טו בשבט, חג לפירות היבשים..

THE WIZARD 55

New member
טו בשבט, חג לפירות היבשים..../images/Emo143.gif

או שהפירות היבשים מתבאסים.. אז לכל מקום שרק אפנה, מצע של פירות יבשים מוזרים... אננס, אננס בטעם תות, אננס בטעם מנגו..שו הדא? לא היה יותר קל ליבש תות או מנגו..כל שנה מביאה איתה עוד הכלאות מסוכרות..והאמת לא הכי טעימות. מה רע בתמרים, אגוזים, שזיפים.. שיהיה לכם חג שמח.. אגב מאיפה הגיע טו בשבט..זה איזה חג תנכי.. אין לי כח לחטט בגוגל:) ערב טוב לכולם

THE WIZARD 55

New member
אז? חחחח כפרה עליך

תמלא את החור בהשכלה.. בטוחה שההסבר שלך הרבה יותר מצחיק מויקפדיה

AdonAsda

New member
ההסבר הוא שממחר אני כבר לא אראה הרבה

אילנות, ואם כן אז הם בטח יהיו יבשים כמו הפירות...

../images/Emo143.gif../images/Emo146.gif

חג האילנות כלומר, חג לכל אותן בריאות צמחיות של אללה, שביפו הולכות ונכחדות.. בגלל הרכבת העלובה, המיותרת.

עכשיו גם הרכבת מיותרת? ../images/Emo2.gif

התחבורה הציבורית משרתת בעיקר את מי שאיכות הסביבה חשובה לו יותר מנוחות פרטית! (ואת מי שלא יכול להרשות לעצמו נוחות פרטית ובזבזנית [=מכונית], אך בכל זאת חייב להגיע ממקום למקום) אז מילא כביש 6, אבל גם השקעה ברכבות מיותרת? מה את מציעה? שנחזור לתקופת הרומאים עם הכרכרות והסוסים?

אני מציע

קודם כל לפוצץ את כל מקורות הנפט אנחנו לא צריכים נפט אחרת הסוסים יאבדו את העבודה שלהם וצריך להפסיק עם הקטע של רובים וטילים בשביל מה יש חרבות נו באמת וכבר צריך לשפץ את הקוליסאום איבדנו את הספורט הזה של הגלאדיאטורים

מוחמד5

New member
../images/Emo6.gif

עכשיו סיימתי שיחה עם אחי, הוא ושני בניו שתלו בגינה שקדיה .אמרתי לו,אבל השנה היא שנת שמיטה ..

THE WIZARD 55

New member
../images/Emo6.gif נכון וגם השנה הבאה לא?..

בגלל זה לא לקוחים את הילדים בגן לנטוע עצים..

טוב לדעת ../images/Emo6.gif

מה אני מבין ביהדות, אני....... פעם ראשונה שאני שומע שבשנת שמיטה לא נוטעים עצים בט'ו בשבט.......

למעלה