במות אנא ......... חחחחחחחח
נ נפש אוריינטלית New member 22/1/08 #29 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif במות אנא ......... חחחחחחחח
ג ג ב ר ר ר ר ר ר ר ר New member 22/1/08 #31 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif אללה ירחמק
A AdonAsda New member 21/1/08 #12 לא שותלים שום דבר במשך כל שנת השמיטה, גוי! מנהג נטיעת העצים הוא בכלל מודרני.
T THE WIZARD 55 New member 21/1/08 #15 טוב, עוד מעט, במילא עושה לי מלא בעיות. עוד איזה חצי שעה, רק אסיים כאן כמה עניינים בהולים.
T THE WIZARD 55 New member 22/1/08 #17 בטח כולם צופים בעבודה ערבית ולי כבר אין כח אפילו להדליק טלויזיה כיהשלט רחוק ממני. הולכת לשמוע שירים עד שארדם. שיהיה לכולם לילה טוב.
בטח כולם צופים בעבודה ערבית ולי כבר אין כח אפילו להדליק טלויזיה כיהשלט רחוק ממני. הולכת לשמוע שירים עד שארדם. שיהיה לכולם לילה טוב.
ס סלטעון עצבני New member 22/1/08 #20 חחחח קאנת חל2ה מניחה חחחח יאבא אחנא עישין בפתרה מת2דּמי, מש לאזם נסתחי נעבּר אחאסיסנא חחחחח
נ נפש אוריינטלית New member 22/1/08 #23 חחחחחחחחחחחח עמית שו.. ?! ארבע מיה וח'מסין שוואקל חחחחחחחחחחחחחחחחח מגנון...................... פעם שנייה שאני צופה בסדרה...
חחחחחחחחחחחח עמית שו.. ?! ארבע מיה וח'מסין שוואקל חחחחחחחחחחחחחחחחח מגנון...................... פעם שנייה שאני צופה בסדרה...