טיהיהי שכחתי לומר שיצא בליץ' 58 :]

JeeChan

New member
טיהיהי שכחתי לומר שיצא בליץ' 58 :]

עם כתוביות D: על ידיDabbetayo :]

mr redimmer

New member
פרק ענק!!!!

איצ'גו עשה את הפרק

cRitiCaL KitTy

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo113.gif

איזה פרק יפה!!!!!!!נו היה לי ספוילר... אבל שכחתי מהו...
הלכתי לראות את זה שוב...

Violettecat

New member
פרק 58 ../images/Emo58.gif

איזה פרק מדהים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! הבאנקאי של איצ'יגו מדהים!!!!!!! נפלא !!!!!! אדיר!!!!!! אחד מהקרבות הכי טובים שהיו עד כה!!!!!!!!!!! היה קטע היטסוהינה ממש חמוד שלא היה במנגה, ומתחילים לראות שהאמת עומדת להתגלות! אוריהימה ,אישידה וצ'אד היו מצחיקים במיוחד וככה גם גאנג'יו ואדון "שפם מסובך" - ההוא מפלוגה 11 שנורא מיותר. הקטע בסוף גרם לי לחשוב שיש משהו בין ג'ינטה ויוזו..... חבל שלא כל הפרק התמקד בקרב בין ביאקויה ואיצ'יגו,אבל זה כנראה כדי לעשות מתח.... מתה שכבר יצא פרק 59!

JeeChan

New member
../images/Emo58.gif דיי אני מת, אני בהלם, זה

היה מושלם מדי *_*, זה היה בדיוק איך שרציתי *_* הבאנקאי של איצ'יגו *_* הקרב, הכול, זה היה טוב מדי |: *_* *חוזר לפינה לשבת בהלם מהפרק*

Neon taichou

New member
עוד לא ראיתי את הפרק אבל-- ../images/Emo58.gif

מי רוצה ביאקואיצ'י בכלל?!!11 אני רוצה יורוסוי! וועעעעעעעעעעעעעעעעעע!!!!1111 -בוכה- -נסקלת ע"י... כל האנשים בפורום <_<-

Neon taichou

New member
ראיתי o____o ../images/Emo58.gif

אני מסכימה!!11 זה היה כזה סגיד!!11 האנימציה בבליץ' נעשית יפה יותר מפרק לפרק! >< ביאקויה כל כך יפה כשהוא המום! וכשאיצ'י שיחרר את הבאנקאי שלו זה היה כל כךךךךךךך מגניב. @__@ ואיצ'ירוקי! איצ'ירוקיאיצ'ירוקיאיצ'ירוקי ^_^ הפלאשבק עשה לי טוב על הנשמה, לא יודעת למה, יכול להיות כי שכחתי איך רוקיה נראית במשהו חוץ מחלוק לבן. @@; בכל מקרה, אני לא ממש אוהבת את היכולת של הבאנקאי של איצ'יגו. היא בנאלית למדי, בהתחלה ממש מתתי משיעמום, אבל אחר-כך הבנתי שהוא מיוחד בכך שהוא לקח את כל הכוח ודחס אותו לקאטנה קטנה {חעח} כדי שהוא יוכל לזוז מהר. הוא נראה כל כך בישי בתלבושת הזאת, וקאטנה שחורה זה כל כך מגניב, כך שמצדי היכולת שלו הייתה יכולה להיות סקילה בחצילים. אבל מתי לעזאזל אמרו שהוא למד שונפו? ועוד יותר טוב מביאקויה? אזעקת גרי-סטו! הקטע שביאקויה ניסה ללכוד אותו עם סנבונזאקורה -- O_____O!!!11 מהמם! כשהנפישו את איצ'י רץ זה היה כזה מגניב. -הרבה- יותר טוב מהקרב הסופר-איטי של יורואיצ'י וסוי פונג. == החלק עם הפתגם של החתול היה נורא משעשע. מאקימאקי באמת לא קשור. <_< מאטסומוטו והיטסו מגניביםםם. הינאמורי חמודההה. ;; אבל אם הם דוחפים את זה כבר לפה בטח עוד מעט יתחילו פילרים. אפילו דאטביו אמרו. אני אוהבת את ההערות שהם מוסיפים לפעמים בהתחלה, חיחי. אבל... יכול להיות שבליץ' באמת יסתיים ב-65?! O___O;; ג'ינטהיוזו זה כל כך קאנון!!11 נ.ב.: הסול סלייר של ביאקויה פקאצית. XDD

../images/Emo15.gif סקילה בחצילים שעלט!

כעע! וגם סקילה בבטטות. *סוקלת עוברי אורח תמימים בחצילים ובטטות ועוד מעירה להם שכתום וסגול נראים נורא ביחד*

Fox360

New member
לאלאלא~~!

*פוקע מהבית של גאיע* לאלאלא~! לא בחצילים ;; חצילים הם לא דבר שצריך לסקול איתם ;;

../images/Emo58.gifOO

זה היה....פשוט מדהים!! OO איזה מהמם!! איזה פרק טוב!!! הבנקאי כזה מדהים *.* שוחר וקפל ואשוח D: השחור נלחם בוורוד XD מעניין מי ינצח, הא? XD דיי זה היה כזה מדהים!!! O: ואיזה יופי של מהירות עשו לאיצ'יגו....זה כ"כ יפה שבא לי לבכות T_T היה שווה לחכות עד עכשיו עם כל המתיחות שלהם, הא? D: וואו, איך הלב שלי דפק *.* והפרק הבא הולך להיות כ"כ שולט >< איציגו שחור אני כ"כ התאהבתי ^^

למעלה