ראיתי o____o ../images/Emo58.gif
אני מסכימה!!11 זה היה כזה סגיד!!11 האנימציה בבליץ' נעשית יפה יותר מפרק לפרק! >< ביאקויה כל כך יפה כשהוא המום! וכשאיצ'י שיחרר את הבאנקאי שלו זה היה כל כךךךךךךך מגניב. @__@ ואיצ'ירוקי! איצ'ירוקיאיצ'ירוקיאיצ'ירוקי ^_^ הפלאשבק עשה לי טוב על הנשמה, לא יודעת למה, יכול להיות כי שכחתי איך רוקיה נראית במשהו חוץ מחלוק לבן. @@; בכל מקרה, אני לא ממש אוהבת את היכולת של הבאנקאי של איצ'יגו. היא בנאלית למדי, בהתחלה ממש מתתי משיעמום, אבל אחר-כך הבנתי שהוא מיוחד בכך שהוא לקח את כל הכוח ודחס אותו לקאטנה קטנה {חעח} כדי שהוא יוכל לזוז מהר. הוא נראה כל כך בישי בתלבושת הזאת, וקאטנה שחורה זה כל כך מגניב, כך שמצדי היכולת שלו הייתה יכולה להיות סקילה בחצילים. אבל מתי לעזאזל אמרו שהוא למד שונפו? ועוד יותר טוב מביאקויה? אזעקת גרי-סטו! הקטע שביאקויה ניסה ללכוד אותו עם סנבונזאקורה -- O_____O!!!11 מהמם! כשהנפישו את איצ'י רץ זה היה כזה מגניב. -הרבה- יותר טוב מהקרב הסופר-איטי של יורואיצ'י וסוי פונג. == החלק עם הפתגם של החתול היה נורא משעשע. מאקימאקי באמת לא קשור. <_< מאטסומוטו והיטסו מגניביםםם. הינאמורי חמודההה. ;; אבל אם הם דוחפים את זה כבר לפה בטח עוד מעט יתחילו פילרים. אפילו דאטביו אמרו. אני אוהבת את ההערות שהם מוסיפים לפעמים בהתחלה, חיחי. אבל... יכול להיות שבליץ' באמת יסתיים ב-65?! O___O;; ג'ינטהיוזו זה כל כך קאנון!!11 נ.ב.: הסול סלייר של ביאקויה פקאצית. XDD