טיהיהי שכחתי לומר שיצא בליץ' 58 :]

Fox360

New member
זה פרק

גדולגדולגדולגדול אני ופוקע ראינו אותו כרגע וראינו גם יאקיטאקה ג'אפן ואכלנו לחם אבל זה לא קשור D:

Crow4U

New member
פרק מדהים!

וואו... זה בהחלט אחד הפרקים אם לא הכי טובים שהיו אי פעם *_* אין לי כבר מה להגיד על האנימה הזאת.. היא עושה את זה כל פעם מחדש.. ש-ל-מ-ו-ת !!! וקצת פרסומות... ( אולי יש הורדה של הפרק באתר
) www.BLEACH.org.il

Hinamori

New member
../images/Emo58.gif

הינאמורי !!!!!!!1111111 היטסוגאיה !!!!!!!!!11111111111 חזרתם !!!!1111111 סופרבישים שלי !!!!!!!!!111111111
... האנימציה הייתה חרא. ]: תגובה יותר תגובתית כשיהיה לונאר >_>

Pukapukit

New member
זהזהזהזהזה~~

סגיד *O* אבלאבלאבל~ כתוב בהתחלה שהם רוצים לעשות 22 פילרים ;; לא טוב;; נמ היה שם אישיבישי צ'ביבי *O* *מתה* הוא כזה בישי גם כשהוא צ'יבי! D: האאא! איצ'יגו ביאקויה זה כזה קאנון!! *O* אפילו יותר טוב מאיצ'יאיצ'י 3:

Violettecat

New member
משהו ששמתי לב אליו.

עקרונית איצ'יגו וביאקויה הם הפוכים. ביאקויה= לבן ביפנית וקורו = שחור ושם המשפחה של איצ'יגו הוא קורוסאקי. חוץ מזה תראו את תפישות העולם של שניהם, איצ'יגו הוא "ה"אח הגדול, להזכירכם, איצ'יגו נהפך לשיניגאמי מלכתחילה בגלל הניסיון שלו להגן על יוזו וקארין. איצ'יגו חקק על הנס שלו את עובדת היותו אח גדול, ולמרות שהוא לפעמים נראה קצת מתעלם משתי אחיותיו, הוא עדיין דואג להן מאוד. זו הסיבה שבגללה ההתיחסות הקרה של ביאקויה לרוקיה נראית לו משונה .

OferKkK

New member
../images/Emo58.gifפרק כול כך טוב!

הבנקאי של איצ'יגו מגניב!הקרב של ביוקאיה נגד איצ'יגו היה טוב! וזה רק אני או שלנדן של הזאקופאטו השחורה של איצ'יגו יש צורה של צלב קרס? XP

dark max

New member
אם לא הייתי פוגשת אותך ../images/Emo11.gif

הייתי שונאת אותך וחושבת שאת מתנשא. וכן, זו מחמאה.

dark max

New member
פרק גרוע ../images/Emo11.gif ../images/Emo58.gif

אחרי שמתחו אותנו כל כך הרבה זמן ציפיתי שבהתחלה יהיה שיוויון כוחות או משו. קצת מתח. ברור שאיצ'יגו ינצח בגלל שהוא הטוב, אבל עכשיו עשו את זה עוד יותר ברור. הבאנקאי יפה והכל, אבל יותר הגיוני לי שאיצ'יגו לא ממש שולט בו בהתחלה, ובקרב הוא משתפר [פרץ אנרגיה פתאומי או משו כזה]. אחרי שמתחו אותנו יותר מ-40 פרקים ציפיתי ליותר. שמתי לב שלא מציירים את ביאקויה שלי יפה במיוחד. בהתחלה הוא בישי, ולאחר מכן הציור שלו מדרדר [שלו ושל עוד כמה דמויות]. זה לא פייר. כמו שמישו ציין, בחרב של תות ישצלב קרס. בקיצור - אכזבה!

למעלה