טיולונדון, יוני 2011

טיולונדון, יוני 2011

אז הבטחתי מתישהו לפרסם תמונות נבחרות, במיוחד של דיוויד טננט וקת'רין טייט מהסטייג' דור של Much Ado About Nothing הנהדר. אז הנה הן לפניכם! מקווה שאספיק להעלות הכל בנגלה אחת, אם לא אז יש גם את מחר

Much Ado About Nothing - Stage Door

אני רוצה להבהיר ששימוש בתמונות האלה אסור לכל מטרה שהיא! מי שרוצה להראות אותם לחברים שלו מוזמן לתת לינק להודעה הראשית, אבל כל הזכויות של התמונות האלה שייכות לי ואני לא מאשרת שום שימוש בהן בשום צורה!

קת'רין טייט ואני

לצערי התמונות שאני מופיעה בהן עם קת'רין ודיוויד הן מחרידות בצורה נוראית, אבל נו, גם זה משהו. התכוונתי להגיד לה כמה שהיא היתה נהדרת ואיזו הפתעה נעימה זו היתה לראות אותה בפרק סיום העונה של סדרה כלשהי [לא רוצה לספיילר למי שעוד לא ראה], אבל כמובן שהייתי ספיצ'לס ולא אמרתי כלום. דורם לעומתי אמר לה כמה נהדרת היא היתה. והיא זיהתה אותנו!!! בהופעה עצמה, ממש כשהיא הסתיימה, אנשים קמו ל-Standing Ovation, ודורם ואני ישבנו במדיוק באמצע של האמצע ועשינו להם תנועות של התשחוות והם צחקו מזה על הבמה, ואז היא זיהתה אותנו קלות בסטייג' דור. זה היה ערב מדהים

השלט שתלוי על הקיר

אנשים שהביאו דברים שלא קשורים להפקה היו צריכים לחזור בידיים ריקות, אבל הצעד הזה נעשה כדי שלא יגיעןו מלא אנשים שלא ראו את ההפקה בכלל ויחתימו את דיוויד וקת'רין על דברים מבלי שישאר זמן למי שבאמת שילם על כרטיס וראה. כמובן שמי שבאמת רצה יכל להיכנס לתיאטרון, לקנות מזכרת, ולהביא אותה לחתימה, אבל עדיין, זה היה סינון כלשהו. בכל מקרה תמיד היה עמוס, אפילו כשירד עלינו גשם

מפגש פורום דוקטור הו וטורצ'ווד בלונדון

יאי למפגש שני ומרגש במיוחד! לא הצלחנו להצטלם שנינו גם עם דיוויד וגם קת'רין, אבל תודו שזה מפגש הפורום הכי מגניב עלי אדמות.

פנים התיאטרון - רק תמונה להמחשה.

התיאטרון עצמו היה קטן יותר משל המחזות ומחזות הזמן הגדולים של ווסט אנד, אבל היה כרגיל מאוד מרשים ויפיפה.

Much Ado About Nothing - Stage Door

ושוב אותה הבהרה מההודעה הקודמת, זה תקף לכל התמונות, לא רק לאלה של קת'רין ודיוויד. אין אישור להשתמש באף אחת מהתמונות לשום מטרה.

דיוויד רץ לכיווננו - בחולצה מזעזעת לחלוטין

אבל הוא דיוויד טננט, הוא יכול ללבוש מה שהוא רוצה.

דיוויד טננט ואני

*מתה* הוא היה הכי נחמד בעולם. ואני כמובן ספיצ'לס. זו שצילמה קצת נתקעה עם המצלמה והוא היה ממש נחמד וחיכה עד שהיא תצליח והיה ממש מקסים לגבי זה. זה, אגב, אומר שהוא רוצה להתחתן איתי. למרות התמונה המזעזעת.

קת'רין ודיוויד חותמים למעריצים

הם אפילו הביאו שני עטים כל אחד, למקרה שירצו לחתום על משהו כהה או משהו בהיר. חמודים
ואני רק רוצה שכולם יראו איזה טוב קת'רין טייט נראית. היא רזתה וזה מאוד מחמיא לה, כי היא בדיוק איך שהיא צריכה להיראות. בהפקה עצמה ממש ידעו איך להלביש אותה והבליטו טוב מאוד את כל מה שצריך להבליט. היא נראתה מדהים!

למעלה