לא, אני לא.
B Beautifully Tragic New member 1/11/11 #58 והדבר הכי אדיר - יש חיבורל אינטרנט שם, וכשנכנסים אפשר לבדוק בטלפון עוד פרטים על כל המוצגים ופרטי טריוויה ושאר הדבר המגניבים. כל כמה זמן מחליפים את הסיסמא. זו היתה שלי
והדבר הכי אדיר - יש חיבורל אינטרנט שם, וכשנכנסים אפשר לבדוק בטלפון עוד פרטים על כל המוצגים ופרטי טריוויה ושאר הדבר המגניבים. כל כמה זמן מחליפים את הסיסמא. זו היתה שלי
B Beautifully Tragic New member 1/11/11 #59 ולסיום, לונדון מגניבה, לונדון נהדרת, הלוואי ויכולתי להיות בה כל יום. כמו שציינתי כבר כל הזכויות לתמונות שמורות לי, יאדה יאדה יאדה, אל תעשו איתן כלום. חוץ מזה, מי שרוצה לראות את האלבום המלא, כמו בפעם שעברה, מוזמן לשלוח לי מסר. יאי, לונדון
ולסיום, לונדון מגניבה, לונדון נהדרת, הלוואי ויכולתי להיות בה כל יום. כמו שציינתי כבר כל הזכויות לתמונות שמורות לי, יאדה יאדה יאדה, אל תעשו איתן כלום. חוץ מזה, מי שרוצה לראות את האלבום המלא, כמו בפעם שעברה, מוזמן לשלוח לי מסר. יאי, לונדון
B Beautifully Tragic New member 4/11/11 #69 התערוכה כרגע בלונדון, Kensington, Olympia Two. היא עתידה בקרוב לעבור חזרה לבית הקבוע והמשופץ בקארדיף, ווילס.
התערוכה כרגע בלונדון, Kensington, Olympia Two. היא עתידה בקרוב לעבור חזרה לבית הקבוע והמשופץ בקארדיף, ווילס.