טיולים במקומות אקזוטיים

possum2

New member
תימן? זה אחד החלומות שלי מאז ומעולם. אם רק התימנים היו

מפסיקים לירות כל הזמן אחד בשני וכולם בתירים, הייתי רץ לטייל שם. ממליץ לגגל בגוגל אימג'ז את Socotra, Shibam mud skyscrapers, Wadi Do'an. הלוואי ויום אחד יהיה שם בטוח למטיילים. אני זוכר כמו היום איך שלפני עשרים שנה, באקסום באתיופיה, התלבטתי קשות אם להצטרף לשתי מיסיונריות שוויצריות ולנסוע לקצה הדרומי של אריתראה השכנה רק כדי לראות במו עיני את מיצרי באב אל מאנדב (שער הדמעות). הן התכוונו לחצות משם לתימן. בסוף השכל הישר ניצח וירדתי חזרה לקניה. עד היום אני מרגיש את הפספוס לבקר במקום שכנראה לא יצא לי להיות בו אף פעם.

debby12

New member
מנהל
תימן?

נשמע לי כמו ה-מקום לחטוף כדור בראש מאיזה ח'ותי
או להיחטף למשך שנים על ידי פיראטים או אל קעדה
או סתם להינשך על ידי איזה כלב משוטט חולה כלבת.

בקיצור - התחרפנתם? נראה לי כבר עדיף ליסוע לאל בורייג'...

debby12

New member
מנהל
יפאן אהובתי

פשיטא. ראשונה ברשימת המקומות שהייתי רוצה ליסוע אליהם עם המשפחה. הייתי שם לבד לנסיעות עבודה שונות בערך 5 פעמים (וגילוי נאות: פעם בצעירותי למדתי יפאנית במשך סמסטר אחד ומאז אני אוהבת את יפאן אפילו יותר)

לצערי בכורתי ראתה איזה סרט מפחיד על צונאמי ומאז מפחדת ליסוע לכל אי או אפילו חצי אי (נגיד, אפילו הפלורידה קיז). ובמקרה של יפן, כמו שאומרת אמא שלי, יש לה תירוץ טוב

3rd CYR

New member
אני הייתי במצרים

אבל זה היה בימי מובארק. היום לא הייתי נוסעת לשם. הדבר שבאמת היה מיוחד בסיור זה שהסתבר שהפירמידות והספינקס עומדים בפאתי שכונות עוני. כל הצילומים עם המדבר ברקע עושות רושם כאילו זה איזה מקום מבודד, אבל אם תזיז את זוית המצלמה קצת תראה שזה בתוך סלאמס, ובין שתיים מהפירמידות אפילו התחילו לבנות אולם ספורט.

debby12

New member
מנהל
הייתי רוצה לקחת את המשפחה לפריז

ותאילנד.

לא נראה לי שזה יקרה בקרוב אבל מ'עלש - רק שנהייה בריאים ושמחים ושאף חיית מחמד לא תמות השנה

Anat Shemer RDI

New member
מסעות השמרים

נו, מילא...

גידי לבד: פולין (שורשים עם אמא שלו), ומקומות שונים בארה"ב ומחוצה לה כחוקר.
גידי וענת: אירופה - פאריז 5 פעמים (לא קצרות...), דרום צרפת, ספרד (חודש), אנגליה, יוגוסלביה, איטליה, שוויץ (ברחנו אחרי יומיים), פראג, ונסיעה אחת לניו-יורק לפני שעברנו לכאן.
נועם הבת הגדולה מאז שהתחילה קולג': לוס אנג'לס, קיימבריג' אנגליה (עוזרת מחקר בקיץ), לונדון, אירלנד, סביליה (סמסטר שם) שבמהלכו ובסיומו טיילה בכל ספרד, בפאריס וצרפת בכלל, פורטוגל, קרואטיה, איטליה.
השורה התחתונה: כמו אצל אחרים, גם אצלינו הכסף הולך לנסיעות לישראל ומטיילים ביחד כאן בחוף המזרחי = הרבה ניו-יורק, בלו-רידג' ואפאלאצ'ים, ווירג'יניה, פנסילבניה, ווסט ווירג'יניה, מרילנד, חוף, צ'רלסטון, סוואנה, וושינגטון. את התיור וגילוי-העולם הבנות יעשו בעצמן דרך האופציות הנפלאות של פרוייקטים דרך הקולג ודרך הערוץ היהודי. דנה כבר התחילה ללכת בעיקבות נועם והייתה בקיץ בפרוייקט התנדבות בישראל ובתגלית ומתכננת סמסטר בפירנצה בשנה הבאה. אני לא מרגישה רצון להראות להן מקומות שאני עצמי ראיתי . השאלה של מידריף הבהירה לי שהפרטנר הכי מוצלח מבחינתי לגילוי-עולם זה גידי, והבנות מוזמנות לגלות אותו בעצמן ובזמן שלהן.

Midriff

New member
מעניין

שדווקא השאלה שלי הביאה אותך למסקנה הזאת.
גם אני כמוך, אבל אנחנו החלטנו שאנחנו לא יכולים להפסיק לטייל רק בגלל הילדים, אז ראו עד היום לא מעט עולם (הרבה הרבה יותר ממה שאני ראיתי עד גיל 18 שבו התחלתי לטייל בעולם). ובטיול האחרון הילד כבר דיבר על זה שיום אחד הוא יטייל עם אישתו לכל מיני מקומות ואנחנו גומרים לו את כל המקומות השווים (הילד בן 15 כן?).
הטיולים בהחלט באים על חשבון דברים אחרים, אבל איך שאני רואה את זה אני עובדת בשביל לטייל בעולם.

danakama10

New member
אצלנו הטיולים

הם עבור הילדים. שיראו עולם, יהנו, ירחיבו אופקים, ילמדו דברים חדשים.
אני טיילתי מספיק בעולם מספיק לפני הילדים. נשארו עוד מדינות שיהיה נחמד לבקר בהם, אבל שום דבר לא בוער. בינתיים, הכל בשביל שהילדים יהנו ואנחנו נהנה מההנאה שלהם.

BigMatilda

New member
הייתי רוצה לנסוע לפקסיטן ואירן. יש שם רכסי הרים מדהימים.

אינדונזיה בהחלט על הכוונת. מנסה לארגן דרך העבודה משהו.
היינו עם הילדה ביפן שלושה חודשים, בטנריף, באיסלנד. גם באיטליה וספרד ודומינקן רפובליק אבל זה פחות אקזוטי.
הייתי במזרח טיבט (סיצ׳ואן), חבל לדאק בצפון הודו, ושניהם איזורים מדהימים עם אוכלסיה מרתקת.
רוצה לנסוע לאתיופיה וקונגו.
לא ברור לי איך עוד לא הייתי במדינות באנדים (פרו בוליביה אקוודור). אבל צ׳ילה וארגנטינה היו ממש כיף, וגם קוסטה ריקה וגוואטמלה.
מתה לחזור להודו עם הבת שלי ואמא שלי לטיול נשים.
בורמה מקסימה.
&nbsp
המטרה שלי בחיים זה לשמור את רשימת המדינות שביקרתי בהן שווה לגיל שלי. עד עכשיו מצליח לי (וזה יפה בהתחשב בכך שבניגוד לבת שלי הנוסעת המתמידה, התחלתי רק בגיל 12)
&nbsp

Midriff

New member
מטרה מעולה

אני צריכה לעשות חישוב ולראות איפה אני עומדת

mavor

New member
פטרסון

שמתי המון שמועות על המכולות שם ושאפשר לקנות זעטר בזול וגם הסרט באמזון גרם לי לרצות לבקר אבל אני לבן ויהודי מידי

למעלה