טיולים מניו יורק

vishenka11

New member
לי אין ספק שיש המון

מה לעשות בניו יורק, חלק ממה שכתבת כבר בתוכנית. תודה

אסף563

New member
כנראה שלא קראת את ההודעה המקורית או את ההודעה שלי

מדובר על נסיעה במיוחד לשם, להקדיש לזה 3 ימים בלבד. ב 3 ימים אפשר להגיע לבקר ולחזור משם עם הלשון בחוץ במקרה הטוב, אבל לי אישית זה נשמע לא כךל כך נעים. כמובן שאם רוצים לעשות מזה טיול של שבוע ויותר אז יש הרבה מאוד מה לעשות בדרך, אבל לא על זה דובר.

לאונידס

Active member
בינתיים אין סימנים לכך שפותחת ההודעה חזרה לפורום

אם היא תחזור יהיה אפשר לשאול אותה אם היא רוצה לבדוק אופציות נוספות, כרגע לא נראה לי שיש עוד מידע רלוונטי שאפשר לתת

פשי4

New member
NY

תודה לכל המשיבים.
בפועל יהיו לנו 7.5 ימים נטו, כך שלאחר עיון בתגובות אני חושבת לרדת מטיול מאורגן רחוק.
נתמקד בניו יורק.
אם יש למישהו הצעה לטיול יומי קרוב מחוץ ל- NY בתחבורה ציבורית או מאורגן יכול להיות מעניין עבורנו.
תודה לכולם על ההצעות והדיון הפורה, חג שמח

placid1

New member
לפילדלפיה קל להגיע ברכבת לטיול יום.

NJ transit, מפן סטיישן, מחליפים רכבת בטרנטון וכל המסע אורך בערך שעה וחצי. כשהייתי בתיכון הייתי עושה את זה די הרבה, יוצאת בשבע בבוקר וחוזרת בשעות הערב. בפילדלפיה, ערש האיחוד, יש הרבה מוזיאונים ומוניומנטים בנושא, יש מוזיאון מדע מצוין, יש את רדינג מרקט שזה שוק נחמד, וגם פארקים יפים.

אופציה נוספת היא לנסוע ברכבת ללונג איילנד, מלא עיירות קטנות וציוריות, חופים מצוינים, אם אתן נוסעות בקיץ.

בתוך העיר, אם אתן נוסעות בקיץ, ממליצה לקחת את הסבוויי ממנהטן ולנסוע ביום ששי בערב לקוני איילנד. הנסיעה מהעיר לוקחת בערך חצי שעה, רוב הזמן היא מחוץ לאדמה ובימי ששי יש זיקוקים בלילה ונחמד להסתובב ולאכול ג׳אנק של לונה פארק, יש טיילת וגם ריידס.

RonspotNL

New member
אני הייתי מחלק את זה כך

ומכיוון שאני עדיין בתכנונים ובנייה של תכנית לעצמי בכמה יעדים אפשריים בארצות הברית במזרח במרכז ובמערב ארצות הברית אלה חלק מהדברים שאפשר לעשות ולקחת בחשבון בניו יורק
1) יום למנוחה אחרי הטיסה
2) יום או יומיים בעיר ולראות איך אתם מתרשמים ממנה
3) יום בפילדלפיה או יומיים ולנסוע בתחבורה הציבורית זה די קל מכל ההתרשמויות שלי בבדיקות שעשיתי
4) יום או יומיים בDC למשל גם לא רחוק
5) את היום האחרון בעיר אפשר להקדיש לקניות וזמן חופשי והתארגנות לחזרה
ואז לפי ההתרשמויות שלכם אפשר לתכנן את הביקור הבא אבל הייתי בהחלט לוקח יותר זמן לטיול שבוע לטיול שכזה זה דחוק בעיקר כשמגיעים עייפים מטיסה ארוכה ויש גם הבדלי שעות שבהן צריך להתחשב שבועיים זה יותר סביר בטיול שכזה

למעלה