טיולים

• פותח הנושא holit
  • פורסם בתאריך

holit

New member
טיולים

אני סתם שואל מתוך סקרנות (אני שוקל לעבור לצופים) בעניין הטיולים... מאיזה גיל אתם מתחילטים לעשות ציות על הגב? וכמה מים כל אחד סוחב? ואתם תמיד יושנים באוהלים או שגם בחוץ? נ.ב. קראתי את כל ההודעות בקשר לערכים ואני ממש מבין למה אין לכם כוח לכתוב יותר...

טוב..

סוחבים ציוד על הגב רק בטיול 1 בד"כ הוא בכתה ט´ כל אחד סוחב ג´ריקן שזה 4-5 ליטר משהו כזה אבל הוא מתחלק עם עוד 2 אנשים ישנים או באוהלים או במבנה סגור בד"כ

תעבור ! תעבור ! תעבור!

תעבור ! תעבור ! תעבור ! תעבור ! תעבור ! תעבור ! תעבור ! תעבור ! תעבור ! תעבור ! תעבור ! תעבור ! תעבור ! ( טוב , בטח קלטת כבר ! ) בכל מקרה אין לי מושג מאיזה גיל סוחבים את הציוד על הגב אבל נראה לי מכתה ט´ ... בן כמה? ומאיפה????
נטע

מממ...

קודם כל-תעבור! חוצמזה, זה תלוי באיזה הנהגה אתה, איזה שבט, ומה האופי של הטיול...! אצלנו למשל, באף טיול לא סוחבים את הציוד על הגב...וכמו שאמרו לך כבר יש ג´ריקנים נודדים, שכל ילד סוחב מקסימום חצי שעה (אצלנו לפחות), ובקשר לאוהלים...ברוב הטיולים שלנו אנחנו ישנים בחוץ, אבל לפעמים בונים אוהל ע-נ-ק לכל השבט, פעם אחד ינו באכסניה...נדמה לי! אקיצר תלוי באיזה שבט אתה! ענת וחן ("ושוב אתכם ושוב אתכםםםםםםםםםםםםם...")

תצטרף מקסימום תראה שזה לא בשבילך

ותצא, את הציוד לא סוחבים חוץ מטיול יומיים שבו אתה סוחב לחם או משהו כזה בשביל לאכול אותו. הגריקנים מתחלקים בין קבוצה של ילדים וזה לא עונש לסחוב את זה! כי אם צריכים לשתות תמיד שותים ממנו והוא לאט לאט נעשה יותר קל. בקשר לשינה, עד כיתה ח´ אתה ישן במקום סגור(בדרך כלל שבט של הצופים שאתה נמצא בעיר שלהם או במבנה סגור) מכיתה ח´ אתה ישן באוהלים ענקיים עם כולם. ההחלטה שלך מקווה שעזרתי ב-
- תמר שרוני

holit

New member
הבנתי אותכם

ואני עדיין בדילמה כי אני דווקא אחד שאוהב לטייל (כנראה קיבלתם רושם מוטעה...) בשבילי לעשות ציוד על הגב זה כיף חיים וכו´ אז בקיצור אני לא יודע... נ.ב. תנסו לנחש מאיזו תנועה אני... (כל אחד ניסיון אחד)

nIcKiTa

New member
אופס בריבוע (או בחזקה) אם יש בכלל

הבדל........... זה היה אמור להיות : מכבי צעיר?

holit

New member
צדקת!

שרונית החמודה, אני מחוגי סיירות... (של קק"ל לא של החברה להגנת הטבע)

תשמע בנאדם...!

יש כזה דבר שקוראים לו הוסף תגובה...!! למה אתה כל הזמן פותח שירשורים חדשים (הודעות חדשות)??? אם לא הבנת למה אני מתכוונת תשלח לי מסר, ואם כן הבנת, ואתה עוד פעם מתחיל שרשור בלי סיבה, אני אאלץ לחסום אותך...!
ענת נ.ב קראתי את ההודעה הזאת שוב, וזה נשמע כועס מדי....אני לא כועסת עליך, רק רציתי להבהיר את הדברים. סולח?!

holit

New member
סליחה

קודם כל בטח שאני סולח! (למרות שאף פעם לא כעסתי) לא יודע למה לא כתבתי את ההודעות כתגובה... פשוט לא יצא לי

לא... אל תעזוב!

חוגי סיירות זאת אחלה תנועה.. אפילו שאלה של קק"ל לא משהו

אני הבנתי אותה...

היא התכוונה ל....לא יודעת להסביר... זה כמו לקרוא לחוג בלט תנועה.... אבל לפי מה שאני יודעת חוגי סיירות זו תנועה. נכון?

חוגי סיירות זאת תנועה לכל דבר!

יש לי חברים בסיירות של החברה להגנת הטבע הם מדריכים שמה (ז"א יש הדרכה של נוער), יש אפשרות לשנת שירות, יש אפילו לבוש רשמי (עלק, חולצה שרשום עליה "החברה להגנת הטבע" :)

למעלה