טיולים

• פותח הנושא holit
  • פורסם בתאריך
וכעת-לדבר השכ"בגיסטית!

אוקיי,אז כל הכבוד לכם על הידע הנרחב שהצגתם-אבל אתם טועים! בתור חברת שכבה בוגרת,ששנה שעברה הייתה חמשושית בקורס,שהייתה בטיול"אתגר" לחמישיות בפסח (שזה לכל התנועה)וסחבה תיק של כמעט 15 קילו על הגב במשך כמעט 4 ימים,ישנה תחת כיפת השמיים ולא ראתה אוטובוס חוץ מבתחילת וסיום המסלול..אז אני רוצה להגיד שיש יותר מאפשרות אחת לסחוב את כל הציוד על הגב.. למשל..כל טיולי חנוכה(של השכ"בג),ולא משנה של איזה הנהגה אתם,זה לסחוב את כל הציוד על הגב,אבל השנה עשו לנו הקלה אז לא סחבנו את האוהלים והש"קשים..אבל כל הבגדים היו על הגב..במשך 3 ימים רצוף!! וישנו באוהלי איגלו שכל אחד דאג לעצמו,כי פשוט היה קור מקפיא (בכל זאת..חנוכה!!!) אבל בטיול בפסח ישנו תחת כיפת השמיים...וקמנו בבוקר עם כל מיני תולעים עלינו..(מי שכאן בקורס ובכלל מהנהגת מרכז-זה חלק מהמסלול שלכם!! שינה בחניון מלא ב"קומנדו-תולעים"-שיפלו עליכם המעצים כלל הלילה!) אבל זה כל ככיף,זו חוויה מגבשת חבל על הזמן,חוצמזה שמ"אתגר" כולם יצאו עם חברים חדשים,וממש טובים(האתגר גורם לאנשים להתחבר...ומגבש!!)-אני נגיד חזרתי עםהמון חברות-ובמיודח אחת,שהפכה להיות אחת החברות הכי טובות שלי עד היום,שזה כמעט שנה אחרי... בקיצר,אל תפספסו טיולים של צופים אף פעם! כי זה הכי כיף! ושבט "אופק" הנהגת מרכז שולט! או לפחות השכב"ג..(ושכבת שישיות"דותן" במיוחד..) טוב זהו אני סיימתי... לימור

nIcKiTa

New member
איך יש לכם כוח

לכתוב כל כך הרבה??? כאילו זה מעניין אבל לכתוב את זה...?

למעלה