טיולי דובים גאים לחו"ל

• פותח הנושא sse7
  • פורסם בתאריך

sse7

New member
טיולי דובים גאים לחו"ל

שלום כולם, (וד"ש למני ואייל) אני ובן זוגי מחפשים לסוע ביולי לטיול בן שבוע לחו"ל והיינו שמחים לקבל המלצות מחברה שכבר נסעו ונהנו, יש מתנדבים? נ.ב. אפשר להצטרף ...

stefan10

New member
בענייני תיירות .תרשה לי

השאלה הראשונה היא כמה זמן יש לכם ?? ומה התקציב??? אפשר כמובן מאירופה כמו : ברלין,אמסטרדם,ברצלונה ועוד.... דרך ארהב כמו ניו יורק ,סאן פרנסיסקו ועוד....אפשר תורכיה קצר כמו איסטנבול,בודרום ,אנטליה וכדומה... ואפשר חופשות בסגנונות שונים מקלאבים דרך וילות בטוסקנה או ליד אגמי איטליה הרשימה ארוכה.. מה אתם מחפשים בחופש שלכם לעשות ??? תסלחו לי על הפרסומת יש בחברה שלנו (צונה טורס) אתר שנקרא מונה גיי. www.monagay.co.il יש שם כל מיני מבצעים ...... בהצלחה..

sse7

New member
ויגו ספרד ביולי לדובים

אנחנו מתכוונים לצאת ב18 עד ה25 ביולי, מחפשים יעד אטרקטיבי עם גישה לחופי נודיסטים- ושפונים לקהל הגאה. עד כה נתקלנו בBEARMARCIADA בויגו ספרד. נראה לנו שמעבר לכנס הנ"ל אין כל כך מה לעשות שם... נשמח לקבל ממך המלצות לגבי יעדים אחרים באירופה. ארה"ב היא לא אופציה מטעמי ויזה

stefan10

New member
אומר בכנות

בנסיעותיי לחול לא חיפשתי ואו התעניינתי באתרים הקשורים לקהילה הגיאה בכלל ולדובים בפרט. אני אוהב לראות מקומות חדשים ולהכיר את האוכלוסייה ולבלות במקומות מקומיים לא בהכרח קשורים להומואים. לכן כמו שכתבתי יש האתרים באירופה שהמלצתי יש בנוסך בספר את אסזור הנופש סביב בעיירה סיגטס. מדרום לברצלונה. וכן נתתי לך את האתר של מונה גיי שם יוכלו להמליץ לכם עוד פרטים. אנא כיתבו שם את הפרטים שלכם ויצרו איתכם קשר נסיעה טובה .דניאל

fman1

New member
תוכלו לחפש באתר

באתר bearwww ניתן להקליק על חיפוש, ושם בתחית העמוד יש Going to (party/event ששם מופיעים כל מיני אירועים (שקשורים לדובים) לפי ערים שונות בעולם. אז כל מה שנותר, זה רק לבחור....

למעלה