טיולי רכיבה רגועים - תודה לפורום

טיולי רכיבה רגועים - תודה לפורום

ובכן, התגבשה קבוצה לא קטנה המונה כרגע 27 רוכבים. ביום רביעי בערב יתקיים מפגש הכרות אישי ראשון בין האנשים ללא אופניים גם כדי להכיר פחות או יותר, גם כדי להעלות רעיונות מחשבות הצעות הבהרות וכו'.. וכמו שציינתי, המאפיין החזק והעיקרי יהיו הטיולים ואכן יהיו טיולים לשמם. כושר הרכיבה יהיה עניין שולי ומשני,בקבוצה היחודית הזו. הדגשים יהיו על תוכן,הכרות אישית,חווית רכיבה מסוג אחר,עניין במה שקורה וקיים מסביב ובתוואי המסלול של הטיול ועוד .. וכל שנשאר לי לומר זה תודה לפורום על ההיענות <לא ציפיתי לעוצמה כזו> תודה לכל מי שפנה ותרם את תרומתו להקמת הקבוצה. אני מקווה שכולם אכן יבואו למפגש הצבעוני הזה. ובעצם, התקווה שהכל יתגשם... . . . ורציתי להפנות גם שאלה לחברי הפורום או לכל מי שיכול להשיב. מתוך חוסר הכרות רציתי לתת לקבוצה את השם המתבקש : איזי ריידר. אלונה תקנה אותי מייד שהיתה קבוצה כזו שהתפרקה או משהו כזה...לא ברור לי לגמרי. השאלה היא : האם נכון יהיה,חוקי יהיה,אתי יהיה לתת לקבוצה המתגבשת את השם איזי ריידר... או שמא אני מקים עלי להקת טורפים? אנא עזרתכם ועצתכם. יורם

איזי ריידר

נראה לי שגם אם זה חוקי (ואין לי מושג אם כך) זו טעות לתת לקבוצה שם המזוהה עם משהו אחר. חברת איזי ריידר מספיק מוכרת והשם יכול להטעות.

aFish

New member
Easy Rider: the Sequel

Easy Rider Reloaded The Very Easy rider Easy rider II Return of the Easy Rider ...

מדיה

New member
איזי ריידר היה סרט קולנוע בשנות 70

של רוכבי אופנועים הרלי דוידסון. שיר הסרט היה בשם going to be wild של להקת ה-FREE . אני לא חושב שאופי הסרט או השיר המרכזי שלו מתאימים . אני הייתי מציע את השם "המסלול השקט" כי בסופו של דבר זוהיא מטרת הקבוצה הזו. אפשר גם להציע להוסיף כיבוד קל או שתיית כוס קפה לטיולים משהוא שיחולק בין חברי הקבוצה. אני גם הייתי מציע במידה ולא אוכל להגיע למיפגש ביום רביעי מסלול רכיבה מדהים באיזור חורשת טל עם לינה באוהל יום קודם. לייד חורשת טל ניתן לעשות מספר מסלולים . צמוד לנחל החצבאני , טיילת כפר בלום שגם היא צמודה לנחל לאורך מספר קילומטרים, הירדן ההררי, מסלול נחל הביאנס. כל אחד מהמסלולים הללו יכולים להוות מסלול לכמה שעות רכיבה באיזורים מהיפים בארץ. וניתן לבחור באחד או שניים מהמסלולים הללו.

schwinnie

New member
אם כבר אז born to be wild

של להקת steppen wolf (זאב הערבות או משהו כזה). כיכב גם בפרסומת לטיטולים כ-born to be dry.

מדיה

New member
נכון!! עברו כל כך הרבה ימים מאז

היה לי בזמנו פוסטר של שני אופנועיסטים מאיזי רידר על גשר הגולדן ברידג' בסאן פראנסיסקו פוסטר מפורסם מאוד בזמנו שבעצם יצר את תדמית הרוכב של הארלי דוידסון עם הכידון המוגבהה. מעניין מדוע חברות האופניים לא ייצרו אופניים עם הסטייאל הזה של כידון מוגבהה.

schwinnie

New member
דווקא כן -

ראלי צ'ופר הזכורות לטוב (עם גלגל קדמי קטן ו"תיבת הילוכים") ועוד הרבה חיקויים עם כסא "בננה" משענת גב וכידון מוגבה כמובן. לי אישית היו יפות כאלה מוזהבות (לא ראלי צ'ופר) עם גלגלים בגודל זהה, ללא הילוכים, אבל עם צמיגי "שטח" שהייתי נהנה לנסוע איתם במה שנשאר משדות קריית ביאליק.

FINSE

New member
צריכה פרטים

הי יורם עדין אפשר להצטרף? אם כן, איפה המפגש ובאיזו שעה?

מה דעתך על השם אופננה?

גם אופניים וגם פננה (שזו מילה מהתקופה שזקנים כמוני עוד זוכרים, ולא בטוח שהצעירים עדיין משתמשים בה, מבטאים FANANA)

aFish

New member
איפה אוננה איפה?

מכבי יפו עם בורקס סמי...היו ימים... אז אם עברנו לעברית... גלגלזוּלה או אולי אופניחוּתא או גלגלים של שלווה (פדלים של שלווה) ומה למשל עם....פרוֹז"ק.

shl17

New member
מאיפה אתה יודע?? הרבה טרם זמנך

אוננה היה האבא של הקסחנים ,שחקן לא הוגן בלשון המעטה

משה אוננה, נכון?

גם אני זוכר אותו ככסחן. במכבי יפו? בעבר שיחקתי ככדורגלן בנבחרת הנוער של הפועל ר"ג.. היסטוריה רחוקה.

אתה מתבלבל עם מוצי ליאון

שהיה מוריד כל מה שזז לידו, ואפילו שחקני מכבי יפו השתדלו לא להתקרב אליו יותר מדי כי ברגע שהבן אדם ראה דשא הוא היה הופך לרוטווילר. בתקופה ההיא אם היית שובר למישהו רגל מאחור ואחרי זה חונק אותו, במקרה הגרוע היית מוזהר, אדום שלפו על שימוש בנשק חם נגד שופטים כך שלמוצי ליאון היה כר נרחב (תרתי משמע) לפוגרומים אכזריים. ודרך אגב, בתקופה ההיא שחקני כדורגל היו מגיעים לאימונים באופניים. אוננה לחלוטין היה שחקן הוגן (הכל יחסי) ציקי (אוהד לשעבר של הפועל ר"ג) וחוץ מזה אפשר לקרוא לקבוצה "הפדלאות" , אם הפדלאה המפדלת לא יטיל ווטו

shl17

New member
אחלה יוזמה למי שמעונין בסוג כזה

אבל קשה לראות איך עושים טיול אופניים "לשמו" כאשרהכושר הגופני הוא ענין שולי .

רוכבים לאט.... לאט... בעליות... ../images/Emo8.gif

תדמיין לעצמך טיול רגלי בשטח. רק קצת יותר מהר. ואף אחד לא רודף אחרינו. גם לא יהיה סטופר בשטח. ככה. רכיבת טיול. אם היית עושה טיול אופניים בהולנד אני מניח שלא היית שועט בדרכים. חבל. יש המון מה לראות להסתכל בצדדים מעבר לשבילים.. נעשה את זה כאן - כמו בהולנד, לאט לאט. ואולי גם נגיע לשם..... אני מקווה.

UDYM44

New member
עם הזמן הם ייכנסו לכושר

ברגע שייכנסו לשגרת טיול שבועי ירצו או לא ירצו הם יטוסו

למעלה