טיולי רכיבה רגועים - תודה לפורום

alonaski

New member
מה דעתך על שם כזה:

"טיולאופן". או שם שמתבסס על חברת טיולים ידועה כמו למשל: "בוא נרכב" (על בסיס: "בוא ניסע"). או "ארץ אהרת" (על משקל: "ארץ אחרת" כש"אהרת" הם ראשי תיבות: ה א ופניים ה ם ר ק ת ירוץ. - כי הטיול הוא העיקר!...
) או סתם: קבוצת "בניחותא"
כי רוכבים בניחותא...
או: "שרוטיולים" השרוטים לטיולים!
או: "מטיילים על גלגלים" או "מדוושים בשבילים" או סתם: "מדוושי יורם"
ואח"כ צריך לחשוב על שיר המנון לקבוצה! אני היתי לוקחת את השיר הנפלא של הדודאים-פרברים (הנפלאים): "הם רוכבים ושרים" והייתי משנה קצת את המילים למשל הייתי מתחילה אותו: "הם רוכבים ונחים"...
וכך הלאה....

רֶשֶף

New member
"בניחותא" נשמע כמו שם של בית אבות

או בית חולים פסיכיאטרי, לא עלינו.

../images/Emo6.gif

צ-ח-ק-ת-י ..................................... תאמין או לא.. תפסתי את הבטן מצחוק............ יורם

aFish

New member
בוא נקרא לילד בשמו

(די, אחרון, אני מבטיח!) "שלוותה" - זה פשוט אידיאלי בשבילם....

רֶשֶף

New member
התעוררת?

ראית מה זה? איזה 5 שעות לא הייתי פה ומחקו לי הודעה יחד עם חצי פתיל ולפי האפטרשוקים נראה לי שהפסדתי את כל האקשן. זה פייר ככה?

viciousD

New member
אולי ? "פדלים"

תמיד אפשר לשחק עם המלעיל והמילרע .ושהיה הרבה בהצלחה כמה שיותר מכל סוג מין וצבע

alonaski

New member
יפה!!!!!!!!!! ../images/Emo13.gif ../images/Emo45.gif ואפשר אולי

לשפר קצת: "פאדלס" או: "פדלאים"!...
(-הרי זה מה שהתכוונת, לא? )

alfon

New member
הי - שאלה..

שלום יורם, רציתי לדעת אם הקבוצה סגורה או שעדיין ניתן להצטרף...

barak7878

New member
מה לגבי "אוכפים לוהטים"???../images/Emo60.gif

יורם! מה לגבי "אוכפים לוהטים"??? בכל מקרה תעדכן בפורום לגבי טיולים מתוכננים. בהצלחה!

מה זה????? מבול של תגובות....

זה עושה לי קצת התרגשות כל העניין הזה. האמת היא שחשבתי שיהיו כמה אנשים בודדים שיצטרפו אלי המציאות היתה אחרת. לא חיפשתי לעשות רעש ולא להפריע את השלווה בפורום. גם לא להקלע למאבקי כוחות פנימיים עם ובלי טרולים. ימים יגידו, ושמי יופיע כאן לעיתים נדירות. תודה מכל הלב על ההצעות המעניינות,המוזרות המצחיקות - הכל נרשם. ולאחר יום עבודה די מתיש באתי לכאן... ועולם כמנהגו נוהג. יש מכל טוב. גם תגובות גם כאסח גם פירגון גם בעיטות..זה סימן שהפורום בריא. ובסך הכל אני אוהב מאד לרכב על אופניים. ובעיקר לחזור הביתה בשלום..מהעבודה מהטיולים ומהפורום.. לילה טוב לכולם. יורם

קח הכל בקלות.

לא הפרעת את ה"שלווה" בפורום, ו"מאבקי הכוחות" שראית פה הם אדווה קלילה לעומת הטייפונים שחולפים פה לפעמים. ההודעה שלך לגיטימית בהחלט, והפורום נועד, בין היתר, להקמת קבוצות על פי טעמך, וחיפוש שותפים לרכיבה בכל סגנון (טוב, לא לחטיפת ארנקים, אולי). זה שחיפוש השם קצת גירה את ליצני הפורום...נו טוב. ככה זה פה. שיהיה לך בהצלחה עם הקבוצה. (ודרך אגב, אם היה לי זמן ליותר מרכיבה אחת או שתיים בשבוע, הייתי מצטרף לקבוצה שלך.)

למעלה