טיול ביולי!...

meishar84

New member
שמע

הציוד לפני ההנחה עלה לי משהו כמו 3 וחצי אלף שקל היה להם מבצע מאוד מאוד משתלם על כל הפריטים של התרמילאות היה מבצע כזה פריט ראשון ב25% הנחה , פריט שני ב30% הנחה ומהשלישי 35% אחוז הנחה לכל הפריטים מהיקר לזול זה הלך ... תכניס לפה שק"ש שחסכתי עליו יותר מ 250 שקל , מוצ'ילה שעלתה פחות 200 שקל , פליז יקר , סנדלים , נעליים , ביגוד טרמי , מכנסיים , וכל מיני שטויות... החנות זאת טונדרה למי שמכיר

כרוני

New member
אוקיי יופי של הנחה

אבל כמו שכתבתי בפורום החנויות הללו שוחטות אותך עוד לפני שטסת בכלל. רשימת קניות של 3500 שקל זה מוגזם!!!

meishar84

New member
זה מחירים שחיטה

אבל אחרי ההנחות זה סבבה יוצא וממש זול ולא אין פה שום תנאי ושום מלכוד רק שאתה צריך לרכוש 3 פריטים וזהו , ואז יש לך את ההנחה הנ"ל לפחות ככה זה היה , עכשיו לא נראה לי שזה קיים יותר ! למטייל מתחייבים למחירים הכי זולים בשוק , אבל המחירים שם היו יותר זולים עוד מלמטייל אז אחרי ההנחה בכלל יצא זול...

כרוני

New member
שתגע שכל הקניות שעשיתי בארץ הסתכמו

ב-500 שקל שזה כל הדברים הקטנים ומעיל פליז טוב כל השאר קניתי בארגנטינה וגם זה הגיע לעוד איזה 500 שקל בלחץ חבל שאנשים קונים בכ"כ הרבה כסף בארץ.... ההפרש זה עוד שבוע בכיף

meishar84

New member
זה אני יודע

אבל לא תכננתי לבוא לשם ולקנות ציוד כי בסוף גם נחתתי בצפון ברזיל בכלל

כרוני

New member
בוא נראה

דבר ראשון אם נוחתים בברזיל עדיף לקנות ציוד בארץ אם נוחתים בבואנוס ויורדים דרומה את רוב הקניות אפשר לעשות שם בארץ קניתי פליז טוב וכל מיני שטויות כגון שקיות אטומות מים מגבת קלה חוט כביסה חוט ומנעולים חליפה עמידת מים וכיו"ב סה"כ 500 ומשהו שקל בארגנטינה קניתי פנס ראש עמיד מים 45 פזו מוצילה טובה של מונטנייה 230 פזו (אחרי הנחה יצא לי אפילו בסביבות המאתיים) נעלי טרקים של סלומון שאני מעריץ ונועל גם בחורפים פה בארץ 160 פזו שק"ש מינוס עשר 110 פזו עוד כמה דברים קטנים פה ושם (שפצורים וכדומה) אבל בסכום זניח סה"כ 550 פזו בערך שזה בקרוב 750 שקל (קצת יותר ממה שחשבתי לא לקחתי בחשבון את הנעליים) אבל באופן כללי 1250 שקל עם הרשימה שהרצתי פה זה חסכון של לפחות 2000 שקל בחנויות כמו למטייל נעליים טובות זה בסביבות 600 700 שקל פנס ראש יכול להגיע למחירים של 250 שקל בכיף (פטצל) מוצילה טובה של מותג מוכר (טטנקה לדוגמא) זה עוד 800 שקל בערך ושלא נדבר על שק"ש מינוס עשר שזה 800 שקל ויכול להגיע גם לאלף אישית אני ממליץ לדחות כל קנייה רצינית של לפני הטיול לטיול עצמו בייחוד אם מדובר בנחיתה בארגנטינה צילה הבדלי המחירים הם גדולים מאוד

גרי רשף

New member
זה לא הולך ככה../images/Emo13.gif

כשאני רואה הודעה בסגנון: "הופעה של XXX, הנחה של 120 ש"ח למי שמציג תלוש זה" אני מבין שההופעה לא עולה 30 ש"ח וגם לא 60 ש"ח, אלא סכום כזה שגם לאחר ההנחה אני אצטרך להיפרד מכמה מאות ש"ח..

גרי רשף

New member
כמה השוואות גיאוגרפיות

באופן כללי בואנוס איירס נמצאת באותו קו רוחב כמו תל אביב, בארילוצ'ה באותו קו רוחב כמו צפון איטליה או שוויצריה, ואושואיה באותו קו רוחב כמו צפון אירופה (נניח- דנמרק או דרום סקנדינביה). זה אומר שבואנוס איירס חמה ולחה בקיץ וקרה באופן סביר בחורף (לא יורד שם שלג), בארילוצ'ה מתאימה לטיולים בעיקר בקיץ ולסקי בעיקר בחורף, ובאושואיה קר מאוד בחורף אם כי זה עדיין לא הקוטב הדרומי..

מוקתית85

New member
המון המון תודה לכולם על העזרה

והעצות הנהדרות!... בקשר לתקופה, אני השתחררתי מהצבא רק לפני חודש ואני עובדת כדי לחסוך לטיול ולא יהיה לי מספיק עד סביבות יוני ובאוקטובר הלימודים מתחילים אז צריכים לחזור... הייתי בדרום אמריקה באוקטובר כבר והמזג אוויר היה כמו שאתם אומרים-יום אחד היה גשום וקר יום אחר היה שמש וחמים... אנחנו לא ממש מהסוג מטיילים שהולכים לעשות טראקים או שמחפשים ללכת לאיבוד ביערות, אנחנו "ילדים" די מתורבתים שרוצים לראות את המקומות היפים של דרום אמריקה אבל לא להפוך ליותר מדי פראים בטיול הזה... אנחנו מאוד בעד ספונטניות אבל מכיוון שלי יש ניסיון מועט מאוד עם דרום אמריקה ולשאר אין בכלל אני חושבת שעדיף לתכנן בכללי את הטיול, לא מסלול לכל יום וכל שעה אבל קווי מתאר שינחו אותנו בדרך... אז שוב תודה לכולם על העזרה והעצות, אני אקרא גם את כל שאר הדברים שרשמתם לאחרים ואם יש לכם משהו נוסף שאני צריכה לדעת אז בכיף! אני אחזור להתייעצות איתכם ככל שהתאריך יתקרב.. סיון

למעלה