טיול חנוכה שכבת י' 2007~

טיול חנוכה שכבת י' 2007~

היה כל כך מעולה. גם המזג אוויר שאיכשהו ידע בדיוק להיות מתאים לטיול, גם המסלולים הממש טובים המדריכים ופשוט היה אחד מהטיולים היותר טובים שעברנו. אללה, שלחו חוויותD:

מיכל 321

New member
וואו אחד הטיולים...

היה ממש כיף! למרות שהלילות היו קרים קצת... חולייווע-החולייה הכי מגניבה בארץ!! יש מיליון חוויות, אין לי מושג אפילו איך להתחיל. נראה לי באף טיול מחוז ירושלים לא היה ככה כולם ביחד.. אפשר לסכם את הטיול ב-יש קלפים! (נו, מחוז ירושלים יבינו). סתם, היה מעולה D: אגב,שברתי שיא קבוצתי ולבשתי בלילה האחרון: גופייה, חולצה טרמיתחולצת תנועה, 3 סווצ'רטים (אחד על השני!) ושמיכת פליז! אפשר להגיד על זה שטווח התנועה שלי היה נורא מוגבל.

מיכל 321

New member
ה-חולייה בטיול..

חולייווע נשמות... "להשתין עם נוף לים ו4 כיווני אוויר". גבע"צ,מודיעין, ופבשל (גילה).

ionuke5

New member
ה-קבוצה בטיול הייתה מכופף הבננות!!

מראש העין!! שהיו כמעט לבד בחולייה רק עם עוד שתי בנות מפ"ת וסמק זה לא מעלה ת'תמונה של סמל התנועה הקבוצתי, אבל קיצר אנחנו היינו הקבוצה הכי טובה P=

מיכל 321

New member
אחחח גלעד..

מתי תבין שזאת לא הכמות אלא האיכות. ואנחנו בהחלט מנצחים ובגדול.. אגב, תודה על התוף מרים D:

ionuke5

New member
לא אמרתי שזה הכמות

פשוט היינו יותר קבוצה מחוליה, וכמובן הכי איכותיים. ובבקשה וד"ש למרים

danielgn3

New member
מיכל

את תמיד מזכירה לי את הילה מאחורה ומקדימה את דינה מסחבק

צופלח

New member
אני חושבת שאת צריכה משקפיים

לי אמרו שאני דומה להילה

edentwito

New member
וואווו חולייווע ,היה אדיר!,

אחלה בחלה טיול,חולייווע היינו הכי מגניבים בארץ,ותהיה לנו ארוחה סופר קולית!

DrJones

New member
בתחולדה!!!

היה נחמד.. אין לי יותר מה להגיד.. די נתקעתי.. אני חושב שמיכל סיכמה הכל (חוץ מהקטע שחוליין חֶרֶן הרבה יותר שווה - אנחנו קיבלונו אוכל של שני חוליות והיינו חצי חוליה..)

Blackshift

New member
בתחולדה!!!

הסתובבתם?! היה הטיול הכי שווה בעולם ולמרות שיצאנו רק שליש קבוצה וקן ראש העין הוציא אותה כמות חניכים כמו של כל המחוז שלנו הי ממש ממש כיף! ואפילו היו לי כמה גילויים מעניינים כמו שראש העין הם החופרים מהאוטובוס בדרך להופעה של שייגעצ ששיגעו לנו את השכל עם שירים על חומוס. ד"א אנחנו לא חולית חֶרֶן אלא חוליית ָן קֶרֶן

Mor Shabtay

New member
שמע חבר

ראש העין זה פשוט רמה אחת מעל כל מה שהיכרת בתנועה עד היום

ionuke5

New member
היה בן פרוצה!!!

לגמרי!!!!! וכל החברים שלי שבדר"כ נהנים אבל לא מתלהבים ממש התלהבו הפעם!!!כל הטמבלים שלא יצאו בגלל סיבות מפגרות הפסידו בטירוף!!! וכרגיל ראש העין שיצאו בין הקינים הכי גדולים נדפקו בטיול כמה פעמים, ועדיין היה לנו מגניב בטירוף ועשינו שטויות והרמנו כמה דברים ממש מגניבים בטיול.. מי שיש לו תמונות יאללה שישלח כבר למשדרים מהשטח

היה טיול משו אש!

כמו שמיכי תוף מרים כבר אמרה חוליווע זו החולייה הכי שווה בכל התנועה. זה היה הטיול הכי טוב בכל הזמנים! בלטה כפרע עליכם!

תכניסו תמונות לקומונה:

שכבת י' המדהימה כל התמונות המדהימות מהטיול המהממם לקומונה יש שם אלבום ואתם יכולים להכניס תמונות: וכמובן לשלוח קצת הודעות עם לא הרבה=] http://communa.tapuz.co.il/noal1

liadglanz

New member
היה טיול אדיר...

הכל היה מעולה.. מדריכים מעולים מזג אוויר ממש טוב חניונים מדהימים מסלולים מדהימים וקבוצה שולטת !! היה טיול מגבש ומהנה.. ארבע ימים זה הזמן המושלם לטיול כזה..

למעלה