טיול חנוכה שכבת י' 2007~

liadglanz

New member
התעללות בחזי!

חברי התנועה! אני מציג לפניכם מסמך מזעזע המציג התעללות מזוויעה בדובון התנועתי שלנו- חזי! בתמונה אפשר לראות את צחי פיס מתכונן להכות את חזי... חייבים לעשות משהו! אני קורא לכולכם להצטרף למבצע" הצילו את חזי!"

היה מדהייים!!!

אבל ממש חבל שיצאו ממש מעט מהשכבה לטיול... פספוס ענק! הכל היה טוב! המסלולים היו מעולים@@ חוץ מזה שנתפסו לי כל השרירים בגוף ביום השני ולא הפסקתי לקטר [אבל בקטננננננננה] ואפילו לא היה מאוד קר בלילה... חדרה אור עקיבא בית אליעזר שליטההה=] מחוז תיכון אני אוהבת אתכםם!!! 33>

nils11

New member
י'מעפנה, מהטיול רק מחוז חדרה!!!

היה בהחלט משובח, באסה אחושרמוטה שיצאתי לבד מהקבוצה..=\ חדרה מרכז, צאו כבר מהסרט שאני עובר אליכם
חולייתוש לשלטון!!!
הרצליה-מתושלח, חדרה מרכז- המבין יבין, אור עקיבא- שוקי תנורים בע"מ (בכפוף לתקנון) ((עד גמר המלאי)) (חח פה השם של הקבוצה נראה הרבה יותר קצר..!), בית אליעזר- ג'מוס"ע-רק אני
. והכי חשוב- החלפתי חולצה עם חניכה מעמק הירדן, איזה מגניב לי:) הודעה חשובה- הוקם באופן רשמי מחוז חדרה הכולל את הקנים והאנשים הבאים: קן חדרה מרכז קן בית אליעזר קן אור עקיבא נופר מקן בנימינה
שיהיה לכולכם שבוע משובח!

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אידיוט

זה מה שאתה!!! ואתה לא יכול להתחמק מזה שאתה בחדרה מרכז!!! שלב ההכחשה יעבור מתישהוא!

ממ זה עניין די מסובך אולגה...

קן גבעת אולגה הפך לבתים למדע ועמדה המבנה לא קיים יותר והוא לא מתנהל יותר כמו קן אבל חניכים ישD:

dor219

New member
היה דה בסט!

ממש לא רציתי לצאת אבל היה כזה טוב! מסלולים בסה"כ ממש נחמדים, ואנשים מקסימים, שהם ומודיעין כאלה מגניבים D: היה מזג אוויר משגע! ולא היה כזה קר! היה אחד הטיולים הכי שווים בעולם! שכבת י' 2007 נשמות אחד אחד! קבוצת סרנשי"א קן מזכרת בתיה מחוז דרום עושה לי את היום!! אני אוהבת אתכם..

למעלה