טיול ליוון?

hence

New member
טיול ליוון?

אם כבר הגבתי בשרשור של הקורא ולא מגיב, והגבתי, אז ננצל את האירוע לשאול שאלה: מישהו עשה טיול עתיקות ליוון? לשרידי המקדשים? במידה וכן: האם קיים לנושא טיול מאורגן? האם הוא מקיף וממצא? האם בכלל כדאי לטיול מסוג זה ללכת בטיול מאורגן? במידה ואין טיול מאורגן, עד כמה מסובך יהיה ליצור מסלול מקיף? במידה ולא: חבל.. אני ממש יכול להעזר בעזרה של מי שכן :) בכל אופן, אני יודע שזה לא פורום משרדי נסיעות אבל בגלל אופי הטיול אני חושב שאמצא פה תשובות יותר בכיוון שאני מחפש.

לא עשיתי משהו מתוכנן.

לפני כמה שנים, יצאתי לאי קוס עם ידידה. מעין שבוע של ריקודים וחופש. פתאום התברר לי שבקוס נמצא אחד המקדשים הראשיים של אסקלפיוס, אז כמובן שקפצתי לבקר. לא ידוע לי על טיול מאורגן של "מקדשי יוון". בכל מקרה, לדעתי לא כדאי ללכת בטיול מאורגן. גם לחץ הזמנים, גם אתה תקוע עם חבורה גדולה של אנשים (ומהיכרות עם ישראלים, הם חטטניים) ויפריעו לך. כמה מסובך לעשות מסלול מקיף? תלוי כמה זמן וכסף אתה מוכן להשקיע. חלק מהמקדשים החשובים נמצאים באיים, ואחד המקדשים החשובים ביותר, הפרתנון, נמצא באתונה. אז אם יש לך כח למעבורות על ימין ועל שמאל, אז למה לא?

hence

New member
רק לפני שבועיים חזרתי משם...

וכבר אתה שולח אותי שוב לצרפתים..
האמת שנסעתי מסיבות פחות אישיות כמו שאני מתכנן בשביל יוון.. אבל כשזה מגיע לצרפתים עדיף כמה שפחות אישי.. בכל אופן, חזרה לנושא: לא אכפת לי לזוז במעבורות וכסף זה לא הבעיה. יש לכם במקרה טיפים, אולי אתר שיכול לעזור לי לבנות טיול בשביל שרידי המקדשים ביוון? או שזה כבר באמת שאלה למשרדי הנסיעות..

hence

New member
תיקוני טייפוס

*לא כמו שאני מתכנן בשביל יוון למה אין אופציית עריכה......

Dia Leoghann

New member
פנה אלי במסר פרטי

אני אשתדל לעזור לך עם המלצות על מקומות מעניינים.

Dia Leoghann

New member
....

אחרי שאני אדע בדיוק מה הוא מחפש ולאן ביוון הוא נוסע, אני מבטיח לפרסם הכל בפורום (רק אם הוא מבטיח לצרף תמונות מהמסלול...)

RainBird

New member
עדיין היה נחמד אם היה שורד איזה מבנה אבן ענק ואפל.

MetalSinagouge

New member
האמממ... קשור בעקיפין.

התלבטתי אם להציע את זה, כי אם זה לא יתפוס זה יראה מפגר מצידי, אבל אולי שווה לארגן רשימה של מקומות בעולם שיש להם הקשר למאגיה, נסתר, פאגאניזם וכו'? אני מדבר על: * בית הכנסת בפראג (צ'כיה), ע"פ האגדה שאריות הגולם טמונות בעליית הגג שלו. אתמול גיליתי שפושע המלחמה הנאצי היינריך (ההוא מאיגרת הבזק, הקמת גטאות) ביקר בעליית הגג ומת תקופה קצרה לאחר מכן. * הפירמידות במצרים (גיזה, דוגמא לא נדושה כלל
) במובן מסויים. * טירת וולסבורג (Wewelsburg) ליד העיירה פאדרבורן (גרמניה), שם נמצאת "טירת הרייך ה3", ובה "הוואלהלה של הימלר", וסמל "השמש השחורה". * סטונהנג'. בעקרון אני לא בטוח שזה עוזר למישהו אם אציין גם את "מקדשי האצטקים, פירמידות בני המאיה" כי זה סתם שמות, הבעיה שאני לא יודע איפה זה בדיוק. המקומות האלו הם עוד די "מפורסמים" לכן חיפוש קצר כבר יניב מספיק מידע מדוייק עליהם, אבל יש עוד מקומות שידועים הרבה פחות: והנה השאלה שלי: האם המוזיאון המצרי שבו אליסטר קראולי קיבל חלק מסויים מ"ספר החוק" שלו עדיין קיים בתור מוזיאון או בתור בניין כלשהו שהכניסה אליו מורשית?

hence

New member
אפשרי לעשות רשימה

הבעיה היא שנאלץ להקים לנושא פורום נפרד מכמות המקומות. אבל הרעיון בבסיסו טוב: אפשר כל שבוע לזרוק שם של ארץ והפורום פה יעלה רעיונות לגבי מקומות בעלי ערך פגאני באותה ארץ ובסופו של הפרוייקט אפשר להוסיף את זה למאמרים כדי שתמיד נוכל לחזור ולעיין בזה.

gwizard

New member
אולי אפשר להתחיל מישראל ?

אני חושב שזה רעיון ממש טוב לעשות רשימה כזו, אך לפני שאנו מתרחבים לעולם, למה שלא נעשה רשימת מקומות כאלה בישראל ? נכון שלא ידעתם שיש ? אז כן, יש לפחות 4 שאני מכיר. 1. רוג'ום אל הירי 2. מקדש של פאן בבניאס 3. מקדש של עשתורת (אם אני זוכר נכון) ליד דור 4. אפולוניה

hence

New member
"הייתה"? זאת אומרת שעכשיו אין...?

לא שמרו אותה?

חפש בארכיון הפורום.

עד כמה שאני זוכר, הודעות אלו היו גם בתור הודעות בפורום וגם בתור מאמרים, אם כי כל המאמרים שכתב ארי-אל נמחקו מעל גבי הפורום כאשר הוא עזב את ניהול הפורום.

gwizard

New member
למה ?

אני מתכוון, האם אריאל מחק את המאמרים שלו בעצמו או שזו הייתה מחאת תפוז על כך שהוא עזב ? ואם זה היה אריאל אז מה היה הטעם לעשות כן ? בעצם, השאלה יותר מופנת לאריאל

Dia Leoghann

New member
המאמרים

המאמרים נמחקו על פי בקשה שלי. אחת הסיבות (לא בהכרח העיקרית) היתה בדיוק הדברים שאתה טוען על כך שכולם רוצים ורוצים אבל אף אחד לא מוכן לתרום. סיבות אחרות שמורות איתי כי יש כאן אנשים שעלולים להפגע ואינני רוצה בכך. אנימוס פנה אלי וביקש להחזירם, ואחדים מהם יחזרו במשך הזמן, אחרי שתהיה לי הזדמנות לעבור עליהם ולעדכן.

למעלה