טיול מהעבודה שאלה חשובה

• פותח הנושא orp
  • פורסם בתאריך
מצב
הנושא נעול.

orp

New member
טיול מהעבודה שאלה חשובה

טיול מהעבודה שאלה חשובה
בעבודה שלנו יוצאים לטיול של יומיים לדרום אני לא יוצאת כי אני לא יכולה לא בגלל שאני לא רוצה, אלא בגלל שאני פשוט לא יכולה לצאת השאלה הנשאלת היא כזו האם לפי חוק זה נחשב ימי עבודה או ימי חופש? מי קובע מה זה נחשב ? אם זה נחשב ימי עבודה אני רוצה לדעת איך אני יכולה ע"פ חוק לא להדפק מהעניין כי זה לא פייר שאני לא יוצאת לטיול ולי ולאלו שיוצאים זה ייחשב ימי עבודה ,זה לא אותו הדבר תודה מראש על השאלה !!!!!!

המעסיק קובע.

טיול מהעבודה שאלה חשובה
בעבודה שלנו יוצאים לטיול של יומיים לדרום אני לא יוצאת כי אני לא יכולה לא בגלל שאני לא רוצה, אלא בגלל שאני פשוט לא יכולה לצאת השאלה הנשאלת היא כזו האם לפי חוק זה נחשב ימי עבודה או ימי חופש? מי קובע מה זה נחשב ? אם זה נחשב ימי עבודה אני רוצה לדעת איך אני יכולה ע"פ חוק לא להדפק מהעניין כי זה לא פייר שאני לא יוצאת לטיול ולי ולאלו שיוצאים זה ייחשב ימי עבודה ,זה לא אותו הדבר תודה מראש על השאלה !!!!!!
המעסיק קובע.
עפ"י חוק המעסיק רשאי לקבוע את מועדי החופשות (מועד החופשה הוא לא זכות של העובד). לכן, בהודעה מספיק מוקדמת מראש, הוא יכול להודיע לך שימים אלו יחשבו לך כחלק מהחופשה השנתית.

orp

New member
האם ימי הטיול יכולים להחשב כימי ..

המעסיק קובע.
עפ"י חוק המעסיק רשאי לקבוע את מועדי החופשות (מועד החופשה הוא לא זכות של העובד). לכן, בהודעה מספיק מוקדמת מראש, הוא יכול להודיע לך שימים אלו יחשבו לך כחלק מהחופשה השנתית.
האם ימי הטיול יכולים להחשב כימי ..
עבודה זו השאלה ?

orp

New member
אם המעסיק מחליט שזה ייחשב כימי

יכולים בוודאי - אם המעסיק מוכן שכך
יחשבו. זה תלוי בו.
עבודה ואני לא יוצאת לטיול מהסיבה הפשוטה שאני לא יכולה , האם זה נראה לך פייר שלי ולאלו שיוצאים לטיול זה ייחשב אותו הדבר - ימי עבודה תודה על התשובה מראש

שיר ורד

New member
כן

עבודה ואני לא יוצאת לטיול מהסיבה הפשוטה שאני לא יכולה , האם זה נראה לך פייר שלי ולאלו שיוצאים לטיול זה ייחשב אותו הדבר - ימי עבודה תודה על התשובה מראש
כן
מה שעשוי להיות "לא פייר", הוא שאלו שיצאו לטיול זה יחשב להם כיום עבודה , אולם מי שלא יצא לטיול יחויב לקחת ימי חופשה ולא לעבוד. למרות שזה אולי לא פייר, זה כנראה חוקי.

orp

New member
תודה שיר על התשובה אבל כנראה זו

כן
מה שעשוי להיות "לא פייר", הוא שאלו שיצאו לטיול זה יחשב להם כיום עבודה , אולם מי שלא יצא לטיול יחויב לקחת ימי חופשה ולא לעבוד. למרות שזה אולי לא פייר, זה כנראה חוקי.
תודה שיר על התשובה אבל כנראה זו
לא התשובה המדוייקת אני רוצה לדעת בוודאות תשובה ולא כנראה תודה על התשובה מראש ותשובה חוקית ולא כנראה

אבל לא שאלת אותי אם זה פייר או לא

אבל לא שאלת אותי אם זה פייר או לא
נכון? שאלת אותי האם המעסיק יכול להחליט שזו חופשה ועניתי לך כעורכת דין מה החוק קובע. התשובה היא שהוא יכול לקבוע זאת כימי חופשה. אם יש לך אישור מחלה - זה היה מחלה. את הסברת שזה אינו נובע מסיבה רפואית. בפסקי דין של בית הדין נקבע כי קביעת מועד החופשה היא בסמכות המעביד. על להפעיל סמכות זו תוך תיאום עם העובד והתחשבות בצרכיו. המעביד יכול להוציא את עובדיו לחופשה שנתית, גם אם אינה נוחה להם. בדקי עם המעביד האם את יכולה להגיע לעבודה במקום לקחת ימים אלו כחופש. בהצלחה.

מצב
הנושא נעול.
למעלה