טיול של אחה"צ או מחפשים את גדי

טיול של אחה"צ או מחפשים את גדי

אז ככה. החלטנו להיפגש כמה חברים בצומת פרדסיה לרכב את נחל אלכסנדר. במהלך התכנונים הודיע גדי שהוא יהיה ב'רוכב ישראל' ושנחכה לו בצומת עם משלחת עידוד, כדי שיוכל להשוויץ בפני חבריו הכבישונים החדשים. קבענו שננסה לתפוס את השיירה בצומת בית יצחק. הכנו שלטים, משרוקיות, בלונים, ילדים שעמדו לבושים בגדי חג וזרי פרחים בידיהם, חטיפי פאוורבאר, בקבוקי איזוסטר ועוד מיני הפתעות. (האמת שסתם התכוונו לצעוק 'גדי! גדי!' ולברוח). שיחה עם גדי בשעה 14:00 - 'איפה אתה גדי?' - 'אני באלונית במשמר השרון' - מה? איך הגעתם כל כך מהר' - בקיצור פספסנו את גדי, השיירה עברה לפנינו במהירות מופרזת. החלטנו לרכב את הנחל מצומת פרדסיה דרך נורדיה לשיכון ותיקים בנתניה, משם לבית יצחק, רכיבה לאורך הפסים לכפר ויתקין, משם לחוף בית ינאי, חזרה בנחל עד חניאל וכפר יונה ומשם לפרדסיה. התייצבו: יהודית רוקהופר
הסבתא המדהימה, ויקטור המלך
זאנה והיורש הצעיר
והנמרץ שלו, אמיר
, טל BS ודן המפורסמים מאיזי ריידרס (אותו דן שהיה עליו דיון ארוך כאן למטה), אורנה
אנרג'ייזר (זאת עם הסינגל בחצר הבית), לאה,
שכנתי וחברה לעבודה, טל קרסו (שאלונה ממשיכה לקרוא לו בטעות 'טלטק' - זה TALTALC ולא טלטק!), רשף, שאחר באשמתי (סליחה
), אלונה
, מלכת הפורומים, שכבשה לאחרונה נהרות בטורקיה ועכשיו ירדה קצת אל העם ואני, דרור כהנוביץ'
. תודה לכל מי שהופיע על הרכיבה הנהדרת. לי זה בד"כ האימון הרגיל של אמצע השבוע ושמחתי לעשות אותו עם חברים טובים. תודה על הכיבוד שהביא ויקטור, ועל הדבר המוזר שהאכיל אותנו רשף - סוליות לדר (משמש) שנראות כמו איזה פאץ' עתידני לפנצ'רים. רכבנו 4 שעות מרחק של 45 ק"מ בהנאה רבה. תודה לכולם!

זה חומר לא ברור ../images/Emo153.gif

המשטרה עוד לא הצליחה להכניס את זה לרשימת החומרים האסורים בשימוש. זה סוליה מגולגלת של משהו העונה לשם 'לדר' ויש לזה איזה קשר קלוש למשמשים. רשף טוען שזה נותן לו אנרגיה לכל היום

etal2

New member
איזה מכבש בראש שלכם?

רואים שאף פעם לא הכנתם לדר
לפני הייבוש המשמשים עוברים בבלנדר עד שהם מגיעים למצב נוזלי. הנוזל נפרש בשכבה דקה על גבי ניילון ומיובש בשמש.

alonaski

New member
בטח! ../images/Emo45.gif ../images/Emo8.gif וגם הביטוי:

"לדר-און עולם"! ...

shais1

New member
רשף רכבת עם ילדים ../images/Emo95.gif

ילדודס, אתם לא מכירים לדר? כנראה שלא גדלתם בסבנטיז.

וכמובן, היורש

אמיר לבית זאנה - בנו הנמרץ של ויקטור מכפר יונה. מפגין כישורים מבטיחים מאוד בתחום האופניים.

tal bs

New member
תודה לדרור ../images/Emo24.gif על טיול מעולה

אתמול הפלפון שלי מצלצל,ויקטור על הקו אומר "יש טיול בנחל אלכסנדר, דרור אמר שזה יהיה ב-EZ". אמרתי EZ מכירה, נשמע מתאים. אח"כ דרור שלח מסר והנה ציטוט: הקצב לא יהיה מהיר, זו תהיה רכיבת חברים - הבנות יפטפטו על מתכונים והבנים על משקל ה-XTR החדש. וואלה נשמע מבטיח. מה לא מהיר?! דהרנו כאילו אנחנו רוכבי כביש בתחרות נגד השעון כאילו אנחנו מנסים לקבוע שיא גינס לרכיבה מהירה תוך כדי בליעת ברחשים. כאילו..טוב נו הבנתם. בקיצור, 45 ק"מ של כיף וחברה משובחת פלוס צפייה מקרוב באגדה הידועה בכינויה אלונה
וכול זה תחת שרביטו של אדון כהנוביץ שהוביל את הטיול ביד רמה היה לנו לעונג דן וטל

למעלה