טיול של אחה"צ או מחפשים את גדי

alonaski

New member
חחחח.... ../images/Emo13.gif))

אני?!?!?!?!? ="אגדה"?!??!!?
הכל... - סיפורי סבתא!!!
אני דווקא חושבת שה"אגדה" האמיתית... הוא - מר כהנוביץ'!!

חנפנית... ../images/Emo99.gif תמשיכי ../images/Emo9.gif

אלונה, אני מקווה שנהנית מהרכיבה ומהחברים, גם אם לא טיפסנו על איזה הר בטאורוס או לא לקחנו אותך לטיסה בשמי הארץ... אני נהניתי מאוד בחברתך

alonaski

New member
מה אתה קופץ?!?! ../images/Emo3.gif

דברתי על "מר כהנוביץ'"!!!!! התכוונתי דווקא ל... סבא שלך (מצד אבא!)...

טוב, די! הנה כולם ביחד ../images/Emo107.gif../images/Emo108.gif

חוץ ממני, הצלם. עוד מעט רשף יפרסם את הפנורמה המדהימה שיצר - מחדרה עד נתניה בחוף הים. עמדנו הרבה זמן בלי לזוז כדי לצלם את הפנורמה הזו מבלי שיחתכו לנו את הראש בצילום.

רֶשֶף

New member
יצאה פנורמה מדהימה!! ../images/Emo12.gif

ואני שמח לבשר שף אחד כמעט לא זז. יפה. אתם משתפרים.

yoffer

New member
../images/Emo46.gifהאאאא!!! גם אני התיצבתי!!

אומנם לא רכבתי אתכם לצערי הרב, (לפי התמונות נראה שהיה פגז...) אבל עברתי 50 ק"מ כדי לפחות להתייצב ואני גם היחיד שרכב קצת עם גדי (למרות שלא נפגשנו) אז איפה הקרדיט!? סתם....

../images/Emo160.gif רמי, קצת סבלנות ../images/Emo107.gif

אותך שמרתי כהפתעה לסיום. קבלו אותו - רוכב האופניים והטייס - רמי יופה. שבא להגיד לנו שלום בצומת פרדסיה אחרי שהוא באמת ליווה את גדי במסע.

alonaski

New member
|הדגש|ק-ו-נ-ס-פ-י-ר-צ-י-ה !!|סדגש|

איך?!?!?!!? איך בדיוק רמי ליווה את גדי ובכך איחר לנקודת היציאה - אם רמי הגיע מדרום?!?!!!! ואני - הגעתי מצפון וליוויתי את גדי עד לפניה בצומת בית ליד לכביש 2 ???!!!! לא נשמע לי הגיוני בתכלית!!!
תוקם ועדת חקירה לגרסתו של הטייס!!!

yoffer

New member
הוכחות../images/Emo35.gif

נכון שהמשטרה עצרה את הפלוטון על כביש השרות מול תחתנת הדלק? הגעתי מכוון כפר חיים וליוויתי את הקבוצה עד בית ליד. פגשתי חבר שרכב גם כן ובינתיים תוך שיחה איתו החלה הרכיבה כך שפיספסתי את גדי ועכשיו אני מבין שגם אותך. קונספירציה
להד"ם

alonaski

New member
טוב נו... ../images/Emo3.gif

זה רק הצד שלך בשימוע!!! אני צריכה לאסוף עוד עדויות של אזרחים שחלפו אותה עת בצומת בית ליד... לברר עם רוכבי ישראל אם מישהו ראה אותך... (-תן לי שמות ומספרי-חזה של רוכבים שראו אותך!), לבדוק את גירסת משטרת התנועה שהיתה בתפקיד הליווי, לתחקר את הרמזורים בצומת ורק אחרי שאסיים את הצלבת המידע... אפנה לסיכום הגירסה שלך ולעיונה מחדש!

yoffer

New member
../images/Emo98.gifשמועות שווא ../images/Emo70.gif

רגע.... אני החוקר,
הרי ברור שהייתי שם והנושא הוא הפצת שמועות שווא. אני מסתפק בסולחא...

viczan1

New member
אני יכול להעיד ,ראיתי את רמי..../images/Emo41.gif

הכרנו בצומת פרדסיה,מקום המפגש. סימנים מזהים,בבקשה
אופני shugar 2 גובה 190 + נעליים 47 ועוד....לא בפורום

הנה אלבומי התמונות ../images/Emo98.gif../images/Emo140.gif../images/Emo26.gif

מה אמר רשף על הלדר? עם מי דיברה אלונה בפלאפון? למה לא יכלה טל לדבר על מתכונים? כל התמונות, כל האנשים, כל המצבים המביכים - ניתן לצפות ולהוריד בגליון החג המיוחד של האלבומים המלאים.

למעלה