טוב, די! הנה כולם ביחד ../images/Emo107.gif../images/Emo108.gif
חוץ ממני, הצלם. עוד מעט רשף יפרסם את הפנורמה המדהימה שיצר - מחדרה עד נתניה בחוף הים. עמדנו הרבה זמן בלי לזוז כדי לצלם את הפנורמה הזו מבלי שיחתכו לנו את הראש בצילום.
אומנם לא רכבתי אתכם לצערי הרב, (לפי התמונות נראה שהיה פגז...) אבל עברתי 50 ק"מ כדי לפחות להתייצב ואני גם היחיד שרכב קצת עם גדי (למרות שלא נפגשנו) אז איפה הקרדיט!? סתם....
איך?!?!?!!? איך בדיוק רמי ליווה את גדי ובכך איחר לנקודת היציאה - אם רמי הגיע מדרום?!?!!!! ואני - הגעתי מצפון וליוויתי את גדי עד לפניה בצומת בית ליד לכביש 2 ???!!!! לא נשמע לי הגיוני בתכלית!!!
נכון שהמשטרה עצרה את הפלוטון על כביש השרות מול תחתנת הדלק? הגעתי מכוון כפר חיים וליוויתי את הקבוצה עד בית ליד. פגשתי חבר שרכב גם כן ובינתיים תוך שיחה איתו החלה הרכיבה כך שפיספסתי את גדי ועכשיו אני מבין שגם אותך. קונספירציה
זה רק הצד שלך בשימוע!!! אני צריכה לאסוף עוד עדויות של אזרחים שחלפו אותה עת בצומת בית ליד... לברר עם רוכבי ישראל אם מישהו ראה אותך... (-תן לי שמות ומספרי-חזה של רוכבים שראו אותך!), לבדוק את גירסת משטרת התנועה שהיתה בתפקיד הליווי, לתחקר את הרמזורים בצומת ורק אחרי שאסיים את הצלבת המידע... אפנה לסיכום הגירסה שלך ולעיונה מחדש!
מה אמר רשף על הלדר? עם מי דיברה אלונה בפלאפון? למה לא יכלה טל לדבר על מתכונים? כל התמונות, כל האנשים, כל המצבים המביכים - ניתן לצפות ולהוריד בגליון החג המיוחד של האלבומים המלאים.