טיזרים וטיזריות

Lanni

New member
חח בדיוק מה שרציתי להגיד! ../images/Emo6.gif

ואני אישית לא נגד זה בכלל.. זה יכול לתרום אפילו לדעתי (זה נחמד כזה.. גם כשעושים לך וגם להפך)

HyPeR SoNiC

New member
../images/Emo13.gif

למה? במה זה יכול לתרום? תפרט קצת

Lanni

New member
זה מוסיף קצת משחקים לחיים. זה כמו

לשאול "במה פורפליי יכול לתרום". בערך

TheWhiteTigris

New member
אם אתה מתכוון

להתנהגות "תורמת" שמובילה לכאבי ביצים, אני נאלץ לחלוק על דעתך...

pain is MY love

New member
חחחחחחחחחחחח גדול אתה! ../images/Emo45.gif

אני שמחה לראות שהתגעגעו אליי פה!!!!!
וידעתי שהשאלה הזאת הופנתה אליי....
בואו אני אסביר לכם משהו פעם אחת ולתמיד: טיזינג נועד רובו ככולו אך ורק למען הסיפור האישי של האישה!!!! הוא לא נועד כדי לפתות את הגבר ולא נועד כדי לבלבל את הגבר ואפילו לא נועד כדי להתעלל בגבר (למרות שזאת יכולה להיות אחלה התעללות שבעולם....) טיזינג הוא אך ורק מעשה שכיף לעשות אותו ובגלל זה אנחנו עושות אותו
מה זאת אומרת? הפיתוי הזה של הגבר גורם לנו להרגיש כל כך טוב עם עצמנו! מעלה לנו את האגו בצורות מטורפות! כך הוא גם מועיל לנו בעתיד כשבאמת נרצה להשיג מישהו והביטחון העצמי שלנו כבר יהיה גבוה... הטיזינג הוא שך הכל משחק. אנחנו לא רוצות סקס ולא רוצות אהבה אנחנו רק רוצות להרגיש ש"יש לנו את זה..." ואנחנו משיגות את זה על חשבון הגברים. אין מה לעשות אנחנו עם רשע....

אני הכי טיזרית שיש.

חייבת להתגרות.. להתקדם לנשק אותו נשיקה קטנה וכשהוא בא לנש אותי חזרה אניח מזיזה תראש. זה משגע אנשים.. וסה כיף.

בשלולית

New member
יואווו החתימה שלך!! איזה ענקים הם!!

הורדתי תצלצול הזה
אני פשוט מטורפת עליהם!

yardenj

New member
זאת התנהגות ילדותית

וטיפשית שנועדה ללטף לך את האגו ולחזק לעצמך את הדימוי העצמי על חשבון אנשים אחרים,זאת דעתי על טיזריות,ובגלל שהודעת שאת הכי טיזרית זה משורשר אלייך
. אני חושב שברגע שמשחקים ברגשות של בני אדם אי אפשר לעשות את זה בקלילות ובצחוקים, אומנם גם אני פגעתי בכמה בחורות, בחלקן אפילו נהניתי,אבל להגיע מזה לזה שזה כיף-המרחק גדול וההבדל ענק,אני למזלי מזהה טיזריות מקילומטר,ולכן-או שאני בוחר להתרחק מצרות או שאני מחרפן אותן בחזרה ע"י קרירות של קרחון. ואם יש משהו שכיף לעשות לכאלו בחורות מעצבנות ונוראיות,ייבוש והקפאה חייבים להיות שני הדברים האלו,אין דבר יותר מספק מלהחזיר להן. אבל בעיקרון אני שונא את זה,מעדיף בחורות נורמליות,כאילו שבחורות נורמליות פחות מתוסבכות,אז אני עוד צריך אחת שלא רק מתוסבכת אלא גם טיזריות?שאנשים אחרים יסבלו,אני מעדיף להתחיל עם קקטוס.

תלוי עם מי אתה.

אני לא אעשה דבר כזה לבנאדם שאני לא מכירה. לעומת זאת, עם החבר, שגם הוא טיזר, שנינו קיבלנו את זה ברוח טובה. ולדעתי, זה מגרה בטירוף. שיש משהו שאתה רוצה ולא יכול להשיג. מציב את זה כמטרה. אבל זו רק דעתי.

emh

Member
באופן כללי ../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif

לא סובל התנהגות כזאת.

s h i r k u s h

New member
לא אוהבת טיזינג...

אבל לפעמים קורה שעושה קצת מבלי לשים לב, או שסתם מתוך שעשוע הדדי עם החבר
אגב, הסרט ממש טוב, את הספר פחות אהבתי...

HyPeR SoNiC

New member
חחחחחחחח

צריך להגיד לי דברים כאלה לפני שאני מתחיל
סתם, סתם

Lone1

New member
בחורות גם..... ../images/Emo8.gif

צריכות טפיחה על האגו מדיי פעם

ה מ ש י ח

New member
עצוב... אבל לא אופייני רק לבנות.

טיזינג זה סבבה אם זה רק משחק במערכת יחסים מוגדרת היטב, שבה אתם יודעים שזה רק משחק וסתם בשביל הדווקא והכיף. אחרת זו רשעות לשמה. יש לי קטע טיזינג די אכזרי שעשיתי למישהו; לפני שנתיים ידיד שלי מירושלים בא אלי כשעוד גרתי ברמת הגולן ויצאנו לאיזהו מועדון בעמק הירדן, וסתם רקדנו וזה נהיה קצת צמוד.. קיצר, אח"כ הוא שיכנע אותי לבוא איתו לשירותי הבנים, התנשקנו שם קצת ואז הוא הוריד את המכנסיים. אני בתגובה פשוט אמרתי "לא נראה לי" והלכתי כשהוא עוד עם נמכנסיים למטה. משום מה, עד היום הוא לא מדבר איתי... מה דעתי על טיזרים? אוהו, החבר שלי הוא אחד הטיזרים הכי מקצועיים שאני מכירה. שתי שניות לפני שהוא מחזיר אותי הביתה- הוא מתחיל. ואז אני צריכה ללכת. גרררררררררררררר!!!!!!!!!!!!!!!! מצד שני, אני לא נשארת חייבת ועושה לו את אותו הדבר. אבל תמיד חשוב לזכור: גם טיזרים לא באים על סיפוקם בקיצור: אני בעד.

SimplyMe1

New member
../images/Emo26.gifהספר הזה צריך להיות משולה

לתנ"ך. ספר אדיר. קראתי אותו 3 פעמים. הפעם האחרונה לפני כמה חודשים,אבל כול פעם הוא מדהים אותי מחדש. אני די דומה באופי לגיבור הזכר בספר:) וזהו..אין לי זמן להתייחס ליותר מזה כי מחר קמים מוקדם לבסיס. שיהיה שבוע נעים, מזמן לא הייתי\כתבתי פה..אבל הנה-קיבלתם תגובה(גם)ממני

bali

New member
מנהל
טיזרים/טיזריות

אני חושבת שזה משחק לא יפה. לפעמים הוא מעיד על חוסר בטחון, ואז אין מה לעשות, ולפעמים הוא פשוט צורה לגרום לאדם השני לרצות נורא ואז ללכת ולהשאיר אותו/אותה במצב מאד מגעיל. אני שונאת משחקים כאלה. אם רוצים אז עד הסוף. יצאתי עם מישהו שפחות או יותר החזיק אותי במצב של "כמעט" בערך חודשיים! היום אני לא מבינה איך עמדתי בזה.

למעלה