טיטו, גבעתיים.

trilliane

Well-known member
מנהל
מה יעזור לך הדרכון? היית שם בערב הפתיחה?

אם זה מעסיק אותך עד כדי כך, יהיה פשוט יותר לפנות אליהם ולברר מולם מה היה התאריך המדויק.

prizman

New member
אולי את לא יודעת

אבל על הדרכון מופיע כל תאריך כניסה שלי למדינה כלשהי.
לתאילנד יש רק כמה עשרות כניסות, לשאר העולם יש עוד כמה מאות.

trilliane

Well-known member
מנהל
נו באמת; מה הקשר? החתימו לך את הדרכון בכניסה לזאפה?

אתה לא מסתמך על הדרכון, אתה מסתמך על הזיכרון. עם כל הכבוד לניסיון שלך לקשור בין חותמת בדרכון לבין מועד פתיחת זאפה ת"א, אין האחד מעיד על השני. העובדה שאתה זוכר שהיית שם בתקופה מסוימת בחייך לא אומרת שאכן כך היה (לדוגמה, אולי ביקרת בו בחופשת מולדת?). באתר המועדון כתוב שנפתח ב-2004, אם אתה מעוניין בתאריך מדויק הפתרון הנכון הוא לא לפתוח את הדרכון אלא לפנות אליהם ולברר מולם.

prizman

New member
מאוד קשה להגיב עניינית?

דרכון מחתימים במעבר בין מדינות, לא בכניסה למועדונים.
כנראה זו הייתה ציפייה מוגזמת שתדעי את זה.
אם הייתי בזאפה ואני בתאילנד כרגע הרי שיש קשר בין התאריכים
לא ברור לי מדוע כל הוויכוחים האלו אבל לי אין כוונה להיכנס אליהם.
משאיר את זה לך.
כתבו לך כבר רבות על הנושא.

trilliane

Well-known member
מנהל
זה בדיוק מה שאני שואלת...
עזוב, הרמתי ידיים.

החתולית

New member
אתה צודק

בין ההיטל על העסקת מבקשי מקלט, לבין השינויים בנושא הטיפים, המסעדות נאלצות להיערך מחדש.
&nbsp
בכנס המסעדנות בשבוע שעבר, דיברו על כך לא מעט. אני חושבת שהיו 3 הרצאות נפרדות בנושאים הללו.

trilliane

Well-known member
מנהל
לא מכירה, אבל סוקרנתי: מנת פירות הים צומצמה לשרימפס בלבד?

או שתמיד היו שתיים ורק אחת מהן "שרדה"?
&nbsp
בתור אוהדת שרימפס רגישה לקלמרי, יש לי בעיה קבועה (הפוכה) עם מנות "פירות ים" כעסקת חבילה... הן פופולריות מאוד בהרבה מקומות, ולצערי המשמעות היא פשוט לוותר על רכיבים בלי לקבל תחליף
(ולשלם את אותו מחיר).

Gרר

New member
למיטב זכרוני

וזה באמת מזכרון, כי דווקא על הארוחה שבא אכלתי את הניוקי לא דיווחתי, היו שתי מנות נפרדות. האחת - ניוקי פירות ים שבה היה מיקס של כמה וכמה פירות ים, והשניה - ניוקי שרימפס ופילה בקר - מסקציית ים יבשה שלהם. בניוקי שרימפס ופילה בקר יש רק שרימפסים (בכמות לא גדולה) ורצועות בקר.

למעלה