טייגר... וכולם...

טייגר... וכולם...

לגבי מה ששאלתי אותך אתמול... גם אני חשבתי על זה אבל מסתבר שזה לא קאסטום... אני ממש לא יודעת על מה לעזאזל הוא דיבר... לא עלה לי שום אופנוע העונה על הדרישות... אני עוד אפתור את הבעיה... וחוץ מזה... מה שלום כולם בבוקר מטורף זה? שיהיה לכם אחלה של יום...

tygger

New member
איזה שנה האופנוע.

בטוחה שזה קוואסאקי? זה ספורטיבי/קאסטום/שטח? לא ממש זוכר הרבה אופנועים של קאוו בנפח 800 חוץ מקאסטום. הם די התרחקו מהנפח הזה. ה-VN800 היה עוף חריג גם ככה בשביל החברה. הוא אפילו הגיע לפרקו רק אחרי הגדלת נפח מהדגם הקודם שהיה 750 סמ"ק. סורי אחותי אבל אני לא יודע איזה סיפורים מספרים לך. זה לא קאוואסאקי אם זה 800 סמ"ק ולא קאסטום. אולי הונדה. היחיד שמתאים לי פה זה VFR. זה כבר תחום הכביש. לשטח הייתי אומר DRBIG.

tygger

New member
אגב.

כל האופנועים הללו בעצם גדלו מנפחים של 750. מעניין לראות את זה היות ופעם היו מוסכמות בקשר לנפחי מנוע. היום הכל פתוח. מחר אפי חוזר הביתה!!! מחר אני מרביץ איתו נסיעה באיזור חיפה.
אגב, הינה לינק מעניין לבדוק את דגמי קאוו מכל השנים בערך.

ה מ ש י ח

New member
אמממ...

אני ממש ממש ממש ממש ממש ממש לא מבינה באופנועים (או אופנוענים) אבל אני מבינה שהיית קשור אליו אז אני שמחה בשבילך שהוא חוזר.

מזל טובבבבבבבבבבבבב...

כמה טוב שהילד חוזר הביתה... פעם הבאה כשתרביץ איזה נסיעה דרומה לאזור המרכז תיידע.... יום טוב איש

tankgirl21

New member
מזל טובבבבבבבבבבבבבבבבב

אני ממש שמייחה שאפי חוזר הביתה אני יודעת כמה קשה היה לך בלעדיו

tygger

New member
תודה רבה.

אני אמסור לו כשהוא יחזור מיום הכיף שלו. הוא עשה מסיבת פיריינגים (פיג´מות) עם החברים שלו מהמוסך והוא הבטיח לי שהוא לא יעשן (הרבה). נו טוב, הוא כבר ילד גדול ומגיע לו איזה פינוק פה ושם.

sagi.exe

New member
מזל טוב...

יא מתאבד שיעי.....תזמין אותי לרונדל בחיפה ! תקבל קצת עשן אגזוזים לבן למשקף..... :)

tygger

New member
תלוי איפה אחי...

ישורת או פיתולים? ישורת זה יכול מאוד להיות. פיתולים? זה כבר סיפור אחר...

sagi.exe

New member
אני כל כך מאוכזב....../images/Emo122.gif

דוקא כשחשבתי שמצאתי את הכתף התומכת....

כתף תומכת....

יש לי אחת ספייר... רוצה? שמורה במצב טוב... וחוץ מזה עדין לא עשית לי הכרה רשמית עם הבונבון שלך (ואני מתכוונת לאופנוע!!!) לא יפה.... נימוסים נימוסים....מה כבר בקשתי...

sagi.exe

New member
כפי שאמרתי....

אתה מתאבד שיעי. ונראה לי שכשנגיע לסיבוב, אתה תיקח אותו יחד איתי !!! אז לצורך הנתינה בראש !!! רק בישורת... ....לסיבובים אני לא נכנס איתך !!! אבל התכוונתי ל...תזמין אותי .

tygger

New member
אכן אתה יותר ממוזמן.

מה דעתך על איזה כוס קפה בנטו במהלך השבוע? אני טיפה לחוץ פה עם העבודה וכרגע מתמרן בין מספר דברים הבאים לנגח אותי, אבל אני מוצא זמן לישון אז יש גם זמן לקפה
רק לא בHAPPY BAR.

למעלה