טייגר... וכולם...

יופי.... קח אותו לקפה...

ותשאיר אותו שם!!!! תקשור אותו ואתה האופנוע שלו לאיזה עמוד... (איי איי אני רעה) סתם סתם טייגר אני צוחקת... שגיא אל תתעצבן... אני צוחקת... בלי מכות... אמאאאאאאאאאאאאאא

נראה לי שעצבנתי אתכם...

אז השארתם אותי לבד פה... :0) אבל... אבל.... אני חמוד..!!!! תגידו לי... אפשר שאלה אישית? טייגר בן כמה אתה?

לא צריך... אל תענה...

בתור יצור שהסבלנות שלו זה משו כמו חצי סנטימטר חיטטתי לך בכרטיס וגיליתי לבד... :0)

מה כולם הלכו לאכול?.....

אני אמשיך לשרשר פה עם עצמי ולחטט לאנשים בכרטיסים האישיים שלהם!!!! גררררררררררר..... עיצבון....

sagi.exe

New member
טייגר הוא ילד ללא גיל.

ואני סתם זקן... ...אני מקווה שמשיח תיתן לי להתחיל איתה... לא צריך לחטט, מספיק לשאול לא ?

ה מ ש י ח

New member
משיח?...

אתה רוצה להתחיל עם המשיח?! וואו, כמה דברים; א) לא מתחילים עם המשיח ובטח שלא דרך האינטרנט ובטח שלא לעיני כל הפורום... ב) המשיח תפוסה ויש לה רגשות נורא חזקים אל הבת זוג שלה. שזה מוביל אותי ל- ג) לא רק שהמשיח נקבה- היא גם לסבית. תודה ושבוע טוב שיהיה לך.

ודרך אגב...

גם לאחר חיטוט מאסיבי... הפיכת הכרטיס... ניעורו ושפשופו בעץ לא גיליתי מה גילך.... מוזר משו לא?

tygger

New member
שגיא זקן. כמה? אני לא יודע.

איזה יופי של יום! אפי שלי שב אלי! אמנם הוא לא כל כך רצה לעזוב בהתחלה והתלונן על זה שכואב לו בברקסים, אחר כך הוא אמר שהוא לא מרגיש כל כך טוב. לא נורא, אחרי שיחת מוטיבציה הוא השתכנע. מפליא מה שאפשר לבצע עם מפתח ברגים... הגענו למספר מסקנות. לא בריא לשבור רגליים, זה עולה לך כסף אחר כך. אופנוע שעומד צריכים לטפל בו אחרי זה אחרת הוא פשוט גורם לך לסבול. WD40 טוב מאוד לחלקי מתכת אבל ממש לא בריא לברקסים. שמן עם דיסקים אפשר לשרוף יופי אם נוסעים אחר כך עם בלם שמחזיקים. ואחרון חביב. אני מת על הילד הזה!!! לא משנה מה לא משנה כמה דברים ושטויות הוא עושה. יש לו אופי. גם מניאק זה אופי. או שאולי זה אפי?

מפליא מה אפשר....

לעשות עם מפתח ברגים? תגיד לי מה עשית לו? מניאק מניאק אבל גבר עם *****.... בוקר טוב עולם.... שיהיה לכם יום טוב... הקרימינלית מראה נוכחות

tygger

New member
מה זאת אומרת מה עשיתי לו?

פירקתי כל מיני חלקים שהחלטתי שלא היו צריכים להיות שם. אחר כך חיברתי את רובם חזרה, ואז נתתי למוסכניק לתקן את מה שעשיתי. עכשיו הוא עובד יופי. התיאוריה שלי פשוטה: מוסכניקים בדרך כלל לא אוהבים לחפש תקלות בעצמם. אם מגיעים ואומרים להם שיש לדוגמא בעיה בברקסים, אז הם יחליפו ברקסים ולא יביטו בכלל שחסר נניח חצי מהלחץ התקין בצמיגים או את דוושת הגז. אני מפרק דברים ואחר כך הוא צריך לבדוק מה עשיתי. הסיכוי שהוא יפספס את הנזק קטנים בהרבה
חוץ מזה, אני אוהב ללמוד דברים חדשים כל פעם. היום למדתי דבר חדש. חוטים בכל מיני צבעים זה דבר מאוד יפה, אבל לפני שנוגעים בהם (או שולחים את החשמלאי לגעת בהם) רצוי לנתק את המפסק הראשי בבית. ועוד משהו. חשמלאי יכול להתחשמל יופי, אבל זה לא עוזר לו בגרוש לרקוד...

tygger

New member
מצוין, חזרתי מהעבודה.

והכל טוב. מתארגן היום לקראת ההרצאה בטכניון. אירגנו את גידי פרדר מהמרכז לרכיבה בטוחה. הוא מרצה היום לחיפאים על הרכיבה. חלק ממה שנותן מועדון האופנועים. לצערי הכניסה היא לחברים עם כרטיס ביד היות והדבר משולם על ידי המועדון. אבל עדיין. אני הולך.

tygger

New member
אני בטוח יהנה.

הייתי מזמין להצטרף אבל זה רק לחברים. סורי. בכל אופן יש לי עוד מעט זמן. אני מחפש את שגיא כי הוא אמור לבוא איתי. מישהו שמע ממנו?

למעלה