טים דאנקן ה-MVP

e dor

New member
על סמך זה

שהוא עושה המון פאולים שנשרקים כעבירות מגן אבל זה אופנסיב - הוא עושה את זה המון והשופטים פשוט שורקים לזכותו בלי לבדוק עובדות. לגבי יפה - לא אמרתי שהוא לא יפה, אני לא מתעניין ביופי של גברים, אמרתי שסגנון המשחק שלו לא יפה לטעמי (!!!). למה ? כי רוב הסלים שלו נראים אותו דבר, מלבד השלשות. אבל זה כבר עניין של טעם.

טרה10

New member
בדיוק בשביל זה יש שופטים..לא מבין

מה אתה רוצה מג'ינובילי.אגב השיפוט..לראות ולעשות בבית. כמעט ללא טעויות ונותנים לשחק.וזה עם דיטרויט שהם המלכים של ההגנה.

e dor

New member
כמעט ללא טעויות ?!?!?!?!?!

המשחק ה-5 נוצח בעיקר בגלל שיפוט לוקה ! וגם במשחק ה-6, שיפוט פשוט גרוע, 5 עבירות לראשיד ש-2 או 3 מתוכן בכלל לא היו ! שיפוט מזעזע לדעתי, כנראה שב-NBA למדו מהארץ.

cprog

New member
גם אני חושב שהכיע לדאנקן.

נכון שאין לו הווירטואוזיות של ג'ינובילי אבל המספרים לא משקרים ודאנקן תמיד בא לעבודה. בנוסף יש כאן את אלמנט המנהיגות והשקט הנפשי, הנוכחות שלו במגרש חשובה לשחקנים מסביב. זה הפירוש של MVP, הוא נותן מעצמו גם לשחקנים שמסביב. צריך גם לזכור שלמרות קרסוליים כואבים הוא התמודד עם צמד הוואלסים מתחת לסל, ובכבוד. לכן, טים-דאנקן ה MVP שלי. אגב, ראיתם שבוואלה המציאו לו כינוי חדש? טי דאנק

capsl0ck

New member
חאלאס כבר עם "אלמנט השקט"

זה הפך עם הימים לסוג של תירוץ - לא לא, רגע, לתירוץ לגיטימי - להיעלמות של שחקן שאמור להיות אחד הדומיננטים בליגה. לא קוראים לזה "אלמנט השקט", קוראים לזה אפאטיות. קוראים לזה לא לקבל את הכדורים במקומות הנכונים. קוראים לזה בחירת זריקות רעה. קוראים לזה היחנקות בקלאץ'. קוראים לזה MVP.

אבל בסופו של דבר הוא יוצא עם אליפות

וזה מראה על הגדולה שלו שב - 50 אחוז יכולת הוא זוכה באליפות(ועם שתי רגליים פצועות)

capsl0ck

New member
לא אמרתי שהוא לא גדול.

רק אמרתי שהוא לא היה גדול בסידרה הזאת.

Ploral Reaction

New member
אני הייתי נותן את האמ וי פי לבילופס

למרות הכל. בגלל החוסר יציבות המאוד בולטת של ג'נובילי ודאנקן, בגלל שדאנקן לא נתן אפילו משחק אחד באמת טוב בה, כי ג'ינובילי נתן 3 משחקים שהם בגדר בזיון כמעט. בילופס נתן 6 משחקים מעולים בסדרה הזאת, סחב קבוצה הרבה יותר ממה שציפו ממנו, היה קרוב מאוד גם לקחת בשבילם את המשחק היום עם עוד מהלכים גדולים בערב האחרון. היחיד שהעלה את הרמת משחק שלו בצורה רצינית בסדרה הזאת יחסית לבדרך כלל חוץ מהורי.

טרה10

New member
זוכרים ? שהערכתי שהSPURS יקחו את

הסידרה..[כשהיא החלה..ר"ל] כשהצליחו לנצח משחק אחד בדיטרויט- רק בזכות סל השלוש של הורי-שזו לו האליפות ה-6 ועוד בעיר המכוניות...סן אנטוניו אלופה.והשגיאה של ראשיד כמובן!! ולסיום משפט הסיום של העונה השייך לעודד קטש: "מי שקם בשעה כזו,בטח יודע מה זה פיק נ'רול.." -------------------- עכשיו השידור החוזר בערץ הספורט..למי שנרדם לפני ההפסקה וראה רק את הרבע האחרון-שבו הוכיחו הספרס שהם הם האלופים.נראה לי שהפיסטונס..היו קצת בלחץ ברבע הקובע. ובזה הרי נקבע מי באמת האלופים.! אז להתראות בשנה הבאה.

Ploral Reaction

New member
מה זה קשור למשפט העונה? :/

סתם הערה, והייתי אומר אפילו הערה מיותרת. הצופה לא צריך שקטש יחלק לו ציונים. אפילו סבתא שלי (נשבע לכם)יודעת מה זה פיק אנד רול. וגם אם זה היה שידור של ליגת הזאטוטים של קרית מלאכי, אם פרשן יתחיל להסביר באמצע משחק מה זה פיק אנד רול אני אוטומטית מעביר ערוץ. שלא יזלזלו בצופה, מי שרואה ספורט מסויים מכיר אותו מספיק טוב מבחינת הבסיס, ואם לא, הוא צריך להכיר אותו לבד.

LordDevil

New member
יצא לי לא פעם ולא פעמיים

להיתקל באנשים שבא להם לרצוח את כל הפרשנים בגלל השאלה הפשוטה של - מה זה פיק נ'רול לעזאזל?! פרשנים אומרים את זה משהו כמו 500 פעם במשחק ,ועכשיו תחשוב על זה שאפילו אם יש אדם אחד ובודד שעכשיו יושב ורואה את המשחק בלי לדעת מה זה,אבל אולי הוא רוצה ללמוד? אולי הוא ילד בן 12 שעוד לא למד מה זה עם משפחה שלא מתעניינת בכדורסל? מה זה מפריע לך? זה הסבר של 5 שניות שיכול להיות שעזר לעוד אדם להבין משהו במשחק הזה. לדעתי הם לא מסבירים מה זה מספיק, ואתה תתפלא כמה אנשים לא יודעים מה זה. תן להם להסביר ואל תתנשא כי אתה יודע מה זה.

עידו17

New member
ערוץ 5 לא אמור לפנות לילדים בני 12

והוא גם לא אמור לעזור לאנשים "להבין משהו במשחק הזה". אלא אם כן הערוץ מחליט מראש לוותר על הנישה של שידור מקצועי. ולהתלונן על זה לא נקרא להתנשא. אולי בעצם כן, אבל לא פחות מאשר ההתנשאות של הערוץ על הצופים שלו וזה מפריע להרבה יותר אנשים מאשר ילדים שלא יודעים מה זה פיק-אנד-רול.

Ploral Reaction

New member
אם לרצות שיתנו כבוד לאינטליגנציה

של הצופה זה התנשאות, אז סבבה קרא לזה התנשאות אין לי בעיה עם זה. שורה תחתונה, מי שמתחיל לראות כדורסל יכול להינות וללמוד גם בלי להבין כל מילה של הפרשן, כמו שאני לא יבין כל דבר שמדברים עליו בשידור של משחק כדוריד אם פתאום אני יחליט לראות את זה בצהריים בערוץ הספורט. השידור צריך להיות מיועד לאנשים שמבינים את המשחק. נקודה. על אחת כמה וכמה שידור משחק NBA באמצע הלילה, שברור מאליו שקמים אליו רק משוגעים לדבר. נ.ב. אני לא שומע אף אחד מתלונן שכל פרשן פלצן במשחקי נבחרת בכדורגל מדבר על סגירה אלכסונית של המגנים ועוד מושגים אחרים של המשחק. אולי זה כי הרבה יותר אנשים בארץ מתעניינים בכדורגל ומשחקים אותו ובגלל זה הם יודעים מה זה? אז זה לא בעיה שלי שאין הרבה אנשים שההבנה שלהם בכדורגל היא לא באותה רמה

LordDevil

New member
העניין פה

הוא שפרשן נמצא שם בשביל דבר אחד: ל-פ-ר-ש. אם אתה צריך הגדרה אפשר למצוא,אבל זה בדיוק תיאור התפקיד. אז עד שכבר מישהו עושה מה שהוא אמור לעשות גם אז מתלוננים? ותסלח לי אבל אם פרשן מסביר מה זה פיק אנד רול ואתה מעביר ערוץ אז התנשאות היא בדיוק המילה המתאימה פה.

adir1986

New member
כמו שאמרתי..קבוצה של שחקן וחצי!!!

רק אתמול כתבתי פה שסן אנטוניו קבוצה של שחקן וחצי זה דאנקן וקצת וג'נובלי...ועובדה שרק אותם אתם מזכירים כמו הרבה אחרים..אז איפה כל התותחים האחרים שלכם אהה? למה אף אחד לא מזכיר אותם לרגע אחד ...הרי תמיד יהיה למישהו לומר משהו, מה לעשות שזאת המציאות..בלי דאנקן סן אנטוניו לא שווה כלום...ואם זה הרמה של אלופת אירופה אז מה נגיד באמת על שאר הקבוצות...שחקן כמו שאראס ופארקר יכולים חופשי להיות כוכבים מובילים בקבוצות חלשות כמו ניו אורלינס שארלוט ניו יורק וושינגט קליפרס ..מי כבר משחק שם שאין להם שם מקום..לא כל שחקן שמשחק שם מתאים גם להיות שם...גם לרגב פאנן אין מקום אפילו בליגה השלישית בישראל..אבל עובדה שהוא במכבי..ומה נגיד על בנו אודריך שאין לו אפילו מקום בהפועל י"ם.

סלים וארזה

New member
מנהל
נו באמת ברוס בואן נתן הגנה אימתנית, הזון של הורי במשחק החמישי לא צריך להילקח כמה בכך (5 מ-6 מהשלוש, מטר רחוק יותר מאירופה), בארי לא עשה שטויות גדולות. אם תסתכל על דטרויט תראה שבילאפס ובן וואלאס היו הטובים והשאר די ג'יעג'עו רוב הסדרה. מה זה אומר? כלום, כי בהגנה הם היו תותחים

למעלה