טים והלנה: כבר לא ישתפו פעולה בסרטים../images/Emo35.gif../images/Emo2.gif../images/Emo10.gif
נתקלתי בכתבה הזאת בפורום הלועזי של הלנה. כל הכתבה זה על הלנה אבל בסוף מתייחסים לשאלה שבכותרת: After Alice, Helena said she doesn't know if she and Tim will work together again, partly because of the stress caused by working on the same film, and because Helena wants to enjoy life as mother. She said: "I've become less ambitious. I still love it, but I have to really love something to leave them."
וואו. אני באמת לא יודעת איך לעכל את זה. ברור לי למה היא חושבת ככה ורואים שעל הסט טים מנסה להיות הכי מקצועי שאפשר אבל זה קשה שהוא צריך להתנהג אליה אחרת בזמן הצילומים ושנייה אחרי זה בבית להתנהג אחרת לגמרי.. זה באמת מצב שיוצר המון לחץ. וראיתי קטעים ממאחורי הקלעים של סוויני טוד, זה הסרט היחיד שלהם שראיתי בו קטעים מהצילומים ובאמת לא הבנתי איך הם מסוגלים. רואים את הלנה מפשלת באחת הסצנות, מתחילה לצחוק וטים נועץ בה מבט מיואש ועצבני... אבל לא חשבתי שזה יכול להוביל לזה
אני לא יודעת בכלל מה זה האתר הזה ואם הוא אמין (מישהו שמע עליו? ><) ואני לא יודעת אם להאמין לזה בינתיים או לא, אבל זה בהחלט מעורר אצלי פתאום שאלות אם השיתוף פעולה ביניהם יימשך... מה אתם חושבים?
נתקלתי בכתבה הזאת בפורום הלועזי של הלנה. כל הכתבה זה על הלנה אבל בסוף מתייחסים לשאלה שבכותרת: After Alice, Helena said she doesn't know if she and Tim will work together again, partly because of the stress caused by working on the same film, and because Helena wants to enjoy life as mother. She said: "I've become less ambitious. I still love it, but I have to really love something to leave them."