טיסה לארץ עם תינוקת

R750-Girl

New member
כן. כמו שאמרת, אלו סמים (גם אם חוקיים)

בשורה התחתונה, לתת תרופות כימיקליות ללא הצדקה רפואית, רק כדי להשתיק את הילד ולעשות לנו חיים קלים, זו התעללות בחסר ישע.

smaak

New member
האמת היא שאני קצת בשוק

ואין לי כוונה להתחיל וויכוח בעניין, ככה שאני אודה לך על תגובה עניינית.

מתן תרופות, בטח שמרדימות, בלי שיש בעיה רפואית, רק בשביל השקט, זה מאוד לא לעניין בלשון המעטה.
למה לדחוף לילדים כימיקלים אם אין בעיה רפואית שדורשת את זה?

Dot Cotton

New member
זה רק פצטמול...

את באמת לא מכירה אף אחד שנותן קלפול? אני מכירה כמה אנשים שנותנים פיוריטון אבל זה לטיסות הרבה יתר ארוכות מהטיסה לישראל.

אבל אני שמחה להרגיע אותך ולהגיד שמאז שקנינו לה איי פד מיני לטיסות היא כבר לא צריכה כימיקלים.

Xxx

forglemmigej

New member

לי אפילו סמארטפון אין

Dot Cotton

New member
הבת שלי משתמשת באייפד יותר טוב ממני

והיא רק בת שנתיים וחצי

X

Dot Cotton

New member
וגם עלייך

ירדנו לפסים אישים?

זה אייפד מיני ,אני לא הורסת את העיניים שלי עליו יש לי אייפד נורמלי שאיתו אני מסתדרת מצויין.

אבל תודה על הדאגה.

smaak

New member
אף פעם לא שמעתי על כזה דבר

נראה לי פשוט לא הגיוני לתת לילד תרופה (גם אם זו תרופה שהסיכוי שלה להזיק מאוד נמוך) רק כדי לגרום לו לישון. יש מספיק פתרונות להעסיק ילד בטיסה.
נכון שזה לא פשוט ולפעמים אפילו קשה, אבל בעיניי זה לא פיתרון. קצת כמו לתת לו אלכוהול נניח.

בנוסף לאייפד למשל כמו שהזכרת, אני משתדלת לעשות את הנסיעות והטיסות הארוכות בשעות שהבן שלי ישן. טיסת לילה למשל, או נסיעה ארוכה בלילה.
בשנה שעברה נסענו לחופש ברכב מרחק של יותר מאלף קילומטרים מהבית- נסיעה שיכולה לחרפן גם מבוגרים ולא רק צעירים. נהגנו בלילה, הוא ישן כל הזמן והתעורר בשבע בבוקר מוכן ליום חדש.

carlimi

New member
אבל אלכוהול ידוע כמזיק

במיוחד לילדים קטנים.
מה ההשוואה הזו בכלל?!

smaak

New member
אני אודה לך

אם לא תצעקי עלי עם סימני קריאה.

אם אני נחשבת מוזרה כי אני לא מוכנה לתת לילד שלי אקמול בלי סיבה מוצדקת (ואני רחוקה מלהיות מאמא טבע),
אז אני מוזרה.
תלעיטו את הילדים שלכן בתרופות לא נחוצות ותצעקו על כל מי שזה נראה לו לא הגיוני.

פרשתי מה״דיון״ הזה.

carlimi

New member
אנ אודה לך

אם לא תגידי דברים שלא אמרתי.
לא צעקתי - כתבתי סימן שאלה אחד וסימן קריאה אחד כי באמת שתמוהה בעיני ההשוואה בין מתן אלכוהול למתן אקמול.
וכן, יש הרבה החלטות שתמוהות בעיני, שהורים עושים לילדיהם חסרי הישע, וחושבים שהכל בסדר, והם עושים טוב לילדיהם.
מישהו אשכרה קיבל המלצה מרופא הילדים שלו להעביר את הילדים לדיאטה טבעונית?! המלצה לא לחסן?! להפסיק גלוטן למי שלא חולה צליאק? לא לתת ריטאלין למרות שדווקא יש המלצה כי לנורים לא מתאים לסמם את הילדים שלהם!? ויש עוד ועוד ....
אז מה גם הם פושעים!?

smaak

New member
השקעת בתשובה

ואינך בריונית רשת, לכן אכבד אותך בתשובה.

לא כל מה שרופא אומר וכותב הוא קדוש. היינו רוצים לחשוב שרופאים הם אנשים אובייקטיבים, אבל רובם רחוקים מלהיות כאלה. כל אחד מחזיק בתפיסת עולם מסויימת. יש כאלה שמשקיעים ברפואה מונעת של הפציינטים שלהם, יש כאלה שמגיבים בהתאם למקרה ומצווים על מתן אנטיביוטיקה גם כשלא ממש צריך,

סתם לדוגמא מכרה שלי שילדה לא מזמן, התקשתה בהנקה והלכה לרופא כי יועצות הנקה זה משהו פחות מוכר כאן. הוא מייד אמר לה שאין לה מספיק חלב והמליץ לה לתת פורמולה. על מה ולמה? אין לי בעיה עם מי שבוחרת שלא להיניק כי פשוט לא מתאים לה (וגם אני הנקתי בקושי ארבעה חודשים). זו בחירה כמו הרבה בחירות אחרות. אבל להמליץ לאמא חדשה, מפוחדת ולחוצה שכן רוצה להיניק- לעבור מייד לפורמולה, בלי לבדוק אם היא מיניקה נכון, בלי לתת לה הדרכת הנקה בסיסית זה משהו שגובל בעיניי בחוסר אחריות ועצלנות של רופא.

וזה דיון שלא מתאים לשרשור הזה, כי הוא לא ממש קשור. אני רק אומר על קצה המזלג, שהתלות שלנו בתרופות ואנטיביוטיקה גדולה מדי, שהמרוויחות העיקריות מהעניין הן חברות התרופות.
אני באופן אישי לא מקבלת את דעת הרופאים שאני מתייעצת איתם כמשהו קדוש, וטורחת לברר מעבר לזה כדי לבדוק קודם כל האם יש פיתרון שלא דורש הכנסה של רעל לגוף. אם אין לי ברירה אחרת, אקח תרופות.
ואני יכולה לומר מנסיוני, שכשמדובר ברוב המחלות הקלות והנפוצות, כל מה שצריך לעשות זה לנוח, לשתות הרבה ולתת להן את הזמן כדי שתחלופנה.

עכשיו, בחזרה לדיון הזה.
אף אחד לא פושע. אנחנו לא בבית משפט.
אבל בעיניי, לתת לילד תרופות כשאין מצב רפואי שאכן דורש את זה, רק בשביל לגרום לו לישון בטיסה, זה מגוחך ולא נחוץ.

Dot Cotton

New member
כל הכבוד לך ולבן שלך

כשהבת שלי טסה בלילה היא לא ישנה בכלל

Dot Cotton

New member
אולי אני יאפה לה עוגיות מריחואנה, זה טבעי

תשאלי את בעלך אם יש לו מתכון לתת לי.

Mottek

New member
אולי די כבר?

אמרת את הדעה שלך, אחרים כתבו שהם לא מסכימים איתך. יאללה מספיק.

למעלה