טיסה מנתב"ג 2000

mem99

New member
טיסה מנתב"ג 2000

אתמול המראתי מטרמינל 3. מסקנותי: 1. הוא הרבה יותר קטן לעומת התיאורים המפחידים. העיתונאי שהמליץ להביא נעליים להליכות ממושכות לא היה כנראה בשדות תעופה בעולם (הית'רו, פרנקפורט ואפילו רומא, שדה הבית השני שלי לאחרונה). להגיע מקצה שלוחה B לקצה שלוחה D לוקח בדיוק 3-4 דקות. 2. הוא ממש לא ממוסחר יתר על המידה. סוף סוף דיוטי פרי נראה כמו חנות בקניון ולא כמו מחסן עודפים. סוף סוף יש יותר מחנות אחת לקנות עיתון. וסוף סוף יש קפה טוב. לא הספקתי אפילו להגיע לטרקלין... מחר אני חוזר דרך ציריך ומחכה בקוצר רוח לראות את התוצאות של השיפוץ הארוך והמבנים החדשים שהם בנו שם (פעם אחרונה הייתי שם בדיוק לפני שנתיים). תמונות מובטחות. התמונה יצאה עם הנקודות שמודבקות על חלונות הטרמינל. מאיר :->

mem99

New member
מישהו מכיר את חברת התעופה הזו../images/Emo35.gif

צולם ב-FCO (רומא) מתוך המטוס. מדובר ב-747 עם כיתוב "European". על הזנב יש חצי דגל אירופה - חצי עיגול מכוכבים על רקע כחול. מאיפה לאיפה הם טסים? חברה חדשה? מאיר :->

ronenec

New member
חברה ידועה

שם החברה EAL - European Aircharter הם עושים טיסות שכר בכל העולם. הבסיס שלהם באנגליה. לפני כמה שנים הם החכירו 737 שלהם עם צוות טייסים ודיילים לארקיע לתקופה קצרה וביצעו בשבילם טיסות לאירופה. הנה קישור לתמונה מהממת של נחיתה של המטוס הנ"ל במנצ'סטר.

ronenec

New member
יש הרבה צ'רטרים עם 747

הרבה חברות צ'רטר בעולם משתמשות ב 747. זה מטוס מאוד ריווחי כשהוא בתצורת המושבים המקסימלית שלו.

Aviation Addict

New member
מסכים איתך, על פניו זה נראה כמו כל

נמל תעופה רגיל בעולם, ואפילו קטן יותר מהרבה טרמינלים אחרים. רק מרגיז אותי את הפירסומת הענקית של הפועלים על השרוולים, שלטעמי רק מכער את הסביבה.

kennedy

New member
יש לי חדשות בקשר לבנק הפועלים

הבנק הביע רצונו להגדיל את הכיתוב של הבנק על השרוולים מכיוון שהפרסומת אינה מספיק בולטת.הרשות נערכת בחיוב לעניין,מכיוון שהבנק מוכן כמובן,להגדיל את התשלום בהתאם.

nikos2

New member
i think the same - it's not big

it's impressive but not so big i like it !!! good work

ny22

New member
מנהל
אבל למה להתלונן???../images/Emo46.gifלמה כל הבלאגן

אז מה אם טרמינל 3 לא גדול כמו טרמינלים אחרים בעולם, הוא הרבה יותר גדול מטרמינל 1! למה סתם להגיד שהוא לא הכי גדול בעולם, הרי גם מי שבנה אותו ידע זאת והוא לא ניסה לבנות את הטרמינל הכי גדול בעולם. סליחה אם אני נשמע קצת כועס, אבל לפי דעתי צריך להגיד תודה לרשות שדות התעופה על הטרמינל החדש, כי לא צריך להשוות אותו לטרמינלים אחרים בעולם, אלא לטרמינל 1 הישן. אני אישית בתור אחד שבא לשמה לקחת חבר, ממש נדהמתי ממנו, מהעיצוב, מהאווירה. יחסית למספר הנוסעים במדינה שלנו הוא גדול מאוד. גם אמא שלי שהייתה שם בסיור, אמרה לי שהוא ענקי, ואפילו קראתי בעיתון שיש ללכת 1300 מטר מהכניסה עד לעלייה, שזה יחסית המון. תבינו, אין לי כוונה לפגוע במישהו כאן, אבל אני חושב שפרויקט כזה גדול ומרשים דורש דווקא מאיתנו, חובבי התעופה, מחמאות וחיזוקים. אם אני אטוס עוד השנה, אני אכתוב את דעתי בתור אחד שכבר "הלך עד הסוף", אבל בינתיים, בתור אחד שהיה רק בתחילתו של הטרמינל, התרשמתי ממנו רק לטובה (העיצוב שלו מדהים ביותר ונותן תחושה נפלאה) (והייתי בהיטרו, שארל דה-גול ושדות תעופה אחרים בעולם), ולסיום אני אומר עם חיוך שבשבילנו זה שדה תעופה גדול
. מקווה שכולכם מסכימים פחות או יותר עם מה שאמרתי וסליחה אם נשמעתי קצת תוקפני, זאת לא הייתה הכוונה. ולמי שטס, שתהיה לו טיסה נעימה ומקווה שהוא יהנה גם מהטרמינל החדש.

עינתיי

New member
התכוונו שהטרמינל גדול לעם "קטן"

במקרה העם הזה זה אנחנו. חה חה חה.

klmno123

New member
מאיר אם אנשים כמוך לא מתקדים

מאיר אתה איש מגעיל ממש שלא יודע להעריך דברים טובים אז תחיה באשליה של עצמך שזה חרא של טרמינל במקום לפרגן ולהגיד כל הכבוד את מקטר אז לך לטרמינל של הר דוב יהיה לך שם יותר כיף !!!!!! ולך תזידיין !!!!!!!

black soul

New member
עשו יותר מידיי רוח

וזה מה שמעצבן! יפה - מרשים וטוב אבל ממש פלצני כל הקטע הזה למה לעשות יותר מידיי רוח??!!

גם אני ביקרתי שם

ובהחלט התרשמתי מהיופי / התכנון / העיצוב החל מהחניונים עד לקניון (התצפית לשדה). ממש קנה מידה אירופאי. ומה עם תחנת הרכבת. בקיצור נהניתי

7טוב

New member
טרמינל קטן עם ברבור גדול.

למדינת עיר קטנה יש טרמינל קטן . אך הבירבור גדוללללל. נדמה לי שאפילו ראש ממשלתנו (זה שמחליט על העתיד מלחמה, מוקטעה,נשק גרעיני כן/לא, ביבי, כן/לא ועוד). אמר שזהו הפרויקט הגדול ביותר מאז קום המדינה. או משההוא שכזה. ועוד כמה טקסים ודחיות..בסך הכול הצליחו לברבר לנו את השכל, ובמקום להעיף את הניכשלים בבנית טרמינל דחיה של שנים. הוצאה של כפולה מהמתוכנן, והראוי, דמי חניה מוגזמים.נוהלים משגעים. תנסו להזמין את המונית הביתית הקבועה שלכם לאיסוף משדה התעופה, תהיו המומים עליכם להתיצב עם הנהג באיזה משרד לנוהל קפקאי. ומרחקי ההליכה, זהוא כשל תיכנוני במקום מינימום צעידה ומסועים, מתגאים בתכנון לקוי שבו הנוסע ונוחיותו אינם השיקול המרכזי. אך אין לנו רשות נוספת ליצירת תחרות ואף לא טרמינל חלופי . זה מה יש. לפחות הצליחו לשגע אותנו ואנחנו חושבים שזה גשם. אממה זה לא נעים כשעם הזמן מזהים שזה לא בדיוק גשם. אלא ש.. בסוף מגלים. גם אצל המלך הבינו שהוא ערום. ועד אז שיבלפו אותנו כראוי נהנה בשמחת השוטים.

SimsY

New member
למה למצוא בכל דבר פגם ?

אני דווקא חושב שהוא די גדול ולא צריך להסתכל בכל דבר בקטנוניות

mem99

New member
לפני שאתם מתלהמים תקראו מה כתבתי!

במקום להשתמש בשפה גסה תבינו שרציתי דוקא לפרגן מול הביקורות על כך שהטרמינל ענק, שאנשים ילכו לאיבוד או איגוד החברות הזרות שקישקש על כך שהטיסות יאחרו כי לנוסעים יקח הרבה זמן להגיע לשערים. גם בעניין המסחור ניסיתי להסביר שלדעתי יש בדיוק את המינון הנכון של חנויות. זהו פורום חדש, אני מקווה שנשמור פה על רמה יותר גבוהה מאשר קללות כמו אלו שהופנו אלי. הודעות כאלה היו נמחקות בפורומים אחרים. מאיר

למעלה