טיסה מנתב"ג 2000

klmno123

New member
חמוד

אני מקלל כי אני עצבני שיש אנשים שלא יודעים להעריך דברים טובים שקורים בארץ שלנו וחייבים לקטר על כל דבר אתה אמרת את דעתך בעניין הטרמינל ואני אמרתי את התגובה למה שרשמת אני פשוט שונא אנשים כאלה שלא יודעים להעריך את המאמץ שהשקיעו במשך יותר מארבע שנים והשקיעו מיליארד בזה במקום שבח ולתת קרדיט טוב אנשים מתחילים ללכלך בצורה מגעילה על הטרמינל אתה יורק לבאר שאתה שותה ממנה וזה מגעיל אותי ........אם אתה היית בונה דבר שכזה גם אתה היית מתלהב ואומר דברים כמו"אפשר ללכת לאיבוד בטרמינל" אז במקום לקטר תיהיה גבר תרשום הודעה חדשה ותרשום את כל היתרונות של הטרמינל החדש ותתן קצת קרדיט !!!!

Klemno חמודי

לפני שאתה מזדעק על "ללכלך בצורה מגעילה" תשמור בקשה על נקיון הכתיבה שלך. נאה דורש, אז נאה תקיים. מי שלא מבין למה התכוון הכותב ועוד אומר לו "לך תזדיין" שלא יבוא ויטיף לאחרים. אנ הייתי מוחק את ההודעה הקודמת שלך, אבל אני לא מנהל הפורום. ולגופו של עניין, בתור אחד שהיה בהמון שדות תעופה אני יכול לאמר שמרחקים כאן לא גדולים והשדה מאד ידידותי למשתשמש. גם אני התרשמתי שהוא לא גדול מדי (Klemno, זה לחיוב..כן?). הבאג היחידי זה השילוט המחורבן וגם את זה שאת החברת התעופה שאני הכי משתמש בה,(אוסטריאן וגם לופטהנזה ולוט) הורידו לאולם הנוסעים הנכנסים...כבר התחילו עם האילתורים?|

Aviation Addict

New member
klmno123

אבהיר לך משהו: הפורום הזה נועד לחובבי תעופה, ולא למקללים. הסיבה שלא מחקתי בינתיים את ההודעה הקודמת שלך היא אך ורק בגלל שאנשים אחרים כבר הגיבו הודעות הגיוניות, ובמחיקה של ההודעה שלך גם התגובה שלהם אוטומטית תימחק. וצר לי לגלות לך: אנחנו לא חבורה של עיזים שהולכים אחרי עדר, כל אחד רשאי להביע את דעתו וגם להשמיע ביקורת על כל דבר בעולם כל עוד שזה ללא קללות וללא פגיעה באנשים אחרים. ומאיר חברנו, כתב הודעה יפה ומנומסת והגיונית (גם בעברית תקנית), ואתה בחרת לקלל אותו ולהשתלח בצורה לא מכובדת. לא נותר לי להגיד שההודעות שלך מעידות על הכותב. ואין צורך להרחיב בזה יותר.

mikels1

New member
סבבה אחי

גם אני חושב שזה אחלה טרמינל.. האמת עדיין לא הייתי בוא אבל אני מקווה שבקרוב. אני גר ממש קרוב לשם בנתב"ג ואפשר לראות אאותו.. אבל איזה באסה חזרתי מלונדון שבועיים לפני שפתחו אותו.. טוב אבל אני מקווה שאני יהיה וזה משהו ממש ענק! טרמינל מזה שווה!

R i n u s h

New member
לפי דעתי...

אין צורך לקטול את מאיר, כי כנראה שהוא התכוון לתת מחמאה לטרמינל החדש ולא להיפך. הרבה אנשים אחרים טוענים שהטרמינל גדול מדי, שהולכים שם לאיבוד ושיש דרך ארוכה מדי עד למטוס (אני יודעת כי אני עובדת שם ושמעתי את זה הרבה). נכון שהוא לא גדול כמו טרמינלים ברחבי העולם, והוא גם לא צריך להיות. הוא בהחלט מתאים ומספיק לארצינו הקטנטונת - וסוף סוף בתקופת הקיץ יהיה מקום לנשום שם...
עוד יתרונות: יש הרבה מאוד מרחב באיזור הדלפקים, מגוון חנויות ומסעדות. ולמי שטס מחכה המפל היפיפה בדיוטי-פרי... אז באמת תודה וכל הכבוד לרשות שדות התעופה! וכולם מוזמנים לבוא, לטייל ולהתרשם (נקווה שרק לטובה!) נ.ב. מאיר - מאיפה צילמת את התמונה שהיו נקודות על החלונות??

המאסף

New member
ללא מילים

"עת השתחררתי הרופאים המליצו לי ביקור חודשי בנמל התעופה, זה באמת עושה לי טוב לראות מטוס גדול ממריא דרך דמעה שקופה, אחר כך כבר יותר קל הלחץ על העין השטופה..." -מאיר אריאל-

נערחוב

New member
נתב"ג מדהים!

לדעתי השדה הוא אחד היפים בעולם ואף מאד פשוט להתמצאות. אני נמצא הרבה בחו"ל ושם לעיתים ממש אפשר ללכת לאיבוד. השדה בציריך עבר שיפוץ יסודי, חוץ מהטרמינל החדש שנפתח לפני כשנה, ישנו מרכז קניות (דיוטי פרי) שנפתח לפני כחודש (בין A ל B ) והכל ביעילות ו"שיק" שוויצרי אופייני. הבעיה, לא ממש זול...

hifly

New member
איזה אנשים/ילדים מצחיקים/משועממים

כבר ימים שמברברים על הטרמינל הזה,אין לכם מה לעשות??יש דברים בתעופה יותר מענינים מטרמינל,גדול ,קטן,בינוני,את מי זה מענין,בסוף כבר מתחילים לקלל אחד את השני כי "הוא אמר שזה קטן"....... לכו לעשות שעורים או משהו יעיל יותר

קודקוד 4

New member
ממש מגעיל

ואלה נחתתי בנתבג 2000 וחזרתי בדיוק מבנקוק שם הכל יפה ונקי ופה כבר כל העדנית של העציצים כבר מלאות בבדלי סיגריות פשוט לא יאמן ואני גם בן אדם מעשן אבל לא יכולתי לראות דבר כזה צריך לכנוס אנשים כאלה

בטרמינלים בחו"ל אסור לעשן בתוך

שטח הטרמינל (לפחות ממה שאני זוכרת בנמלי התעופה בציריך ובמיאמי) יש מקומות עישון ספציפיים, סגורים בטרמינל ואנשים מעשנים רק שם (או בחוץ). גם במרכזי קניות רבים זה כך בחו"ל. רק בארץ עוד לא הפנימו שעישון במקומות ציבוריים הוא אסור!

klmno123

New member
חמודים שלי

אני ידבר איך שבא לי איפה שבא לי לא מתאים לכם אל תתיחסו אני יגיד את כל המחשבות שלי ואת כל העולה על דעתי ככה אני מתבטא ומי שלא טוב לו עם זה שילך להזדיין תודה !!

כל מה שניסו להגיד לך זה שיש

פה אנשים רציניים ובוגרים שנותנים כבוד הדדי אחד לשני, גם אם הם לא מסכימים זה עם זה. לא ממש מכובד לענות בצורה שאתה עונה.

תוכון1

New member
למנהל...

לדעתי כדי מהר מאד לחסום את הערס המתלהב הזה, שכל מה שיש לו בראש זה להגיד לך להזדיין. חסימה מיידית.

DannyJJ

New member
חמוד שלי

אני באמת הולך להזדיין בעוד שעה בערך
אבל זה שאתה מתבטא כמו שאתה מתבטא מעיד על האישיות הדפוקה שלך.

למעלה