טיפולה הפריה

מצב
הנושא נעול.

eden1111

New member
טיפולה הפריה

טיפולה הפריה
אני עובדת בבנק יותר מ-6 שנים. בתחילת העבודה חתמתי חוזה ל-3 שנים ובתום התקופה קבלתי הארכה מיוחדת לעוד שנה מכ"א לאחר בקשות רבות של המנהל. בסוף שנה הרביעית הגשתי אישור רפואי שאני עוברת טיפולי הפריה לקראת ילד ראשון ואז קבלתי מכתב מהבנק שבתום שנתיים מיום הראשון של העדרותי בגין הטיפולים אפוטר . לקראת סוף התקופה נכנסתי להריון ואז קבלתי מכתב בחודש ה-3 שלאחר 45 יום בתום חופשת הלידה אפוטר. אני אמורה לחזור לעבודה בפברואר ואני מתחילה טיפולי הפריה לקראת ילד שני האם יש אפשרות להגיש אישור רפואי חדש כדי להימנע מפיטרין. צריך להוסיף שמנהל שלי מעוניין מאוד שאמשיך לעבוד אבל כ"א לא מוכנים לתת קביעות.

שיר ורד

New member
אפשר לנסות

טיפולה הפריה
אני עובדת בבנק יותר מ-6 שנים. בתחילת העבודה חתמתי חוזה ל-3 שנים ובתום התקופה קבלתי הארכה מיוחדת לעוד שנה מכ"א לאחר בקשות רבות של המנהל. בסוף שנה הרביעית הגשתי אישור רפואי שאני עוברת טיפולי הפריה לקראת ילד ראשון ואז קבלתי מכתב מהבנק שבתום שנתיים מיום הראשון של העדרותי בגין הטיפולים אפוטר . לקראת סוף התקופה נכנסתי להריון ואז קבלתי מכתב בחודש ה-3 שלאחר 45 יום בתום חופשת הלידה אפוטר. אני אמורה לחזור לעבודה בפברואר ואני מתחילה טיפולי הפריה לקראת ילד שני האם יש אפשרות להגיש אישור רפואי חדש כדי להימנע מפיטרין. צריך להוסיף שמנהל שלי מעוניין מאוד שאמשיך לעבוד אבל כ"א לא מוכנים לתת קביעות.
אפשר לנסות
את זכאית לצאת לחל"ת בסיום חופשת הלידה. אורך החל"ת יהיה עד שנה. בסיום החל"ת הם צריכים להחזירך לעבודה לתקופה של 45 יום. אם במהלך החל"ת תתחילי טיפול הפריה , תחזרי לעבודה ואחד הטיפולים יהיה במהלך ה-45 יום, ותעדרי לצורך הטיפול עם הודעה מראש על הטיפול, את חוזרת למעמד של עובדת העוברת טיפולי פוריות. אבל, לידיעתך, המעסיק רשאי לפנות למפקחת על עבודת נשים ולבקש אישור לפיטוריך גם בתקופות אלו והפיטורים יאושרו אם המעסיק יוכיח שאין להם קשר להריון, לידה, או טיפולי הפוריות לפי התקופה. זה שהמעסיק לא ניצל זכות זו זה לא אומר שהוא לא ינצל אותה עכשיו, כאשר יראה לו שאת מתחכמת ומנסה להאריך בכוח את תקופת עבודתך שם.

מצב
הנושא נעול.
למעלה