../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifההודעה של nubi../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif
• מנצלש"ת.... |nubi | 20:02 | 10/08/04 אקדים ואומר-ראיתי שיש שרשור על מטפלות אבל הוא כל כך ארוך שקשה לי להאמין שאם אוסיף עוד הודעה מישהו יתייחס...אם אתן המנהלות חושבות שזה לא בסדר-תמחקו. יש לי מטפלת שעובדת ממאי. בהתחלה נורא היה לנו קשה להבין אחת את השניה. היה המון בלגן עם השעות שלי ועכשיו, כשתתחיל ההתמחות, סוף סוף יהיו לה שעות, והיא תרוויח כסף. בתחילת יולי-היא יצאה לחופשה של שבוע. היא לא עבדה אצלי במשרה מלאה ועדיין נתתי לה ולא אמרתי כלום. היום בבוקר (היום החופשי שלי, ואחרון לארבע שנים הקרובות) היא מצלצלת כדי להודיע לי (שימו
היא לא שואלת אלא מודיעה) שבעלה זכה בעובד מצטיין ו...הם יוצאים לבית מלון לשבוע, מה-24 באוקטובר. זה יוצא שבועיים אחרי סוכות. בחוה"מ גם אני וגם הבעל בבית. כך שאחרי-יהיה מאוד קשה לקחת חופש. חוקית-לא מגיעה לה החופשה הזו בכלל והיא נורא חצופה שבכלל היא מעיזה לעשות את זה. היא עובדת פחות מחצי שנה וכבר 15 יום חופש?! (ולהזכירכן-זה לא משרה מלאה). אמא שלי לא יכולה לקחת חופש בגלל שגם היא בסוכות זה חופש. מה עושים? דוגית נוסעת, מפרשיה שניים ומלחיה - נרדמו כולם. רוח נושבת על פני המים, ילד פוסע על החוף דומם. ילד פעוט הוא ועגום עיניים שוטפים המים - למרחק אין סוף... אם לא יעורו כל מלחיה - איכה תגיע הדוגית לחוף?... 30.11.03-התחלנו חיים חדשים