טיפולי הפרייה

מצב
הנושא נעול.

yaal1

New member
טיפולי הפרייה

טיפולי הפרייה
אני עובדת בחברה די גדולה , את המחלקה שלי סגרו ופיטרו את כל העובדים , חוץ ממני מפני שאני עוברת תהליכי הפרייה , העבירו אותי למחלקה שבה הייתי קודם אך עקב אסתמה שהתפחה לי שם , לפי הוראת רופא החברה העבירו אותי למחלקה אחרת ( שנסגרה היום ) , השאלה שלי : האם אני יכולה לדרוש לא לחזור לאותה מחלקה עקב אסתמה ( גם רופא הפיריון שלי לא מרוצה מכך ) , ולהתעקש שימצאו לי פתרון חלופי , כי זה יכול להזיק לטיפולים וב"ה במידה ואהיה בהריון זה יכול להזיק לעובר ? אני מפחדת שיגידו לי שזהו הפתרון היחידי ויפטרו אותי ... תודה

אם ההמלצה של הרופא התעסוקתי עדין

טיפולי הפרייה
אני עובדת בחברה די גדולה , את המחלקה שלי סגרו ופיטרו את כל העובדים , חוץ ממני מפני שאני עוברת תהליכי הפרייה , העבירו אותי למחלקה שבה הייתי קודם אך עקב אסתמה שהתפחה לי שם , לפי הוראת רופא החברה העבירו אותי למחלקה אחרת ( שנסגרה היום ) , השאלה שלי : האם אני יכולה לדרוש לא לחזור לאותה מחלקה עקב אסתמה ( גם רופא הפיריון שלי לא מרוצה מכך ) , ולהתעקש שימצאו לי פתרון חלופי , כי זה יכול להזיק לטיפולים וב"ה במידה ואהיה בהריון זה יכול להזיק לעובר ? אני מפחדת שיגידו לי שזהו הפתרון היחידי ויפטרו אותי ... תודה
אם ההמלצה של הרופא התעסוקתי עדין
בתוקף, הרי שתוכלי לסרב להעברתך למחלקה שגורמת לך נזק. אני ממליצה לך גם להביא אישור מרופא הפריון שמסתייג מהעברה זו. אם יש מחלקות אחרות שניתן להעביר אותך, תהיה בעיה לטעון שזהו הפתרון היחידי. בכל מקרה, גם אם ירצו לפטר אותך, הם יצטרכו לקבל אישור לפיטורים מהמפקחת על עבודת נשים במשרד העבודה והם יצטרכו להוכיח כי אין קשר בין הפיטורים לטיפולים. במצב בו קימות אלטרנטיבות נוספות להעברתך, אני חושבת שזה יקשה עליהם להוכיח זאת. בהצלחה.

מצב
הנושא נעול.
למעלה