טיפול פנים-

Valfoor

New member
טיפול פנים-

היי, אני בת 28, מעולם לא הייתי אצל קוסמטיקאית לטיפול פנים.
העור שלי במצב טוב, הוא מעורב, אבל אין לי כמעט פצעונים. אני משתמשת בג'ל ניקוי של דר' פישר, מי פנים של סבוקלם וקרם לחות ליום של דר' פישר. מידי פעם לפני השינה אני מניחה על הפנים והצוואר שמן קוקוס, משאירה ללילה ושוטפת בבוקר.

העניין הוא שכן יש לי שחורים ואני מניחה שכדאי לטפל בעניין. אבל-- שמעתי שהטיפול מאוד כואב ומאוד יקר ושכדאי למצוא מישהי שיודעת מה היא עושה. אני גרה באיזור ר"ג-גבעתיים-תל אביב, אשמח לשמוע את דעתכן, כולל המלצות (לא צריכה משהו מפואר, רק טיפול פנים טוב במחיר שלא יכאיב מידי לכיס).

בתודה מראש. ^^

nike001

New member
המדבקות להסרת שחורים של ביוטיקר

מסירים שחורים
לא את כולם אבל מסירים לא מעט.
&nbsp
בשביל פינוק וטיפוח שווה ללכת לטיפול פנים. לא גר באיזור שלך אז לא יכול להמליץ..

תשובה

יש הרבה קוסמטיקאיות טובות באיזור המרכז.
מציעה להמנע מטיפול פנים מעמיק, סתם לנבור בפנים בעוד כשעורך נקי מפצעונים ובריא- זה דבר מיותר, שמעבר לכך עלול לגרום לפצעים.
מציעה ללכת לקוסמטיקאית מוסמכת, יש בקניון גבעתיים וכמובן גם פרטיות, ברמת גן יש ברחוב הרא"ה, עוזיאל, ארלוזרוב ומכון "ניחוח אישה" בזבוטינסקי ובת"א לא חסר, אך לא יודעת להמליץ לך במדויק על קוסמטיקאיות ספציפיות.
בכל אופן, עדיף לחפש בגוגל המלצות על המקום אליו את ניגשת לטפל בפנייך, לקרוא טוקבקים לפני תמיד עוזר.
בהצלחה! :)
&nbsp

royribak

New member
טיפולי פנים

בכל מה שקשור לטיפולי פנים אנו ממליצים על קוסמטקאיות המקצועיות ביותר
אצלנו בMORE כל הקוסמטקאיות הן מקצועיות ובעלות נסיון רב
למגוון הטיפולים שלנו
מניקור | פדיקור | טיפולי פנים | הסרות שיער | עיצוב גבות | מזוטרפיה | טיפול בצלוליטיס | שיאצו | מסאג'ים ועיסויים | רפלקסולוגיה | ועוד הרבה MORE
MORE - מרכז לטיפוח ויופי | באר שבע
או בקרו באתר
WWW.MORE-CENTER.CO.IL" rel="nofollow" target="_blank">http://WWW.MORE-CENTER.CO.IL

למעלה