טיפול פנים...

O Boy

New member
טיפול פנים...

כן, כן - עברתי אחד כזה אתמול... הפנים שלי מלאות בפצעים עכשיו, וזה נראה ממש כמו חצ'קונים, יאק... הבעיה היא כמה זמן זה ישאר ככה? מישהו עבר את זה ויודע?

ayelet 1

New member
טיפול פנים!

זה אמור לעבור אחרי כמה ימים.. לא הרבה.. איפה עשית? אצל קוסמטיקאית פרטית?

ווווואוו תמיד רציתי

לעשות טיפול פנימ
זה כואב
..

O Boy

New member
אמממ...

אני מת שזה יעבור כבר!! קודם כל זה כיף - הפילינג, המסיכה, האדים וכו'... כן, זה קצת כואב - במיוחד שמוצאים את השחורים בעעע... עשיתי אצל קוסמטיקאית פרטית (למי ששאל), שעה וחצי - כמעט התעלפתי משיעמום...

עצה שלי לכולם../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo124.gif

הטיפולי פנים האילו הורסים את הפנים!| כן כן.. לכל הקוסמטיקאיות יש הסברים כאלו שנשמעים לכם ממש הגיוניים.. אבל לא
אתם סתם מוציאים כסף וזה אף פעם לא יגמר.. עצה שלי - תשתו מלאאא מים
(לפחות 8 כוסות מים ביום) וזה יחסוך לכם את כל הכסף, הזמן, את הכאב, ואת המאמץ
וזה מנסיון..(מידידה שלי) היו לה חצ'קונים ושחורים וכו'.. והיא הלכה לטיפולי פנים כל פעם ואולי זה עזר קצת וזה אבל זה לא עזר כמו שכשהיא שתתה הרבה מים וכל הרעלים (שחורים וכו'...) יוצאים בפיפי..
ועכשיו אין לה וכמעט חצ'קונים.. ושלא נדבר על השחורים שנעלמו
אז חבל על הזמן
תתחילו לשתות מים... תשתו הרבה מים ותנקו את הפנים עם מים וסבון פעמיים ביום

RozwareZ

New member
חחחח איזה קטע זה בול מה שבאתי

להגיד... יש לכם בעייה אמיתי רק ראקוטן זה התשובה

אי אפשר לתקוע לכל אחד שיש לו

חצ'קונים ראקוטן
חחח זה רק לאנשים שיש להם בעיית חצ'קונים קצת יותר קיצונית מאחרים.. יש לזה כל מיני השלכות ותופעות לוואי (לא הרבה) וצריך לעשות ככה וככה..(לא להיות בשמש לדוגמא)

O Boy

New member
שטויות במיץ...

זה בכלל לא קשור לחצ'קונים, זה אחלה בשביל ניקיון הפנים מכל השחורים... אכן, מים טובים מ-א-ו-ד, אני גם מקפיד על שתייה (מנסה להגיע ל12 כוסות ביום). אבל לא קשור, לא בגלל זה הלכתי לקוסמטיקאית, אלא רק לשחורים וחוץ מזה זה כיף הפילינג ושאר הדברים שהיא שמה...

RozwareZ

New member
חח ולמה אתה מנקה את השחורים../images/Emo35.gif

בשביל שלא יהיה חצקונים... וכן ראקוטן נותנים למי שיש לו בעייה רצינית זה הרי גם יקר אז ביזבוז למי שאין "כזאת" בעייה

RozwareZ

New member
כן ובזמן הזה גם עדיף שלא תיצא

לשמש... ואתה כולך מתייבש, והפה שלך מתקלף ללאלה ויבש אתה כל היום צריך להיות עם ווזלין, ויורד לך דם מהאף וכל מיני דברים נחמדים
אבל תעבודה של זה, זה עושה במקצועיות

O Boy

New member
אז זהו שלא!!

ניקיתי את השחורים כי היו כמה שבלטו - לא בגלל חצ'קונים...

למעלה