טיפול פנים...

תראה...

בקשר לחשיפה לשמש - בשביל זה עדיף לקחת את התרופה בחורף, אז הקרינה לא חזקה ואפשר להסתובב חופשי. חוץ מזה, מקסימום שמים קצת מקדם הגנה... דימום מהאף? לא נראה לי כל כך......אולי במקרים חריגים או ממש מעט. בקשר ליובש וכל השאר: חוץ ממני אני מכירה מלא ילדים מהשכבה שלי שלקחו...במקרים חמורים יותר וחמורים פחות..וכן זה קצת מציק אבל זה שווה את זה...!!! ברור שלא כדאי לקחת את זה על כל מקרה קטן....אבל מי שצריך את זה יודע....מי שצריך את זה גם 80 כוסות מים ביום לא יעזרו לו
אור - נראה לי אני יודעת על מה אתה מדבר.....כן, אני חושבת שהכי טוב במקרה הזה קוסמטיקאית, ואולי גם כדאי לך להתייעץ עם רופא עור בקשר לזה כדי להיות בטוח שלא מומלץ לעשות עוד משהו.....אה! ואל תיתן לאך אחד אחר חוץ מקוסמטיקאית לגעת לך בפנים, אם עושים את זה לא נכון זה משאיר צלקות....לא נעים
ושחרחר.....חחח לא התכוונתי לעצבן או משהו פשוט בשבילי הראקוטן עשה כזה שינוי עצום ככה שאני מאד מתלהבת ממנו....חחח.. אני בטוחה שגם מים עוזרים אבל רק במקרים קלים יותר.

נכון..

ואפילו לקוסמטיקאיות לא כדאי כ"כ ללכת.. רובן הורסות עוד יותר ת'פנים.. ואין ויכוח
חח..

בלגאנים

New member
קוסמטיקאיות זה זווווועה

אסור אסור אסור אסור פעם הלכתי לאחת והיא הרסה לי את הפנים ולקח זמן עד שזה התאושש

Saucy Girl

New member
ווי,יופי שאמרתם. בדיוק רציתי ללכת ל

קוסמטיקאית. אתה צודה,טל, הרעלים יוצאים מהפיפי(ומהקקי), אם אתם לא שותים מספיק, הרעלים מהגוף לא יוצאים, עולים לפנים ויוצאים בדרך החצ'קונים.

O Boy

New member
הסימנים שנותרו מהטיפול...

אוטוטו עוברים, את רובם כבר לא רואים. אני מרוצה.

למעלה