טיפול שיניים

טיפול שיניים

עשיתי בפי מספר טיפולים יקרים וכיוון שאינני שבעת רצון עם נטייה למחשבה כי אפילו הייתה רשלנות מסויימת... הייתי מעוניינת בחוות דעת רצינית אמיתית ואוביקטיבית מחוסרת רצון לכסתח! למי כדאי לי לפנות וכמה יכולה לעלות כזו חוות דעת ?? אני מתגורת באיזור אשקלון. ידוע לי כי רופאים מכסים זה על זה ולי כאזרח מן השורה קשה יותר להתמודד מולם..........

המיתוס..

שרופאים מכסים על עצמם כבר מזמן רק אגדה, ועוד יותר מכך בתחום רפואת השיניים הכל כך תחרותי. העניין המרכזי הוא כמובן - כסף.. כדי ללכת למומחה רציני את צריכה גם להיות מוכנה לשלם לו, גם אם מה שהוא יגיד לך אחרי בדיקה הוא שלא היתה רשלנות בטיפול בך.

רשלנות וחוות דעת רפואית

אכן, כמו שחיותה אמרה: בעבר, אולי הרופאים היו מכסים זה על זה. היום זה כבר ממש לא נכון. מנסיוני, כעורכת דין ורופאה העוסקת בתחום הרשלנות הרפואית, אין בדרך כלל בעיה להשיג חוות דעת רפואית, במידה והיתה רשלנות אמתית בטיפול. אבל, כאשר מעונינים להגיש תביעה בגין רשלנות רפואית בכלל (וברפואת שיניים בפרט), בדרך כלל ההמלצה שלי היא להתחיל את כל התהליך בפגישה אצל עורך דין ולא באיתור מומחה רפואי. אם עורך הדין ישתכנע שיש כאן רשלנות לכאורה, הוא כבר יפנה אותך למומחה הרפואי המתאים.

למעלה