טיפוסים בעיתיים בתחום הזוחלים

hod4

New member
../images/Emo45.gif

אקראתי עכשיו את השרשור או איך שאומרים את זהה מאיפה הבתאם את כל המילים האלה ישבתי פה עם אבן שושן

bendj123

New member
שמע את דעתי בתור בעל אתר

אני בעולם הזוחלים כבר כמה שנים....ואת עולם הזוחלים באינטרנט גיליתי לפני שלוש שנים בערך אבל לא את העולם זוחלים האיטרנטי הישראלי אלה את עולם הזוחלים והמעצמות והחוות שיש בחו"ל רק לאחר שנה של גלישה בפורומים בחו"ל גליתי שיש פורומים בישראל כמו זה ואקזוטיק פטס והחלטתי שאני גם רוצה לעזור לפתח את התחום והאנשים האלה שאתה קורה להם טיפוסים בעייתיים בתחום הזוחלים עם כל הכבוד ושמעתי את כל הסיפורים על כולם......הם האנשים שמפתחים את התחום ומביאים אותו לידיעת הציבור~! אז סלח ליוצאי עדות המזרח המסכנים האלה שאתה מכנה ערסים............שהם מנסים לקדם ולפתח את התחום בארץ... עוד לא ראיתי את עולם הזוחלים של chimp זה בטוח.......... כמו הרבה אנשים בתחום במקום עזרה לפיתוח קיבלתי כאפה לראש......מאנשים מסויימים.......והאנשים הטובים באמת עזרו לי תודדה להם גולן פדידה הוא חלק מהתעשיה כבודו במקומו מונח~!

snakeman404

New member
אגב,

גולן פדידה לא באמת רשם את ההודעה הזאת, מנהל הפורום יונתן יודע, ואני חושב שכולם צריכים לדעת שלא הוא רשם את זה והיה (או עדיין יש) לו מתחזב שדיבר בשמו.. גולן פדידה הוא אחד הגדולים בתחום ומגיע לו הרבה תודה על מה שהוא עושה.

אני לא חושב שרוב החבר'ה בעיתיים

אני כן חושב שאלו שהם כן בעיתיים זה בהרבה מקרים אלו שעושים הכי הרבה רעש ולכן הזרקורים מופנים אליהם. מכיוון שזוחלים גוררים מאנשים תגובות שחיות אחרות לא עושות (גור של פנדה) אז יש אנשים שנמשכים לפוזה הזאת, אבל בדרך כלל זה עובר להם אחרי כמה חודשים כשהם מגלים שהם צריכים לטפל בנחש או כשהנחש מת כי הם לא גילו זאת בזמן... אני מניח שבתחום התוכים לדוגמה יש לא מעט עבריינים למרות שמדובר על בעלי חיים שהם "מיינסטרים" כפי שנהוג לומר. כשאני אומר עבריינים אני מדבר על גניבות, על ציד לא חוקי ועוד כהנה וכהנה עבירות פליליות, שסביר להניח שהמעט שמתפרנסים מתחום הזוחלים יתקשו לשחזר. אני לא אומר שהאנשים שעוסקים בזה הם נקיי כפיים אבל אני רק לא חושב שהתחום של הזוחלים מאגד בתוכו אחוז "בעיתיים" גבוה במיוחד. ולא כל אחד שמתלהב לכמה שבועות או אפילו מגדל נחש במשך שנה עד שנמאס לו נחשב אצלי למישהו שיש לו ניסיון בגידול זוחלים. וערסים? זה כל ישראלי שלישי (פחות או יותר). זאת דעתי בכל אופן

למעלה