טיפים במלצרים ועוד ברעננה...כמה?

sarins

New member
טיפים במלצרים ועוד ברעננה...כמה?../images/Emo35.gif

מעניין אותי מהו טיפ מומלץ בבתי קפה באזורינו ? היש קונצנזוס בנושא? האם אתם משלמים יותר הבדל בין גובה הטיפ בבתי קפה בת"א? מהו טיפ מומלץ לשליח מהמכולת? פיצריה?מספרה?

האמת היא, שמשאירה קצת פחות....

מודה ומתוודה. יש כאן רק בתי קפה, במעדות באיזור (אנג'לינה, om, כאלה) משאירה 12-15%. בבונז'ור (אני שם יומיום) בקושי משאירה אבל זה חצי שירות עצמי. בבתי קפה אחרים כאן זה שירות עצמי. בג'ו 10%.

BellA עלמה

New member
בונז'ור דווקא??

אין בתי קפה יותר טובים? קופיבין קפה ג'ו לא חסר מקומות נחמדים

HayaBee

New member
טיפים לסבלים - מעבר לעלות הגבוהה של ההובלה

הידעתם, מוביל שביקש ממני 7,000 שח הובלה (גוזמה פראית) דרש שאכין גם 150 שח לכל סבל והוא "מצטייד " ב-6 איש. מצאתי כמובן משהו הרבה יותר "אנושי" אבל אני יודעת שנושא זה הטריד הרבה מאלו הנזקקים לשרותי ההובלה. מה דעתכם ומה הנסיון שצברתם....אם אכן.....

המוביל שלי לקח 1200

ש"ח ונתתי לכל אחד 50 (3 סה"כ). אני משערת שזה יחסי לעבודה...

ATAF151

New member
תשובה

לא ברור לי איזו הובלה ענקית עשית ב 7000 ש"ח. הובלה של דירה סטנדרטית עולה כ 1200 ש"ח והם גם דורשים כ 50 ש"ח לסבל, כלומר כ 150 ש"ח בסה"כ.

HayaBee

New member
עוד לא עשיתי , זו רק הצעת מחיר שסיפרתי עליה

אני חושבת שהבית שלי טיפה גדול מדירה אבל ממש לא יותר מזה. בהחלט אקח בחשבון את המחיר לדירה סטנדרתית ואפילו אכפיל אותה עדין לא הגעתי להצעה הדרקונית של 7000 שח. לגבי הטיפ.....מקוה שלא יעקמו את הפרצוף.

ימאנזה

New member
גם בית גדול לא צריך לעלות יותר מ-3000

ועוד לא שמעתי על 6 מובילים - זה נשמע כמו הבדיחה על כמה פולנים/גרוזינים/פרסים......וכיו"ב צריך בשביל להחליף נורה. מה- אחד מחזיק את הנר, אחד שומר שהכלב לא יברח, ועוד שניים מחזיקים שני סבלים מימין ומשמאל? אולי יש נורמות חדשות מאז העברתי דירה אבל זה היה רק לפני מספר חדשים. אז.........שלא יעבדו עליך

HayaBee

New member
את צודקת, הזמתי מובילים, חברה שעובדת לפי שעות

ורק 4 איש . את ההפסקה הם לוקחים על חשבונם, כך נאמר לי, הם באים מאזור ירושלים וגובים את הדלק, עלות 350 שח לשעה לעבודת 4 איש, דלק 400 שח. נשמע לי מאוד סביר, מה דעתכם?

ימאנזה

New member
קשה להשוות בין בשר לחלב

פעם ראשונה שאני שומעת על תחשיב לפי מספר שעות העבודה.אי אפשר לדעת כמה זה עולה בסוף, ואם הסבלים לא יעילים זה על חשבונך.

lulyK

New member
הזמנו עכשיו מובילים מת"א לרעננה,

יצא כ-3000 ש"ח, כולל טיפי למובילים (אכן, מינימום 150 ש"ח לכל מוביל).

בונז'ור הוא אחד המקומות הטובים ברעננה

לדעתי, כמובן. אין שם ייחוד קולינארי, יש שם כמה מרכיבים מצויינים של בית קפה שכונתי-קהילתי שאף אחת מהרשתות לא תוכל להשיג לה לעולם: 1. מיקום 2. קפה מצויין 3. מנהל (בני) עם אינטליגנציה חברתית גבוהה והרבה פעלתנות חיובית, שמכיר את כו-לם 4. אוכלוסיות קבועות של לקוחות והרבה פמיליאריות בין הלקוחות השונים 5. היעדר טקסיות ורשמיות. אני פותחת שם כל בוקר שאני מצליחה לפתוח שם. נפגשת ברשתות כשאין ברירה. הרבה פחות נהנית בג'ו או ארומה.

BellA עלמה

New member
מה עם קופי בין

אני אוהבת את האייס שלהם ואת העובדה שיש להם אינטרנט אל חוטי

עושה לי כאב-בטן, לא אהבתי מעולם....

מהרשתות מעדיפה את ארקפה, ג'ו וארומה (בסדר הזה). אגב, פותחים בית קפה חדש במרכז גירון, המקום הקפה שבעליו ברח מהארץ עקב חובות....שיהיה בהצלחה למפעילים החדשים. זה מקום נהדר לפגישות!

ארומה באחוזה הוא לא ממש אופציה, אכן

לא רק ילדים, גם רעש, אקוסטיקה רעה, במרפסת מעשנים, דקור מעגים (אותי לפחות). הקפה דורש בקשת חיזור. אבל הסטנדרט סביר, יודעים תמיד למה לצפות. יש סניפים שאני נהנית מהם יותר. אבל גם סביר וגם קרוב הביתה, זו נוסחה מצויינת.

BellA עלמה

New member
איזה עוד בתי קפה סבירים יש

באזור? (חוץ ממה שהועלה כאן קפה ג'ו , ארומה, בונג'ור וכו)

למעלה