טיפים במלצרים ועוד ברעננה...כמה?

יש כמה

חנד'לה, גם יפה וגם טעים. מקום בלב - פסטורלי אבל הקולינריה קמצנית לטעמי (מנות מדודות מדי, אין ייחוד קולינארי וקפה לא משהו). גם קפה - אני מדירה רגלי משם משום שלא אוהבת לא את הכיעור (איך מתאפשר דבר כזה באחד המקומות היותר יפים ברעננה??), השירות, הקפה או האוכל. ברננים - שני העיגולים (7 גראם + הקפה בעיגול השני) סבירים ותו-לא. יש שם את סגנון ארוחות הבוקר שעוברות לטעמי את מידות האדם הסביר או כל עיקרון מידתיות אחר. קצת מזרחה, לכ"ס - בקניון ערים, יש את כל הרשתות. בתחילת בן גוריון בהוד השרון יש את ארנון ותמר, יש את ג'ו עם צומת ספרים ואם אוכל - אז אנג'לינה או om. שני היתרונות של הוד השרון הם הפעילות בשבת וזה שרוב המקומות לא כשרים. אשמח גגם אני לגלות מקומות חדשים, תמיד

BellA עלמה

New member
גם קפה

לדעתי יקר מידי והאוכל בינוני מינוס אנשים באים לשם רק בגלל שהוא לייד האגם (לדעתי)

את עדינה ../images/Emo8.gif

היחס בין המחיר לאיכות שם דרמטי מדי הן לכיסי והן לטעמי האנין
ואני מאוד רגישה בעניין השירות שאני מקבלת. מהירות, יעילות, גישת נותני השירות, וכיו"ב.

qrst1 האחת

New member
פחות המוני...האוכל השתפר...המקום עבר שיפוץ-

ונראה מרווח ונוח... לגבי המחירים...? אין לי מושג כי הוזמנתי... אני מאמינה כי המחירים לא שונים משאר המקומות הנ"ל... נסי - אולי תהני...

צעדתי באחד מערבי השבוע עם הבן שלי

הגענו לשם, נגעלנו, הלכנו לד"ר לק לגלידה חפוזה וצדנו הביתה. אני לא נמצאת תחת אותו הרושם, לצערי, והאמת היא שזה די מעצבן אותי - כחובבת מסעדות ובתי קפה, כרעננית שהעירייה שלה דאגה לה לאגם, נוף ופארק שאני מנועה מלשבת בהם ולהינות מבילוי איכותי. זה די מקומם. הייתי שמחה לו אחת הרשתות של קפה-אוכל (לא רק קפה) היו לוקחות את המקום ולו הוציאו צו הריסה לכל המתקנים המכוערים שהוצבו שם. אני בהחלט לקוחה מאוכזבת בעניין זה, פעמיים: פעם של בית הקפה ופעם שניה של העירייה שאיפשרה לו להיות מה שהוא.

BellA עלמה

New member
אנחנו

בדרך כלל לוקחים אורחים לשם כדי לראות את האגם ולשתות קפה אני לא חושבת שזה כזה נורא. פשוט בינוני מינוס ויקר.

lulyK

New member
לא הייתי לאחרונה, אבל אנחנו אוכלים שם הרבה

בגלל הקירבה לסבתא שלי ולאחוזת בית. המחירים יקרים יותר מכל בית קפה שווה בת"א, האיכות בינונית והשירות ממש מביך. אני שמחה לשמוע שזה לא מאפיין את כל בתי הקפה ברעננה (חוזרת לרעננה מרילוקיישן של 15 שנה בת"א
).

יקירתי, המקום ישתנה רק אם

הזכיין יעבור שינוי תפיסה מהותי, או שיוחלף זכיין. לדעתי. צריך כישרון מיוחד כדי להפוך מקום יפיפה לכיעור עמוק כזה ולנהל בית קפה שלא מגיע לבינוני בשום פרמטר מאילו שאני מעמידה, לפחות: סביבה פיזית, שירות, איכות קולניארית, יחס מחיר/איכות.

ימאנזה

New member
מאמצת כל מילה שלך חנה

הייתי שם פעמיים - פעם ראשונה ופעם אחרונה. בסוף החלטתי להנות מהאגם מהצד השני וחבל. בזבוז של מקום יפהפה. השירות היה רשלני, האוכל סתמי, ואוירת בלגן של שולחנות וכסאות צפופים . כמה פעמים דימיינתי לעצמי איך זה יכול היה להיראות אחרת . מן הסתם ממילא יש להם לקוחות ואין צורך בהשקעת מחשבה ומאמץ להיות אטרקטיביים.אולי הפתרון היה באמת לוא היתה להם תחרות של עוד בית קפה במקום. אולי יעוץ ארגוני ויעוץ פאנג שואי היו יכולים להועיל. אבל בשביל זה צריך מוטיבציה ואם אין, אז סיבה טובה לרצות לשפר.

ש ק 1

New member
גם קפה

ביום חמישי האחרון קבעתי פגישה בגם קפה היגעתי מוקדם נכנסתי פנימה והתישבתי ליד אחד השולחנות במרכז האולם עבדה אחת המנקות וניקתה את הרצפה או יותר נכון מרחה את הליכלוך על הרצפה כאשר הצטרפה אלי בת זוגי לפגישה ניגשה אלינו אחת המלצריות עם תפריטים הזמנו שתיה קרה והחילונו לדבר הפגישה ארכה כשעה ומחצה ובמשך כל הזמן הזה לא טרח איש מהמלצרים לגשת לשולחן לשאול אולי אנו מעונינים להזמין משהו נוסף ברצוני לציין כי המקום היה ריק למחצה

ATAF151

New member
תשובה

כ 12%-15% למלצרים לשליח כ 5 -10 שקלים, תלוי בגודל המשלוח וברצון שלך.

שליחים וכיו"ב

לשליח מהמכולת אני נותנת בין 5 ל- 10, תלוי בגודל המשלוח. כנ'ל פיצריה וכולי. 5 ש"ח למיספרת גברים, אצלי במיספרה בת"א - 20 ש"ח. אין לי מושג כמה נותנים ברעננה.

sarins

New member
טיפים...קפה ...../images/Emo96.gif

תודות לכל המתייחסים לשאלת הטיפים. חשוב ומעניין.קיבלתי פרופורציות. אני ממוצעת. לגבי גם -קפה , המיקום אהוב עליי, אך האוכל סתמי, השירות ככה-ככה, המחירים גבוהים ביחס לאוכל וכן חנה, המקום די מכוער. הכי נורא בעיני...הכיסאות, מקולפים וחסרי צבע(שהיה פעם) מה זה?! עבר זמנם! דרך אגב, בבונז'ור ממש חמודים, אדיבים, מכינים לי קפה קר ממש עפ"י בקשתי, מגלים רצון עז לדייק ולשמח וכיף לא פחות שאפשר לאכול מאפה קטנטן, לא מזיק ולא יקר ולצפות על עוברי האורח. מויי כיף.

../images/Emo45.gif ויש לי תוספת ששכחתי

אני נפגשת לפעמים בשבתות עם חברות בגופרמן ברישפון - 5 דקות נסיעה מכאן בדרך העפר שיוצאת מלב הפארק, אחלה אוכל/שירות/קפה, נעים שם במרפסת בכל ימות השנה. לגבי בונז'ור - תעשי סימן שזו את כשניפגש שם
(אני שם כ"כ הרבה, שאין סיכוי לא לפגוש אותי
.

זאת המשתלה? נאמר לי שנסגרה....

אבל תפוז בבצרה חי ונושם
ואגב - בענייני אוכל - הסושיה שפתחו בקניון לא רעה בכלל, בסקאלה של הסושיות הכשרות היא ממש בסדר (מול דרך היין).

shian

New member
יש גם את סלטה ברחוב רמב"ם

אוכל לא רע, מחירים סבירים ואווירה של ביסטרו שכונתי. אה, גם קופי אנד פרנדס בהחלט סביר.

למעלה