טיפת חלב ומיגדר

ו שתי

New member
../images/Emo2.gif

אני מנחשת שהאחות הזו אומרת לאלה המתחסנת (ואלה הבוכה על המשקל- במקום שאני אבכה ככשוקלים אותה)- "הנה, תכף נגמר, נכון, את צודקת, זה לא נעים"
את מזכירה לי למה אני לא מחבבת את נציגות הממסד הזו בחינו. מה חבל שיש להם מונופול על החיסונים. האח למתחסן! חושו בטוב.

lulyK

New member
הלוואי,

זאת היתה בגישת "אל תבכה, זריקה זה לא כואב".

ו שתי

New member
לחי לי אזהרה במסר

אנחנו מתחילים את סאגת החיסון-של-גיל-שנה בעוד שבוע. (בשלוש דבוקות- פוליו, מחומש ואחרון חביב- MMR, שינתן לקראת אוקטובר).

lulyK

New member
אני יכולה לשלוח לך המלצה:

תתמקדי באודיל. היא הכי בסדר שם.

g a n i

New member
היום עשינו מחומשת+פוליו

ויתרנו על הMMR (אם כי שמענו בדאגה על התפרצות חצבת בחולון
והאחות שלנו לא מהמפחידות סתם. בכלל לא! היא נהדרת, ותומכת הנקה ממושכת ומתעלמת מכל מחדלי "את מצחצחת לו שיניים? לא, אבל אני מרגישה ממש רע עם זה"
) אבל באיזשהו שלב כנרה שהשתתק לי המח, כי שאלתי לגבי זריקת פוליו (במקום טיפות, שצריך להשמר איתן 6 שבועות אחרי) והיא אמרה לי שרק ילדי ינואר05 והלאה וזה עבר אצלי בשתיקה
הוא קיבל טיפות ואנחנו תקועים עם זה עכשיו
אוף. הולכת לקרוא יתרונות חסרונות בפורום על ילדים ולהתעצבן (כמו ישראלים שמשווים מחירים *אחרי* הקניה
)

g a n i

New member
קראתי ב"הורים לתינוקות" ובא לי

לבעוט בעצמי
מיותרות לחלוטין הטיפות הללו, ולמה לא היה לי שכל לקרוא קודם ולמה אין לי שניה לנשום ולהתכונן מראש ואיך זה שבכל ילד אני חושבת "איך לא עשיתי ככה וככה. בילד הבא נהיה יותר חכמים!" כמה ילדים צריכים להוולד לי to get it right?! טוב, סתם צוכה-בוחקת מעייפות מצטברת. בעסה.

ו שתי

New member
../images/Emo32.gif לפורום, אבל חייבת לשאול

האם אני יכולה לדרוש זריקת חיסון במקום הטיפות?

POOH*

New member
אבל היא כבר קיבלה זריקה...

ותקבל שוב.. אנחנו פשוט ויתרנו על הטיפות. החיסון בזריקה כלול במחומשת כך שהיא כבר קיבלה ותקבל אותו שוב בכל מקרה. POOH

Dimaya

New member
אני חושבת שלא

את יכולה לסרב לחלק מהחיסון (=טיפות), אבל ממה שקראתי - אים אפשרות לדרוש חיסון בזריקה במקום הטיפות. שווה לבדוק שוב, כמובן.

lulyK

New member
נכון.

החיסון מורכב משני חלקים: זריקה וטיפות. הוחלט שהחלק של הטיפות מיותר, אבל אין מה שמחליף אותו.

lulyK

New member
את לא תקועה עם הטיפות.

קבלתם גם זריקה וגם טיפות. אנחנו קבלנו את הטיפות וכשויתרו עליהם, ותרנו עליהם גם (הוא קיבל רק 2 מנות מתוך 3 אאל"ט).

g a n i

New member
התכוונתי תקועה עם תופעות הלוואי

מכיוון שכבר נתנו
לא משנה נבלעו כבר
בכל מקרה

neta2

New member
הימור שלי:"תאכלי כדי שתהיי עקרת

בית למופת".
לא להאמין שזה מה שהיא אמרה לו. האם זו אותה אחת שדיברנו עליה?

lulyK

New member
זו זו שאמרה שאני צריכה להוכיח

שחיפשתי את פנקס החיסונים במשך חודשי וחצי (!!!) כדי להיות זכאית לפנקס חדש.

מה? אצל הגדולה, איבדתי אותם

כל הזמן, כל פעם שאיבדתי, פתחו חדש, העתיקו אליו מהתיק וזהו.

lulyK

New member
ככה זה אמור להיות.

בסוף סגרתי איתה שאני אחפש שבוע ואם אני לא אמצא אני אשלם 20 שקל קנס. מצאתי.

lulyK

New member
ככה זה בעיריית ת"א,

לעבור תחנה אומר לנסוע לתוך העיר (ואין לי מושג מה בדיוק צפוי לי גם שם). אנחנו ממילא הולכים רק בשביל החיסונים.

למעלה