טיפ קטן לשם של הווריטר

• פותח הנושא virs
  • פורסם בתאריך

Znepsner

New member
תנסה

m^2 m2m DblM mDm ודווקא זה נחמד כשיש שם ארוך, זה שונה, קצת מיוחד... שיהיה לך קצר לקירות קטנים, וארוך לעבודות רציניות... לי יש zneps וגם znepsner

SensaiToro

New member
אממממ חנות?!

והאמת שהם יצאו די טמבלים כי זה נראה באמת כמו ספריי (הרבה) והם יכלו לעשות את זה כבר עם סיד או צבע רגיל וזה גם היה יוצא הרבה יותר יפה...

Smartaman

New member
תראה

מי שעושה עם רולר הולך בדרך הקלה מי שהולך עם ספריי הולך על הדרך האמיתית - דבריו של ג'וקר (או משהו כזה
)

Smartaman

New member
ו...

שאלת מאיפה יש כל כך הרבה ספריי, אז אני יגיד לך הם לא קונים את זה או משהו, לוקחים את זה מהחנות ומחזירים ריק

Znepsner

New member
מה רע

בדרך הקלה ? היא יותר זולה, יותר מהירה, ולא קשורה לרמת טכניכה בגרוש. קצת מסורבלת, זה הכל

Steezo

New member
להזכירך בניו יורק הקדומה עשו

דברים כאלה ורכבות שלמות רק עם ספריי... כנראה שג'וקר יודע "קצת" יותר ממך... משהו מהסגנון שלהם זה באמת עבודה של רולר כי צריך לעבוד מהר... אבל זה באמת תלוי במטרה ובמקום...

Znepsner

New member
אין ספק שאפשר...

גם האמפייר בילדינג אפשר... העינין פה הוא שאם אני רוצה לעבוד על קיר גדול, אין לי זמן בגרוש להתחיל לשבת חצי שעה על מקום גדול עם ספריי, או אם אני רוצה לתת רקע לציורים, אני לא הולך לעשות את כל הקיר עם ספריי, זה פשוט לא הגיוני.

Steezo

New member
הגיוני זה כן, פשוט קצת יותר קשה

ואפשר גם למצוא שיטות שונות לעשות את התהליך הרבה יותר מהיר... אחרי הכל, רכבות לרוב גדולות "קצת יותר" מאשר קיר גדול שסביר שאתה תרצה לעבוד עליו...

SensaiToro

New member
אהה אבל זה גם יוצא פחות יפה

פחות חלק ופחות אחיד עם רולר זה יוצא ממש נקי וצבא אחיד עם הספריי לרוב יש נקודות שהן יותר בהירות וזה... ובכלל זה באמת תלוי בתקציב שלך ובכמות הספריי... למרות שנראה לי קצת מסורבל ללכת לעשות עבודה עם צבע ורולר וכל הסיבוך הזה... אבל שיהיה...

Steezo

New member
ממש לא

אולי לך, אבל לא לקינגס שיודעים מה הם עושים...

SensaiToro

New member
אני דיברתי על הקינגס האלה?!

למה לדחוף אותם כל שנייה?! לא מכיר שום קינגס בסביבה שאני גר בה... לא מכיר אפילו אנשים שיודעים לכתוב משהו אחר חוץ מ"מכבי חיפה אימפריה" ודברים מטומטמים כאלה... ולי זה לא יוצא בצבע אחיד, וגם בתמונה הזאת אפשר לראות מלא פאקים- http://www.graffiti.org/paris/pte_de_montreuil.jpg

Steezo

New member
אז בוא תבין משהו

שאתה אומר שמשהו "לא הגיוני" ושזה פשוט לא אפשרי זה שטות מוחלטת... גם אם זה נאמר בהגזמה... אני אומר לך שאפשר ואפשר לעשות את זה טוב רק אם תתאמן על זה... ללכת ישר לרולרים זה פשוט כמו לברוח מהדרך היותר קשה ולהשתמש באמצעים אחרים... נראה לך שכל ה"קינגס" ,בשבילך, שהתחילו ידעו איך להשתמש בזה? ממש לא... קוראים לזה נסיון וטעיה...

Znepsner

New member
יאללה

אני לא קינג, וגם אתה לא... משתמשים במה שיש לנו בינתיים... כשיהיה לי טונות של ספריי, אני אוכל להתחיל לנסות. זה קצת הקסם של הגרפיטי שצבעים קצת יותר בהירים וקצת יותר קהים במקומות, אבל בכל זאת, הכל שאלה של מה אתה רוצה לעשות. ואל תחשבו שהקינגז לא משתמשים בצבע רגיל במקרים מסוימים.

SensaiToro

New member
בזה אתה צודק

יש כמה גורמים שיכולים להשפיע על הבחירה וזה לא תמיד בריחה מהדרך הקשה כי יש גם עניין של כסף, זמן ומה אתה רוצה שתהייה התוצאה הסופית בכל מקרה עוד לא ניסיתי עם צבע אבל ממה שראיתי שמישהו צילם לי זה יוצא ממש טוב.

virs

New member
הם עשו את זה עם...

אפשר לעשות את זה עם רולר, נכון וגם עדיף אבל אפשר להשתמש בקאפס שעושים קווים עבים rilo משתמש ב jumbo קאפס שעושים קווים עבים מאוד ניתן להשתמש בהם לצביעה מהירה ונקיה

למעלה