טכניקות סקרצ'ינג .

aviramdj

New member
טכניקות סקרצ'ינג .

ספרו על איך אתם אוהבים לעשות סקרצ'ים .... איזה סקרצ'ים אתם אוהבים ? איזה זויות אתם שמים ידיים על הפטיפון וכו .... אני למשל מאוד אוהב לשים את היד מעט מהצד של התקליט כדי למנוע קפיצה של המחט וגם אני שונא טביעות אצבע על התקליט .

mb13

New member
מממ

אני עושה כמעט כול יום סקרצים נסעתי עד לניו יורק כדאי ללמוד את זה אצל הטובים בעולם אני הכי אוהב לעשות CRABS שזה טכניקה די מגניבה! וגם 2 quick flare אממממ כול התקליטים שלי עם תביעות אצבעות ודי פתחתי להם את הצורה חח

aviramdj

New member
הטובים בעולם דווקא לא מניו יורק...

ואת זה רואים באליפויות העולם בפטיפונים . הרוב תמיד זוכים דווקא מאירופה . ואפילו היו כמה ממדינות ערב . למעשה התקליטן שנחשב היום בעל הקטע הכי חזק בתחרויות האלו היה דווקא מישהו שאתם מכירים בשם THE COURSE אותו אחד שעושה דאנס ועשה את READY OR NOT בגירסת דאנס . אבל כמובן שהבית ספר הכי רציני זה בניו יורק . הם הרימו שם אחלה בית ספר ופגשתי במחנה קייץ בארה"ב את החברה מהבית ספר הזה שמסתובבים בארה"ב להפיץ את הבשורה (תמורת תשלום) . הלואי שאני הייתי יכול למצוא כזה בית ספר . רק שבארץ אין באמת אמני פטיפון טובים כי הכי טוב כביכול לפי מה ששמעתי ברדיו חנן דרוב אני אוכל אותו בלי מלח .

BullsDuDe

New member
יש מספר חבר'ה טובים המפורסמים הם גם

יוצרים אלארם, שוחט ובריינדד הם המפורסמים ביותר לדעתי.

ארה"ב הכי טובים ואין ויכוח בכלל

שאני אתחיל לרשום ? DJ CRAZE , A TRAK , I-EMERGE , BABU , QBERT , טוב אין לי כוח להמשיך ... אבל זה לא ויכוח בכלל

mb13

New member
מה???????????

אחי אם כול הכבוד....מה זה השטויות האלה שאתה מדבר? סליחה אחי אבל....קצת היסטוריה בשנתיים האחרונות בתחרות הDMC לקח את אליפות העולם דיגיי ניו יורקי ששמו הוא I MERGE כמובן שיש אחלה דיגיים באירופה אבל ארה"ב יצאו כול התותחים שהמציאו את כול הטכניקות שאתה עושה על הפטיפון.... הסקרץ התפתח בארה"ב .....ועוד משהו חנן דרוב המדרוב לא סקרצ'ר אני קצת מכיר אותו.... מצטער על ההתקפות אני פשוט לא מסכים עם כמה דברים שאתה אומר....:)

mb13

New member
חופשי ועוד משהו..

אך פעם לא שמעתי על תחרות סקרצים שניגנו בה דאנס....בדרך כלל זה היפ הופ ברייקים ושטויות כאלה...

aviramdj

New member
כמובן .

כמובן שיש בניו יורק סרקצ'רים טובים . וכמובן שזה התפתח בניו יורק ע"י אמנים כמו GRANDMASTER FLASH . ז"ל . אבל אותו DJ בעל הרכב הדאנס THE COURSE זכור מהתחרות שבה זכה לא בגלל הסקרצ'ים המדהימים שלו שהיו אגב בהיפ הופ . מה שהיה מיוחד זה שאת הסקרצ'ים שכולם עשו הוא עשה עם הגב על הפטיפונים . תורידו תקליפים של THE COURSE ותראו איזה שליטה יש לו . כמובן שאפשר לספר על כל האמנים ולהתפעל מ CARK COX שמסובב 5 פטיפונים במכה . אין כזה דבר אבל שבניו יורק יש את הכי טובים, פטיפון זה פטיפון, ואם תראו את אליפות העולם של טכניקס תבינו כמה יש מכורים לזה מכל העולם .

באליפות העולם של טכניקס לידיעתך ...

הזוכים 1995 - אמריקאי 1997- קנדי 1998-2000 -אמריקאי 2003-קנדה 2004-2006 - אמריקאי כנראה שהאמריקאים הכי טובים אחי , ברור שמכל העולם אוהבים את זה ,ובתחרות רואים את זה בבירור כי לכל מדינה יש נציג , אבל אם היו לארה"ב 3 מקומות במוקדמות אליפות העולם , שלושתם היו עולים לגמר כמעט בטוח . מה לעשות שמקצים לארה"ב רק מקום אחד בגמר הדבר הזה COURSE לא הופיע בדי אמ סי ולא בITF , מאיפה שמעת עליו כי הוא בטח לא מוכר בסצינה -תהיה בטוח

mb13

New member
אגב

יש לך פה עסק עם 2 דפוקים במוח (אני ועמית רואי) שכול החיים שלהם זה השטויות האלה חחחח בוא לקומונה שלנו תצטרף למחתרת...פה בחתימה.....אה ואני ימשיך את מה שעמית פיספס להלן 2000 אנגלי (PLUSE ONE) בעצם אתה יודע מה? בוא נרוץ על כול ההיסטוריה לא? יאללה: 1986 DJ Cheese (USA) 1987 Chad Jackson (United Kingdom) 1988 Cash Money (USA) 1989 Cutmaster Swift (United Kingdom) 1990 & 1991 DJ David (Germany) 1992 Rocksteady DJs (USA) 1993/1994 Dreamteam (USA) 1995 Roc Raida (USA)
1996 DJ Noize (Denmark) 1997 A-Trak (Canada) 1998/1999/2000 DJ Craze (USA)
2001 Plus One (United Kingdom) 2002 Kentaro (Japan) 2003 Dopey (Canada) 2004/2005 ie.MERGE (USA) (המורה שלי!! תנו לי להתלהב? מה יש? )

roy1204

New member
למיטב ידיעתך... AVIRAMDJ

בקליפ יש דבר שנקרא SYNC שזה בעצם שהעורך וידאו מושיב הכל על האודיו והוא יכול לשחק עם זה ו"להושיב" הכל 100%...

roy1204

New member
האמריקאים המציאו את זה !

וא"כ האירופאים והיפנים לקחו את זה לכיוונים שונים ! גם אני מנגן הרבה בערך 3 שעות ביום אני מנגן בלהקת אמסטפ הלהקה הכי בועטת בארץ. אני שורט בסגנון האמסטר והמועדפים עלי הם ה-2 קליק, צ'ריפס וסטאבס מהירים. ואני מבקש ממך לא להמעיט בערך של התקליטנים בארץ, יש אחלה קהילה של "אמני פטיפון" בארץ מצפון ועד דרום - כנראה שאתה עדיין חדש בנושא ולא מכיר מספיק ... והדרך הכי טובה בשבילך ללמוד היא לשבת על התחת שלך כל יום 4 שעות ולשרוט. "הביצפר" ש MB למד בו נשחב להכי מפותח בנושא בעולם ! ! ! ועדיף שתעשה מחקר בנושא לפני שאתה כותב שטויות. והסוד זה שהוא מכניס אותך למסגרת של אימונים מאסיבים... זה לא שיש שם איזה סוד חסוי...

aviramdj

New member
רועי . אני בן 29 . התחלתי לעשות ..

התחלתי לעשות סקרצ'ים בגיל 4 . ככה שאין הרבה סיכוי שאתה יכול ללמד אותי משהו חוץ משמות . למעשה אם הייתי הולך לתחרות סביר להניח שהייתי לוקח מקום ראשון בקלילות . אני לא אוהב להשתחצן אבל אתה שחצן וזה מה שמגיע לך .

aviramdj

New member
השם של התקליטן THE COURSE הוא

Vincent Hendriks והוא ידוע לציבור בתור המפיק KEEPON . אני לא יודע במה הוא זכה . אבל אני זוכר בבירור את התכנית של סימונ אנג'ל בערוץ MTV PARTY ZONE שהיא דיברה איתו על זכייה בטורניר טכניקס והוא אף הדגים חי איך הוא עושה סקרצ'ים מדהימים ומיקסים עם הגב לפטיפונים .

aviramdj

New member
אגב עוד משהו בקשר לבית ספר .

במחנה קייץ לפני שנתיים בארה"ב פגשתי 2 חברה שבאו מהבית ספר בניו יורק לעשות חוג לילדים עם הרבה שולחנות פטיפונים של סטנטון יפים כאלה עם אור כחול . אפילו הם התלהבו מהסקרצ'ים שלי ואמרו שמעולם לא ראו טכניקות כמו שלי מוזרות אבל יפות . ואני לא למדתי בשום בית ספר . הכל שנים בבית לבד על פטיפונים זבל .

mb13

New member
לא צריך לזלזל בדיגיים בארץ אם לא

ראית שום דבר זה מה שרועי אמר....לא צריך לריב כולנו אחים לפטיפונים

aviramdj

New member
אני חלילה לא זלזלתי . לא אמרתי בשום

בשום מקום לא אמרתי שאין בארץ תקליטנים טובים . אמרתי ששמעתי פעם אחת ברדיו תחרות כזו ונחרדתי מהרמה הירודה . אבל זה היה שהייתי תקליטן לפני איזה 5 שנים .

למעלה