טכניקות סקרצ'ינג .

mb13

New member
הלוואי והייתה תחרות בארץ משהו שלא

נראה לי שיקרה...

אומנם כולנו אומני פטיפונים אבל ...

בואו ניישב את זה ב BATTLE אחד , ככה באווירה טובה , כל אחד סט של 3 דקות BEAT JUGGLE , SCRATCH , ETC....

לאבירם

אומנות הפטיפונים מבחינתי היא 85 אחוז ביט ג'אגלינג ו15 אחוז סקראטץ , קח דוגמא את הסט של קרייז מ1999 שבקושי כלל סקראטצים או של קנטרו מ2002 . ככה שסקררטצים זה לא הפקטור מבחינתי .

mb13

New member
לא שמעתי שGRANDMASTER FLASH נפטר../images/Emo12.gif

אולי אתה מתבלבל עם JAM MASTER J מRUN DMC

aviramdj

New member
כן בלבלתי כניראה אבל הנה משהו נחמד

http://www.grandmasterflash.com/ אבא של הסקרצ' מסביר למה הוא האבא .

aviramdj

New member
הטייגר הראשון חלש מאוד. זה לא יותר

זה לא יותר מדי קשה לעשות ולמעשה אני עושה סרקצ'ים במהירות יותר גבוהה . השני קנטרו ממש טוב ומרשים אבל אני מכיר מישהו שאוכל אותו בלי מלח ואת כל השאר ודווקא הוא לא מתחרה כי זה ברור לכולם בארה"ב שהוא הטוב ביותר . אני מחפש קטע שלו ואז תבינו .

טוב קראתי את הדיון פה ...

לא ידעתי שיש כל כך הרבה בארץ שמתעסקים בזה ... החבר'ה פה נשמעים די מבינים עם כל השמות של הסקראטצים וואי ראיתי את הסרטונים , היפני חולה בראש !! מה זה , תקליטים שחוזרים על עצמם ? כי הוא לא מסובב אחורה כל פעם .... אבירם - אחי נשמע שאתה חי בסרט שגם אם תתעורר עוד מאה שנה לא תעשה סקראטצים כמו טייגרסטייל , במקרה אני עבדתי שנתיים עכשיו בלונדון והייתי בכמה הופעות שלו ושל SCRATCH PERVERTS , מה אתה חי בסרט שאתה יותר מהיר ממנו ? את הסקראטצים שלו אתה לא עושה אפילו במהירות הכי איטית ושום דבר שתגיד פה לא ישכנע פה אף אחד אתם עושים באטל מתישהו ? ראיתי הרבה בחיים אבל לא השתתפתי ..

aviramdj

New member
למה לא ? הנה קטע .

נו טוב, אני אשים לך איזה קטע . אני מכין את זה . בקרוב .

aviramdj

New member
בקשר לתקליטים של היפני קנטרו.

כן בהחלט, אלו תקליטים שמיועדים מיוחד לסרצ'ים ואפשר לקנות כאלו בניו יורק .

mb13

New member
scratch pervets??

ראית את pluse one tony vegas and prime cuts??? בלייב? אני מקנא בך אחי! הייתי נותן הכול כדאי לראות אותם!.....טייגר סטייל אחד הטובים בעולם!!! באמת יש לו סיגנון איכותי תשמע אני בכלל לא מכיר אותך אבירם אבל אם אתה אומר שאתה יותר מהיר וטוב מאחד שזכה 2 פעמיים באליפות הסקרצ'ים אז אתה בטח יודע על מה אתה מדבר...מאחל לך הרבה הצלחה...אולי תזמין אותו לבאטל........

mb13

New member
עברנו לקומונה פה אצלי בחתימה סתם

הצפנו פה...לא נעים...

למעלה