טלויזיה וחגיגה ב-
אנשים

טלויזיה וחגיגה ב-../images/Emo43.gif אנשים

משפחה למען משפחה עו"ס צביקה שקדי יתארח היום ב-20:00 בפורום למען הקהילה. האירוח יעסוק בפרוייקט משפחה למען משפחה בחדרה, במטרה לגייס משפחות מאמצות למשפחות החלשות http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=954&msgid=100513718
ליתומי צה"ל, גיל 30 הוא גיל מיוחד. בפורום יתומי צה"ל מחפשים רעיונות כיצד לחגוג את גיל 30. היכנסו לשרשור המיוחד בפורום והשאירו את הצעתכם. ההצעה הכי מקורית תזכה את כותבה ב-MP3: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=684&msgid=100610466
החופש הגדול עוד רגע מגיע ואתם פוחדים להשתגע משעמום? אל חשש! פורום טלוויזיה - רייטינג מחמם לכם את המרקע וממליץ לכם על הסדרות הכי טובות שלא הכרתם והגיע הזמן שתכירו לקראת החופש הגדול. הכנסו כבר עכשיו והכינו עצמכם לקיץ: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=109&msgid=100610949
אז מה הסוד הכי כמוס ומסעיר שלכם? ב-22.06.07 תיערך הקרנה חגיגית לסרט הסודות ולגולשים יחולקו חמישים כרטיסים זוגיים. מה צריך לעשות? רק לספר לנו מה הסוד הכי מסעיר שלכם... שימו
- זהו היום האחרון לתחרות!
הכנסו עכשיו לשרשור התחרות בפורום: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1777&msgid=100217915
כמיטב המסורת השנתית, פורום טלנובלות מזמין אתכם לבחור את הטלנובלה לה אתם הכי מצפים ואותה הכי הייתם רוצים לראות על המסך. הכנסו כבר עכשיו לשרשור שלב ב' בפורום: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=230&msgid=100475950
רוצים לקבל מנוי חודשי למגזין הניהול "סטטוס"? פורום ניהול לקוחות בהייטק מחלק לך מנויים, כל הפרטים בקישור: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1737&msgid=100159561

ב י ז י

New member
../images/Emo207.gif- משחק חמוד,

שראיתי בפורום יוני בלוך רשמו 10 אנשים מהפורום- ושימו לב, אל תקראו את השאלות לפני שאתם רושמים את האנשים כי אחרת זה לא שווהP: 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. ----------------------------- מה הדבר האחרון שתחשוב על 10? כמה זמן אתה מכיר את 1? היית יוצא/ת עם 3? מה היית מביא ל5 במתנה? מתי בפעם האחרונה 9 הצחיק אותך? האם 1 ו7 מתאימים? איזה שיר הכי מתאים ל7? הגדר את 4 ב3 מילים: הגדר את 3 ב4 מילים: היית עושה את 8?: ציין תכונה טובה של 5: ציין תכונה רעה של 8: מה אתה הכי אוהב ב4: הגדר את 9 ב8 מילים: הגדר את 8 ב9 מילים: מה היית מביא ל2 במתנה?: איזה שיר הכי מתאים ל1?: מתי היה הריב האחרון שלך עם 5?: דבר אחד שהיית משנה ב10: משהו שלא היית משנה בחיים ב7: מתי בפעם האחרונה דיברת עם 8: איזו קריירה הכי מתאימה ל6?: ואיזו קריירה הכי מתאימה ל3?:

יאאאאי

1. אדם 2. ענבר 3. יוני 4. נעמושקונת 5. ליאן 6. תומר 7. נעמה חיפה 8. רותם 9. טל מתנות 10. הדס ----------------------------- מה הדבר האחרון שתחשוב על 10? שהיא מכוערת
כמה זמן אתה מכיר את 1? אממממ... לא זוכרת. היית יוצא/ת עם 3? ברור
למרות שכל עניין החוסר סקס עד החתונה יפריע
מה היית מביא ל5 במתנה? אוטו
מתי בפעם האחרונה 9 הצחיק אותך? פעם אחרונה שדיברתי איתה כנראה האם 1 ו7 מתאימים?
כפרעליהם. חוצמהעובדה שהיא פיצפונת. איזה שיר הכי מתאים ל7? "הילדה הכי יפה בגן" הגדר את 4 ב3 מילים: מבינה חכמה מצחיקה הגדר את 3 ב4 מילים: מטורפת ספונטנית משוגעת ויפה היית עושה את 8?: אניטיים ציין תכונה טובה של 5: האופטימיות שלה ציין תכונה רעה של 8: אינליכזה מה אתה הכי אוהב ב4: את החיוך שלה כפרעליה הגדר את 9 ב8 מילים: טאף וואן. מסתורית מתוקה מבינה חכמה אינטילגנטית יפה ומעניינת הגדר את 8 ב9 מילים: נו באמא שלכם. מה היית מביא ל2 במתנה?: כרטיס הלוך-חזור ל826!!!!!!!!!!!!!!!!! איזה שיר הכי מתאים ל1?: גג-ג'ירפות מתי היה הריב האחרון שלך עם 5?: לא היה דבר אחד שהיית משנה ב10: את זה שהיא רחוקה!!!!
משהו שלא היית משנה בחיים ב7: את היופי שלה (הפנימי) מתי בפעם האחרונה דיברת עם 8: מזזזמן איזו קריירה הכי מתאימה ל6?: מפיק/במאי או משהו בסגנון ואיזו קריירה הכי מתאימה ל3?: מורה לספורט

hadas2401

New member
:)

1.אליאב 2.יוני 3.קרן 4.הדר 5.ירדן 6.איה 7.שחר 8.שיא 9.אורי 10.אבישג ----------------------------- מה הדבר האחרון שתחשוב על 10? שהיא שרמוטה כמה זמן אתה מכיר את 1? שנה ומשהו... היית יוצא/ת עם 3? לא:p מה היית מביא ל5 במתנה? זין כ ז ה גדול. מתי בפעם האחרונה 9 הצחיק אותך? הוא כבר לא מצחיק אותי בזמן האחרון:\ האם 1 ו7 מתאימים? שחר בטוח יצא מהארון מתישהו, אבל אליאב? לא נראה לי איזה שיר הכי מתאים ל7? שיר תקווה של אביב הגדר את 4 ב3 מילים: היא אחלה בחורה הגדר את 3 ב4 מילים: יש לה שפתיים גדולות:p היית עושה את 8?: כע.. היא בלונדה כוסית ציין תכונה טובה של 5: מצטערת, קנט. ציין תכונה רעה של 8: היא מפלרטטת עם מייקל וזה לא נראה לי! מה אתה הכי אוהב ב4: את הזרימה... הגדר את 9 ב8 מילים: בחור טוב, תמים, מאוד חמוד. בלה בלה בלה. הגדר את 8 ב9 מילים: בלונדה שהכרתי לפני איזה שבוע, ממש חמודה. בלה בלה. מה היית מביא ל2 במתנה?: כיסוי ראש. איזה שיר הכי מתאים ל1?: משהו כמו "אין כמו האהבה שלך". מתי היה הריב האחרון שלך עם 5?: אממ.. הוא היה לפני איזה חודשיים נראה לי. אבל בדיוק השלמנו ממנו אני חושבת. דבר אחד שהיית משנה ב10: הצבע:p סתם, לאדעת משהו שלא היית משנה בחיים ב7: העיניים. כל השאר אפשר לשנות. אה, אולי גם השיער לא. מתי בפעם האחרונה דיברת עם 8: אתמול איזו קריירה הכי מתאימה ל6?: מארגנת חתונות או משהו כזה. ואיזו קריירה הכי מתאימה ל3?:עורכת דין.

כמו 30 רק יותר נחמד...

ומצטערת אם לא כולם נכנסים פה...אל תיקחו אישית 1.אדם 2.נירק 3.יוסי 4.שי סבאס 5.מיל 6.יפית 7.לי 8.נופר 9.שמואל 10.דניאל ----------------------------- מה הדבר האחרון שתחשוב על 10? שהוא לא באמת אוהב אותי כמה זמן אתה מכיר את 1?מכיתה ח' נראה לי לא? היית יוצא/ת עם 3?יוסי...ברור,כבר דיברנו על זה לא?! מה היית מביא ל5 במתנה?ואווו אוסף מאמרים שהיא עוד לא קראה של יאיר לפיד (חבל שאין כזה) מתי בפעם האחרונה 9 הצחיק אותך?אממ.. היום האם 1 ו7 מתאימים?אמממ כן ...זאת לי ואדם איזה שיר הכי מתאים ל7?תלתלים שחורים נופלים על הכתפיים...וההמשך שלו הגדר את 4 ב3 מילים:פשוט ילד זהב הגדר את 3 ב4 מילים:בנאדם ככ אמיתי וכנה היית עושה את 8?:כן...נופר..ברור,אפילו ניסיתי להתחיל איתה אבל היא לא זרמה ציין תכונה טובה של 5:מיל..מלאת אהבה ציין תכונה רעה של 8:אין מה אתה הכי אוהב ב4:שי...כייף לדבר איתו הגדר את 9 ב8 מילים: הגדר את 8 ב9 מילים: מה היית מביא ל2 במתנה?:לנירק..לא יודעת חשבתי להביא לה ציור של פייה ליומולדת.. איזה שיר הכי מתאים ל1?:ככ הרבה שירים... מתי היה הריב האחרון שלך עם 5?:נראה לי אף פעם דבר אחד שהיית משנה ב10:שומדבר...אולי שלא יילך משהו שלא היית משנה בחיים ב7:את זה שהיא מרעיפה אהבה לכל הסובבים אותה מתי בפעם האחרונה דיברת עם 8:לצערי המון זמן לא דיברנו איזו קריירה הכי מתאימה ל6?:אממ...מתאים לה כשתגדל להיות איזה מנהלת במשו ואיזו קריירה הכי מתאימה ל3?:יוסי...משטרה לנצח!

Z A M i

New member
../images/Emo122.gif

1.בנה 2.ספיר 3.עמרי 4.בוטן 5.ציטרין 6.ענבר 7.צחר 8.שיץ 9.נעמה מחיפה 10.אלמוג ----------------------------- מה הדבר האחרון שתחשוב על 10?אלמוג-שהיא שפויה כמה זמן אתה מכיר את 1?בנה- שנה וחצי בערך. היית יוצא/ת עם 3? עמרי-בטח
מה היית מביא ל5 במתנה?ציטרין-מלגה לבית ספר הכי טוב שיש למחול. מתי בפעם האחרונה 9 הצחיק אותך?נעמה מחיפה-
הרבה זמן. מאז הקטע עם האישורים. :X האם 1 ו7 מתאימים?צחר ובנה- אם הנסיבות היו שונות, אז כן. יש מצב. איזה שיר הכי מתאים ל7?צחר-כל דבר של ריטה הגדר את 4 ב3 מילים:בוטן-יודעת ועוצמת עיניים.
הגדר את 3 ב4 מילים:עמרי-אני לא יכולה. היית עושה את 8?:שיץ- זה חולני. היא דודה שלי. ציין תכונה טובה של 5:ציטרין-רק אחת? אמיתי. ציין תכונה רעה של 8:שיץ-היא לא גרה באריאל. מה אתה הכי אוהב ב4: בוטן-ממ.שהיא יודעת איך לגרום לאנשים לחייך. הגדר את 9 ב8 מילים:נעמה מחיפה-הילדה הכי יפה בגן.היחידה שמבינה אותי באמת
.
הגדר את 8 ב9 מילים:מור-שיץ-הבנאדם הכי טוב שקיים,אמיתית,ותגור 2 דק' ממני
מה היית מביא ל2 במתנה?:ספיר-את הח'יים שלי. איזה שיר הכי מתאים ל1?:בנה-אנארף.יש הרבה. טובנו,'מלאך'. מתי היה הריב האחרון שלך עם 5?:ציטרין-אני לא חושבת שאי פעם רבתי איתו משהו רציני.
דבר אחד שהיית משנה ב10:אלמוג- למה לשנות למה? משהו שלא היית משנה בחיים ב7:צחר- את הטעויות שלו בהצחקה.בלעדיהן הייתי מרגישה לבד.
מתי בפעם האחרונה דיברת עם 8:שיץ- ביום שישי. איזו קריירה הכי מתאימה ל6?:ענבר-מוכרת צ'אי בהודו. ואיזו קריירה הכי מתאימה ל3?:עמרי- מנהל את הצ'אי של ענבר..
יאללללללה B.

Dug E

New member
יצאת גדולה../images/Emo6.gif../images/Emo47.gif

"את הטעויות שלו בהצחקה.בלעדיהן הייתי מרגישה לבד" כפרעיניים
.

יש מפלט מכל הזמנים, אתה אומר.../images/Emo26.gif

1.ענבר 2. עמרי 3. ספיר 4. זמי 5. לילוש 6. ציטרין 7. טל 8. מור 9. אלמוג 10. שנשונה ועכשיו, לשאלות!
מה הדבר האחרון שתחשוב על 10? שנשונה - חתיכת עולם
כמה זמן אתה מכיר את 1? ענבר - ת'כלס, מכירה מכירה, מתחילת י' כזה, אבל מכירה, מאמצע א' כשהיא עברה לגור לידי היית יוצא/ת עם 3? ספיר- חחח... יש לה חבר
מה היית מביא ל5 במתנה? לילוש - את חיי. מתי בפעם האחרונה 9 הצחיק אותך?אלמוג - היא מצחיקה אותי כל הזמן... בפעם האחרונה זה כנראה היה המשפט האחרון שהיא הוציאה מהפה לידי האם 1 ו7 מתאימים?טל - אם ענבר הייתה בקטע, אז כן איזה שיר הכי מתאים ל7? טל - אני יודעת שזה לא מקורי אבל - מתנות. [מתבקש.] הגדר את 4 ב3 מילים: זמי - מכילה בתוכה המון הגדר את 3 ב4 מילים: ספיר - הכי יפה בעולם היית עושה את 8?: מוריק - אני אוהבת אותה עד אין קץ... אבל יש גבול. ציין תכונה טובה של 5:לילוש - יודעת להקשיב. ציין תכונה רעה של 8: מוריק - עוד לא נחשפתי לכזה דבר. מה אתה הכי אוהב ב4: ספיר - את הצחוק שלה הגדר את 9 ב8 מילים: אלמוג - הילדה פשוט גאון. היא צריכה לזכות בחשיפה עולמית. הגדר את 8 ב9 מילים: מור - סופה בתוך אגם שקט. אהבה גדולה ואמיתית שלא תגמר. מה היית מביא ל2 במתנה?: עמרי - חחח
!. הייתי מנסה להביא לו את כל הצבעים והריחות והמראות שקיימים בעולם. אבל באופן פרקטי - הייתי מביאה לו מראה, שיבין שהוא חתיך
.
איזה שיר הכי מתאים ל-1?: ענבר - הראשון שעולה לי, קרן אור - אביב גפן מתי היה הריב האחרון שלך עם 5?: לילוש - ריב? לא היה מעולם. אולי אי הסכמה.. אבל גם כזה אני לא זוכרת. דבר אחד שהיית משנה ב10: שנשונה - יותר מודעות עצמית. משהו שלא היית משנה בחיים ב7: טל - את המבט הזה שיש לה בעיניים. שאומר הכל. מתי בפעם האחרונה דיברת עם 8: מור - אני מדברת איתה ברגע זה ממש איזו קריירה הכי מתאימה ל6?: ציטרין - שחקן בהולייווד, או עובד עם ילדים עם צרכים מיוחדים ואיזו קריירה הכי מתאימה ל3?: ספיר - או צלמת סטילס, או אשת קריירה, או משהו בתחום המוזיקה היה כיף :)

זה יותר סימפטי מהדראק הארוך.

1. שוכ 2. אור 3. טול 4. בנה 5. ענבר 6. מעייני 7. עידו לפידו 8.זאמי 9. עומריקו 10. טישלר ----------------------------- מה הדבר האחרון שתחשוב על 10? טיש-שהיא שחכה כמה זמן אתה מכיר את 1? שוכ-מכיתה ד'... 9 שנים היית יוצא/ת עם 3? טול- ממש כרגע חזרתי מדייט איתה
מה היית מביא ל5 במתנה? ענבר- מממ.... דפ, עט, עת, ואושר מתי בפעם האחרונה 9 הצחיק אותך? עומריקו-לא זוכרת כבר האם 1 ו7 מתאימים? שוכ ועידו לפידו- לא ממש
איזה שיר הכי מתאים ל7? עידו לפידו - לאדעת
הגדר את 4 ב3 מילים: בנה - אישתי, אהובה, יקרה. הגדר את 3 ב4 מילים:טול-גמדה, מדהימה, אחלהציצים. היית עושה את 8?: זאמי-המממ
ציין תכונה טובה של 5: ענבר-הלצ'מבלולו. הלכה לשנת שירות! ציין תכונה רעה של 8: זאמי-הלכה לשנת שירות בצופים! מה אתה הכי אוהב ב4:בנה-את הקומפלט. הגדר את 9 ב8 מילים:עומריקו-משוש חיי, עוד בזמנים שהיה בהם. קצת חבל. הגדר את 8 ב9 מילים: זאמי- קצת מטומטמת, נימאוד מחבבת את החבובה הזאת. אללה נוב' 08! מה היית מביא ל2 במתנה?: אור-את כל אשר על ליבה. איזה שיר הכי מתאים ל1?: שוכ-מממ, קצת נוסטלגיה. ליפול
מתי היה הריב האחרון שלך עם 5?: ענבר-לא דעת? דבר אחד שהיית משנה ב10: טיש-המרחק משהו שלא היית משנה בחיים ב7: עידו לפידו-החיוך! מתי בפעם האחרונה דיברת עם 8:זאמי (מככבת פה)-אחרי ההופעה של אביבוש בזאפה איזו קריירה הכי מתאימה ל6?: מעייני-גרופית. או טור מנג'ר שכזאת. או התפקיד של אורנה ואיזו קריירה הכי מתאימה ל3?:טול-קופאית

Dug E

New member
קשה לבחור רק 10../images/Emo12.gif.

1. ענבר 2. זמי 3. ספיר 4. אוחנה 5. חנע 6. נירק 7. עדי 8. יפית 9. עמרי 10. יוסי ----------------------------- כמה זמן אתה מכיר את 1? 3 שנים
(?)..אבל התחברו רק בשנה וחצי האחרונות.. היית יוצא/ת עם 3? אם היא לא הייתה תפוסה
. מה היית מביא ל5 במתנה? בדיקת הריון, ניתוק בפנים, מזון דיאטטי לג'ו ו.............אם
. מתי בפעם האחרונה 9 הצחיק אותך? לפני 9 שנים
האם 1 ו7 מתאימים? חס וחלילה
איזה שיר הכי מתאים ל7? אנדלסי-מיוז...תמיד מזכיר אותה הגדר את 4 ב3 מילים: בעולם יהיה משעמם בלעדיה. הגדר את 3 ב4 מילים: ילדה שהיא כבר מעניינת
(ואני חולה לה על התחת!!!!1) היית עושה את 8?: רק שהיא לא תקיא לי באמצע
ציין תכונה טובה של 5: זורמת, חוש הומור, רצינית מתי שצריך ויודעת לתת אהבה ברמות מדהימות. ציין תכונה רעה של 8: למנות את כולן פה? (חח סתם כפרע
) מה אתה הכי אוהב ב4: את החום. הגדר את 9 ב8 מילים: ההומו הראשון שאני אוהב, לפעמים מעצבן אבל אני אוהב אותו הגדר את 8 ב9 מילים: שהיא יודעת שליד קניון מלחה בי-ם פתחו את הכושעלהאמאשלה. מה היית מביא ל2 במתנה?: כרטיס צלם. לא שהיא תעשה איתו משהו מועיל
איזה שיר הכי מתאים ל1?: ריטה - השפלה קטנה מתי היה הריב האחרון שלך עם 5?: לא בדיוק ריב, נתק..שנמשך איזה 3 חודשים ואני מקווה שעכשיו זה חוזר
. דבר אחד שהיית משנה ב10: הלוואי ויכלתי להאמין לו. משהו שלא היית משנה בחיים ב7: תמימות, יושר, צורך תמיד לעזטר ולתמוך. מתי בפעם האחרונה דיברת עם 8: לפני שעתיים בערך. איזו קריירה הכי מתאימה ל6?: דוגמנית פנים
. ואיזו קריירה הכי מתאימה ל3?: צלמת (נכון שאני ממש מקורי?
)

../images/Emo121.gifבאמת יותר כיף מההוא עם ה30..

1.רוני 2.עדי 3.נעם 4.אלה הגיבורה 5.אדוה 6.מור איזי 7.ליזי ביזי 8.רן לאונרדו 9.רזסקי 10.שמיקי "אורטל" ----------------------------- מה הדבר האחרון שתחשוב על 10?שהיא גרה קרוב?
כמה זמן אתה מכיר את 1?אממ כמעט שנה נדמה לי היית יוצא/ת עם 3?בטח, אבל לא במובן המיני:) מה היית מביא ל5 במתנה?ירח מלא, שתסתכל עליו מתי בפעם האחרונה 9 הצחיק אותך?לפני כמה ימים, אבל אני לא זוכר מה הוא אמר.. האם 1 ו7 מתאימים?נראה לי שרוני בקטע, אבל אליזבט קצת תפוסה איזה שיר הכי מתאים ל7?"בלבלי אותו"/קובי פרץ הגדר את 4 ב3 מילים:צעירה חרמנית חמודה הגדר את 3 ב4 מילים:נגן גיטרה מהטובים בעולם היית עושה את 8?:אם הוא לא היה מתנגד
ציין תכונה טובה של 5:ביישנית, חמודה, יפה, רגישה ציין תכונה רעה של 8:עוד לפני שאני מספיק לעכל את זה שנגמרה ההופעה, יש לו כבר לפחות פלייליסט אחד בכיס מה אתה הכי אוהב ב4:את הידיותP: הגדר את 9 ב8 מילים:צלם, מצלמה, אחלה גבר, ליפיונר, רעב לאגאדיר עכשיו הגדר את 8 ב9 מילים:אחלה בנאדם שתמיד כיף לפגוש בהופעות, גר ליד ירושליים מה היית מביא ל2 במתנה?:מיכל דלק, שתבוא לבקר
איזה שיר הכי מתאים ל1?:הילדה הכי יפה בגן מתי היה הריב האחרון שלך עם 5?:ממתי אנחנו רבים?! חלילה, אני בכלל בעד שלום עולמי.. דבר אחד שהיית משנה ב10:את השם, עוד לא התרגלתי ל"אורטל" משהו שלא היית משנה בחיים ב7:את הצבע שיער מתי בפעם האחרונה דיברת עם 8:וואו, הרבה הרבה זמן איזו קריירה הכי מתאימה ל6?:מסננת אנושית ואיזו קריירה הכי מתאימה ל3?:צלם אמנותי

תומע79

New member
../images/Emo34.gifיאללה סע.

1. שעוכי 2. אסתי 3. בנה 4. דנה 5. מיטל 6. שגיא 7. דניאל 8. הדר 9. עומרי 10. עדי ----------------------------- מה הדבר האחרון שתחשוב על 10? עדי-שהיא תבגוד כמה זמן אתה מכיר את 1? שעוכי-נראה לי איזה שנתיים וחצי היית יוצא/ת עם 3? בנה- איזה אירוני,יצאנו 7 חודשים
מה היית מביא ל5 במתנה? מיטל- את העולם!! מתי בפעם האחרונה 9 הצחיק אותך? עומרי-מזמן כבר לא דיברנו \: האם 1 ו7 מתאימים? שעוכי ודניאל-ממש ממש ממש לא איזה שיר הכי מתאים ל7? דניאל- דונט סטופ מי נאו,של קווין הגדר את 4 ב3 מילים: דנה- חברה הכי טובה הגדר את 3 ב4 מילים: בנה- הבחורה הכי מדהימה בעולם היית עושה את 8?:הדר-חחח מוזר לי לחשוב על זה ככה ציין תכונה טובה של 5: מיטל- יודעת לאהוב ציין תכונה רעה של 8: הדר-לפעמים מסיקה מסקנות על דברים שהיא לא יודעת מה אתה הכי אוהב ב4: דנה-שהיא תמיד משתדלת לעזור. הגדר את 9 ב8 מילים: עומרי- ילד מדהים,תמיד שם בשביל כולם,אוהבת אותו. הגדר את 8 ב9 מילים: הדר- תמיד שם בשבילי,ואני אוהבת אותה עד כלות נשמתי מה היית מביא ל2 במתנה?: אסתי- גיטרה
איזה שיר הכי מתאים ל1?: שעוכי-כלשהו של אפרת גוש! תמיד היא מזכירה לי אותה מתי היה הריב האחרון שלך עם 5?: מיטל- לפני שבועיים דבר אחד שהיית משנה ב10: עדי- שלא תתרחק כ"כ משהו שלא היית משנה בחיים ב7: דניאל-חוש הומור מתי בפעם האחרונה דיברת עם 8: הדר-יום שישי איזו קריירה הכי מתאימה ל6?: שגיא-זמר,שחקן,סטנדאפיסט ואיזו קריירה הכי מתאימה ל3?: מוזיקאית שקטה כזאת של ברים

הריחוק לא בכוונה,את יודעת שאני חולה עלייך

יאללה תני חיוך,בקרוב אני אצלך... עוד שבוע נגמר המלווה

hagitos1

New member
באלי...:p

1.תות 2.בר 3.מאור 4.דנה 5.נילס 6.אלון 7.ספיר 8.ניקול 9.צביקה 10.ליזי ----------------------------- מה הדבר האחרון שתחשוב על 10?שהיא לא חמודה...:] כמה זמן אתה מכיר את 1?וואיי מכיתה ו'..5 שנים היית יוצא/ת עם 3?חח כן..למה לא? מה היית מביא ל5 במתנה?את היהודים חיחיחי במיוחד את טיטי..חיחיח מתי בפעם האחרונה 9 הצחיק אותך?ביום שישי האם 1 ו7 מתאימים?כן..הם חברות.. איזה שיר הכי מתאים ל7?אממ משו בסגנון הרוק הגדר את 4 ב3 מילים:חמודה מצחיקה ואוהבת... הגדר את 3 ב4 מילים:שרוט,קיבוצניק,חולה על מזלות היית עושה את 8?:בהחלט! ציין תכונה טובה של 5:טוב לב. ציין תכונה רעה של 8:אין! מה אתה הכי אוהב ב4:את זה שהיא צוחקת כמו האייסיקיו! הגדר את 9 ב8 מילים:חמוד,מצחיק,כשרוני,אכפתי,שר מהמם,ועוד ועוד ועוד הגדר את 8 ב9 מילים:מצחיקה,חמודה,מתוקה,קטנה(בגובה)חח,אנרגטית,סטלנית..... מה היית מביא ל2 במתנה?:טחונה...לא צריך להביא לה כלום! איזה שיר הכי מתאים ל1?:משו של פאקצות כאלה אולי אבריל לבין מתי היה הריב האחרון שלך עם 5?:לא היה... דבר אחד שהיית משנה ב10:אני לא כל כך מכירה אותה...אבל לא הייתי משנה כלום! משהו שלא היית משנה בחיים ב7:חחח את זה שהיא קרועה מתי בפעם האחרונה דיברת עם 8:היום...לפני כמה שעות.. איזו קריירה הכי מתאימה ל6?:לא דעת:S ואיזו קריירה הכי מתאימה ל3?:משו עם מזלות וכאלה...

למעלה