טלויזיה וחגיגה ב-
אנשים

אני מתה על הדברים האלה:)

1. ליאן 2. הדס 3. אורצ'וק 4. נעמשוקונת 5. בן רובין 6. אדם הגדול 7. אדם הקטן 8. איתן 9. אוחנה 10. צחר ----------------------------- מה הדבר האחרון שתחשוב על 10? שיש לו רשיון למטוס אולטרה לייט כמה זמן אתה מכיר את 1? מסביבות כיתה ח'. בקשר מסוף כיתה ט'. היית יוצא/ת עם 3? ברור
מה היית מביא ל5 במתנה? כלה מתי בפעם האחרונה 9 הצחיק אותך? לא זוכרת... האם 1 ו7 מתאימים? יכול ללכת... בעצם... אורי עדיף
איזה שיר הכי מתאים ל7? לא עולה לי כרגע הגדר את 4 ב3 מילים: מותק, מותק, מותק הגדר את 3 ב4 מילים: אהבת חיי תתחתני איתי! היית עושה את 8?: לא עושה אף אחד.. הייתי שוקלת לצאת איתו
ציין תכונה טובה של 5: מסתדר עם כולם. ציין תכונה רעה של 8: שחור
מה אתה הכי אוהב ב4: את זה שהיא עושה אווירה שלווה כזאת... הגדר את 9 ב8 מילים: אני מתה עליה למרות שאני בקושי מכירה אותה הגדר את 8 ב9 מילים: איש מקסים שלצערי לא יוצא לי לדבר איתו בכלל מה היית מביא ל2 במתנה?: להדס!? את הירח
איזה שיר הכי מתאים ל1?: רוקדת של יפה ירקוני מתי היה הריב האחרון שלך עם 5?: נבר אבר ושישאר ככה... דבר אחד שהיית משנה ב10: מוסיפה לו כמה סנטימרטרים לגובה... משהו שלא היית משנה בחיים ב7: החיוך מתי בפעם האחרונה דיברת עם 8: יום הסטודנט בת"א איזו קריירה הכי מתאימה ל6?: חקלאי בחור שהוא גר בו... ואיזו קריירה הכי מתאימה ל3?: אשת עסקים כזאת... משו בהיי-טק

../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

עניתי על 3 מתוך 5 שאלות ואחרי הבגרות המורה שלי עוד פעם התקמבן והחזיר לנו את המחברות בחינה והשלמתי את מה שלא עשיתי זה ה100 הכי קל שהיה לי בחיי

אדם ק

New member
עניתי גם על שלוש שאלות

אבל זה בגלל שאני מעוטף עזה אז הורידו לנו מלא חומר ושאלות טחחחחחחחחחחח

../images/Emo207.gif2-שאלון שירים נגנב מהרשמי!

שיר שעושה לך טוב: שיר שעושה לך רע: שיר שמרגש אותך כל פעם מחדש: שיר שאת מכורה אליו: שיר עם המון משמעות בעינייך: שיר שמזכיר לך חברה טובה: שיר שמזכיר לך חבר טוב: שיר שמסמל לך דבר טהור: שיר שמסמל לך דבר שחור: שיר שמשמח אותך: שיר שמכניס אותך לדיכאון: שיר שמתאים לרגע שנולדת: שיר שמזכיר לך את הילדות: שיר שמתאים לבית הספר: שיר שתשימי בחתונה: שיר שמשחרר לך עצבים: שיר שמביא לך מוזה: שיר שמזכיר לך משהו עצוב: שיר שמזכיר לך רגע של בושה: שיר שמשגע אותך לחלוטין: שיר שמרגיע אותך: שיר שמזכיר לך מישהו שמת: שיר שמזכיר לך אירוע טוב מחייך: שיר שמזכיר לך אירוע רע מחייך: שיר שהיית בו בהופעה ונהנית עד כדי טירוף: שיר שהיית בו בהופעה ולא נהנית ואפילו סבלת: שיר שמזכיר לך מקום שאתה אוהב: שיר שמזכיר לך מקום שאתה שונא: שיר שאהבת פעם והיום כבר לא: שיר שפעם לא אהבת והיום כן: שיר מסרט שאתה אוהב: שיר מסדרה שאתה אוהב: שיר שמסמל לדעתך את החיים: שיר שמסמל את החיים שלך: שיר שנגע לך ללב: שיר שגרם לך להרגיש רע למרות שהוא לא קשור אליך: שיר שמזכיר לך תקופה טובה בחייך: שיר שמזכיר לך חורף: שיר שמזכיר לך קיץ: שיר שאתה אוהב לקום איתו: שיר שאתה אוהב להירדם איתו: שיר שמזכיר לך אדם שאת אוהבת: השיר האחרון ששמעת: שיר שמתאים לך ברגע זה: שיר אחרון שחברה שרה לך: שיר אחרון שחבר שר לך: שיר אחרון ששרת למישהו: שיר אחרון שמישהו שלח לך: שיר אחרון ששלחת למישהו: שיר שמזכיר לך את אימא שלך: שיר שמזכיר לך את אבא שלך: שיר שגורם לך לרצות לרקוד: שיר שמצמרר אותך: שיר שהיית רוצה לכתוב אותו: שיר שהיית רוצה להלחין: שיר שהיית רוצה להיות מסוגלת לשיר: שיר שלא היית רוצה לשמוע עוד לעולם: שיר שאם לא תשמע יותר לעולם יחסר לך:

היכון, הכן.....

צא!!!!!! שיר שעושה לך טוב: התחלה חדשה-בנזין.
כמה חרוש..
שיר שעושה לך רע: אוי יש המון. כל שיר של אירוסמית' בערך. שיר שמרגש אותך כל פעם מחדש: heaven-bryan adams שיר שאת מכורה אליו: אבות ובנים שיר עם המון משמעות בעינייך: אבות ובנים, תספור את החברה שיר שמזכיר לך חברה טובה: ליפול שיר שמזכיר לך חבר טוב: איש קש- מוניקה שיר שמסמל לך דבר טהור: wish you were here שיר שמסמל לך דבר שחור: לבן בחלום שחור? שיר שמשמח אותך: wonderwall-oasis, או כל שיר של שוטי הנבואה. שיר שמכניס אותך לדיכאון: זה לא אותו דבר-עברי שיר שמתאים לרגע שנולדת: guns&roses-welcome to the jungle
שיר שמזכיר לך את הילדות: חיי אדם-בני ברמן
שיר שמתאים לבית הספר: לוח וגיר
שיר שתשימי בחתונה: כל הדיסק של גריז
שיר שמשחרר לך עצבים: גנבה/עוד ארון שיר שמביא לך מוזה: here comes the sun שיר שמזכיר לך משהו עצוב: קחותי שיר שמזכיר לך רגע של בושה: french kissing- sarah oconnor שיר שמשגע אותך לחלוטין: איי קוד בי בראווווון איי קוד בי בלווווו
שיר שמרגיע אותך: זה לא שאני אור-אריק שיר שמזכיר לך מישהו שמת: התשמע קולי שיר שמזכיר לך אירוע טוב מחייך: איזשהו טראנס שאני מחפשת כבר שנתיים ולא מוצאת איך קוראים לו.
שיר שמזכיר לך אירוע רע מחייך: קחותי. שיר שהיית בו בהופעה ונהנית עד כדי טירוף: ג'קי, אינטרמת שיר שהיית בו בהופעה ולא נהנית ואפילו סבלת: זכיתי לאהוב שיר שמזכיר לך מקום שאתה אוהב: frozen-madonna שיר שמזכיר לך מקום שאתה שונא: fuck it-eamon שיר שאהבת פעם והיום כבר לא: כל שיר של הבקסטריט בויז והיי פייב
שיר שפעם לא אהבת והיום כן: seal-crazy שיר מסרט שאתה אוהב: כל שיר של דיסני. שיר מסדרה שאתה אוהב: השיר פתיח של המגן
שיר שמסמל לדעתך את החיים: צוכה ובוחקת-עברי שיר שמסמל את החיים שלך: כנ"ל שיר שנגע לך ללב: השיר שעמית הלחין. שיר שגרם לך להרגיש רע למרות שהוא לא קשור אליך: לבכות לך-אביב שיר שמזכיר לך תקופה טובה בחייך: הבלוז, יפן-מטרופולין שיר שמזכיר לך חורף: חורף-עברי, איתי-קרן פלס שיר שמזכיר לך קיץ: מקרנה, שיר הקטשופ
שיר שאתה אוהב לקום איתו: אינכזהדבר שיר שאתה אוהב להירדם איתו: גם אין שיר שמזכיר לך אדם שאת אוהבת: גג-ג'ירפות השיר האחרון ששמעת: אילנה- אביב גפן שיר שמתאים לך ברגע זה: מספיק בנאדם שיר אחרון שחברה שרה לך: לא זכור לי שום שיר ששרו לי. אף אחד לא אוהב אותי
שיר אחרון שחבר שר לך: כנ"ל! שיר אחרון ששרת למישהו: חחחח השיר שעמית כתב
שיר אחרון שמישהו שלח לך: infected mushroom-becoming insane שיר אחרון ששלחת למישהו: לא שלחתי שיר שמזכיר לך את אימא שלך: חיי אדם-בני ברמן שיר שמזכיר לך את אבא שלך: כל שירי כוורת למיניהם שיר שגורם לך לרצות לרקוד: |שוטי| אנצל-מוש שיר שמצמרר אותך: ברית עולם - מתי כספי, כל החברה-מוניקה שיר שהיית רוצה לכתוב אותו: יכולהיות שיר שהיית רוצה להלחין: fade to black שיר שהיית רוצה להיות מסוגלת לשיר: כל שיר
שיר שלא היית רוצה לשמוע עוד לעולם: המגעיל הזה של ריהאנה.. שיר שאם לא תשמע יותר לעולם יחסר לך: כל השירים שכתבתי בשאלון הזה בערך למעט האחרון. קראת? קבל צל"ש

עד הטוסט הבא... אה אה אה

שיר שעושה לך טוב: k's choice - breakfast שיר שעושה לך רע: ענבל פרלמוטר - חמדת אבות שיר שמרגש אותך כל פעם מחדש: אלג'יר - מול הים עם תפילין, ירח במזל עקרב, נאמנות ותשוקה שיר שאת מכורה אליו: כרגע K's choice - The Ones שיר עם המון משמעות בעינייך: שי גבסו - במקומי שיר שמזכיר לך חברה טובה:metallica - the outlaw torn שיר שמזכיר לך חבר טוב: כל שיר של התקווה 6 שיר שמסמל לך דבר טהור: k's choice - sound that only you can hear שיר שמסמל לך דבר שחור: dream theater - disappear (תרתי משמע
) שיר שמשמח אותך: lion king - hakuna matata שיר שמכניס אותך לדיכאון: חס וחלילה שיר שמתאים לרגע שנולדת: משירי פסח - שמחה רבה שיר שמזכיר לך את הילדות: מיצ פטל שיר שמתאים לבית הספר: שלום חנוך - נגע אל החלום שיר שתשימי בחתונה: קבלו ביטול שיר שמשחרר לך עצבים: אנלאי ודעת שיר שמביא לך מוזה: היא באה מעצמה שיר שמזכיר לך משהו עצוב: לאדעת שיר שמזכיר לך רגע של בושה: היהודים - ג'קי מיקס שיר שמשגע אותך לחלוטין: שילה פרבר - אדם חופשי שיר שמרגיע אותך: k's choice - now is mine, בלאגן - שלח לי שקט שיר שמזכיר לך מישהו שמת: שיר שמזכיר לך אירוע טוב מחייך: המכשפות - קסם על ים כנרת שיר שמזכיר לך אירוע רע מחייך: אביב גפן - הילדים שיר שהיית בו בהופעה ונהנית עד כדי טירוף: אורפנד לנד - אל מאוד נעלה, היהודים - ג'קי
שיר שהיית בו בהופעה ולא נהנית ואפילו סבלת: שילה פרבר - אדם חופשי שיר שמזכיר לך מקום שאתה אוהב: K's Choice - In your room שיר שמזכיר לך מקום שאתה שונא: אבא נסע לאילת שיר שאהבת פעם והיום כבר לא: Avril LEvign - complicated שיר שפעם לא אהבת והיום כן: כל שיר אפשרי של אלג'יר שיר מסרט שאתה אוהב: השריקה בקילביל שיר מסדרה שאתה אוהב: הפתיחה של "חברים" :) שיר שמסמל לדעתך את החיים: ענבל פרלמוטר - חתול בשק שיר שמסמל את החיים שלך: שבק ס' - נופל וקם שיר שנגע לך ללב: שיר שגרם לך להרגיש רע למרות שהוא לא קשור אליך: שיר שמזכיר לך תקופה טובה בחייך: משינה - למה לי פוליטיקה עכשיו שיר שמזכיר לך חורף: Nirvana - כל האנפלגד שיר שמזכיר לך קיץ: שירי ניצנים למיניהם שיר שאתה אוהב לקום איתו: המכשפות - עד העונג הבא אקוסטי שיר שאתה אוהב להירדם איתו: ענבל פרלמוטר - חתול בשק שיר שמזכיר לך אדם שאת אוהבת: המכשפות - קסם על ים כנרת השיר האחרון ששמעת: לא זוכרת שיר שמתאים לך ברגע זה: עברי לידר - פלרמו שיר אחרון שחברה שרה לך: לא זוכרת שיר אחרון שחבר שר לך: לא זוכרת שיר אחרון ששרת למישהו: משהו שנתקע לי בראש... "הנההה באה השמשששש" שיר אחרון שמישהו שלח לך: ענבל פרלמוטר - לילות בלי מילים שיר אחרון ששלחת למישהו: k;s choice - in your room שיר שמזכיר לך את אימא שלך: שיר שמזכיר לך את אבא שלך: queen - dont stop me now, bob marley - no woman שיר שגורם לך לרצות לרקוד: עוד ארון מהדיוידי שיר שמצמרר אותך: לא דעת שיר שהיית רוצה לכתוב אותו: אין לי זין לשטויות שיר שהיית רוצה להלחין: שיר שהיית רוצה להיות מסוגלת לשיר: שיר שלא היית רוצה לשמוע עוד לעולם: שיר שאם לא תשמע יותר לעולם יחסר לך:

eliavtu

New member
גם אם הייתי עושה את זה מיליון פעם

כמעט בהכלל היה לי תמיד שירים שונים... שיר שעושה לך טוב: אממ.. שירים של טיפקס! משהו בהם משמח אותי ככה סתם.. שיר שעושה לך רע: נוצה ברוח < לא בדיוק רע.. אם הוא היה עושה ממש רע, אז לא הייתי שומע אותו, הוא יותר שיר להתמודדות עם מצבים> שיר שמרגש אותך כל פעם מחדש:יש מלאאאא, אבל השיר שבחתימה שלי לא ירד מהפלייליסט המון המון זמן, והוא עדיין ממש מרגש אותי! <Flowers - Flying Baby> שיר שאת מכורה אליו: "כל דבר, כל דבר, אעשה בשבילך.." שיר עם המון משמעות בעינייך: רוקפור - קטיפה שחורה שיר שמזכיר לך חברה טובה: לא באלי לחשוב על זה עכשיו! שיר שמזכיר לך חבר טוב: גם על זה לא.. שיר שמסמל לך דבר טהור: החברים של נטאשה - יש בך <
> שיר שמסמל לך דבר שחור: טיפקס - בבית אבא <"אני זוכר בתימן, היינו תימנים.."> שיר שמשמח אותך: נו זה כמו הראשון שיר שמכניס אותך לדיכאון: וזה כמו השני שיר שמתאים לרגע שנולדת: שוטי הנבואה - אין אני שיר שמזכיר לך את הילדות: כל שירי הפסטיבל האלה.. "שלום היא מילה שימושית, שלום.." שיר שמתאים לבית הספר: עוד ארון אחד! <אל תשאלו למה> שיר שתשימי בחתונה: זה נורא תלוי עם מי אני אתחתן! <ואם אני אתחתן
> שיר שמשחרר לך עצבים: Wild Animals - Rockfour , תיאטרון רוסי - אביתר, הדפוק הזה - ירמי קפלן ועוד ועוד.. שיר שמביא לך מוזה: כל שיר יכול להביא מוזה, כי בכל שיר יש משהו אחר.. שיר שמזכיר לך משהו עצוב: נוצה ברוח שיר שמזכיר לך רגע של בושה: אפס - בן ארצי <תכלס אחד המביכים, אני לא יכול לשמוע אותו ליד חברים!> שיר שמשגע אותך לחלוטין: האלה שמשחררים עצבים שיר שמרגיע אותך: Pink Floyd - Wish u were here שיר שמזכיר לך מישהו שמת: זמר נוגה, לעוף שיר שמזכיר לך אירוע טוב מחייך: יור סונג שיר שמזכיר לך אירוע רע מחייך: נוצה ברוח שיר שהיית בו בהופעה ונהנית עד כדי טירוף: כמעט כל שיר בהופעה של ווטרס, כל שיר בהופעה של רוקפור! שיר שהיית בו בהופעה ולא נהנית ואפילו סבלת: כל פעם שיש יובגוטו אני סובל חחחחחח.. <אני פשוט שונא ת'שיר הזה> שיר שמזכיר לך מקום שאתה אוהב: על הכנרת בזריחה <נחשו איזה מקום
> שיר שמזכיר לך מקום שאתה שונא: אני לא מצליח לחשוב על שיר שמזכיר לי את רמת גן שיר שאהבת פעם והיום כבר לא: אין. כל שיר שאני אוהב, אפילו אם נמאס לי ממנו, אני שומר לו פינה! <איזה כיף לשירים שלי, אה?> שיר שפעם לא אהבת והיום כן: מה שקרה - אפרת גוש, איכשהוו.. הוא הציק לי פעם, היום אני מת עליו! שיר מסרט שאתה אוהב: טיפקס - גבר רומנטי <לא זוכר איזה סרט> שיר מסדרה שאתה אוהב: השיר של מכושפות <למרות שבחיים לא ראיתי ת'סדרה> שיר שמסמל לדעתך את החיים: מלח הדמעות - אביב גפן, אפס- בן ארצי שיר שמסמל את החיים שלך: חחח.. עכשיו זה יהיה שונההה שיר שנגע לך ללב: Syd Barret - Dark Glove <יש מלאאא שירים שנוגעים ללב, אבל בשיר הזה יש משהו ממש קסום ונוגע..> שיר שגרם לך להרגיש רע למרות שהוא לא קשור אליך: בואי ניפרד - חמי רודנר שיר שמזכיר לך תקופה טובה בחייך: Uriah Heep - July Morning , יור סונג, השיר בחתימה, ויש מלא נו.. שיר שמזכיר לך חורף: אממ.. לילה - אביב גפן שיר שמזכיר לך קיץ: תעזור לי! שיר שאתה אוהב לקום איתו: לאחרונה זה צליל מכוון.. אני אוהב להתעורר עם השירים שהכי בא לי עליהם שיר שאתה אוהב להירדם איתו: Shine on you crazy diamond - Pink Floyd שיר שמזכיר לך אדם שאת אוהבת: כל שיר כמעט מזכיר לי אנשים שאני אוהב.. השיר האחרון ששמעת: Lady Jette - Rockfour שיר שמתאים לך ברגע זה: משהו עם חם לי שיר אחרון שחברה שרה לך: "כל דבר, כל דבר, אעשה בשבילך..." :p שיר אחרון שחבר שר לך: הוא המציא משהו עם פיהוק של "אליאב אליאב אליאבב.." חח. שיר אחרון ששרת למישהו: כל דבר! שיר אחרון שמישהו שלח לך: שובי לביתך - שם טוב לוי שיר אחרון ששלחת למישהו: איי דונט ריממבר שיר שמזכיר לך את אימא שלך: אם יש גן עדן (?) וכל שיר עם אמא חח.. שיר שמזכיר לך את אבא שלך: כל שיר עם אבא (?) נו לאיודע.. איזה שאלות! שיר שגורם לך לרצות לרקוד: אולי בכל זאת סאלי - חמי רודנר, ומלאאאאא זה רק עלה ראשון שיר שמצמרר אותך: עטור מצחך - אביתר בנאי שיר שהיית רוצה לכתוב אותו: כמה שירים מהאלבום האחרון של אביתר.. לאו דווקא בגלל שהם מאוד מאוד יפים, בגלל האושר שיש בהם. שיר שהיית רוצה להלחין: שירים שכתבתי! זה יהיה נחמד אם יהיה לחלק מהם לחן, למרות שרק אני אשמע את זה בטח חחח.. שיר שהיית רוצה להיות מסוגלת לשיר: חחחחחחחחחח.. אני מסוגל לשיר כל שיר P: השאלה איך זה יצא יו נואו.. שיר שלא היית רוצה לשמוע עוד לעולם: של מה קשוררר עעע.. <אני באמת כבר לא זוכר איך הוא הולך, אל תהיו זונות ותזכירו לי
> שיר שאם לא תשמע יותר לעולם יחסר לך: כל שיר שאני אוהב

למעלה