טלויזיה וחגיגה ב-
אנשים

daeve1

New member
אוי, נכון זה לא נרמז...

בכל מקרה זה היה בצחוק, אז להתעלם.

Bleed for Me

New member
וואו..אתה כנראה ממש לא קורא את ההודעות שלי..

עכשיו נעליבתי
(ונראה לי שהסמיילי הזה אומר הכל...) אני מתיד סרקאסטית ולא נעלבת,ותאמין לי שאני גם צוחקת עם אנשים כשהם לא צוחקים איתי חח..

rox love BSM

New member
סליח על הבורות....

אבל על מה בדיוק הסרט??? כאילו על מוזיקה מן הסתם,אבל על מה בדיוק???

butbut

New member
אוקי אז בכללי[בלי שתאכלו אותי]..

זה סרט על שני ילדים שנפגשים בראש השנה..והם מחליפים מספרים\תמונות..ופתאום הפלא ופלא הם באותו בית ספר. ואז הילד הוא בנבחרת כדורסל והילדה במשהו במת'..והם רוצים גם להיות במשהו מוזיקלי [משהו=מגמה]. ועכשיו יש כמובן שני אנשים רעים,שזה ילדה אחת סנובית ואח שלה..שהם גם רוצים להיות במגמת מוזיקה והם והילדה והילד מההתחלה מתחרים על המקום. קיצר..יוצא שכול הדברים יוצאים באותו היום..האודישן למוזיקה\המשחק כדורסל הכי חשוב\והתחרות של הגאונים[של הילדה].. וזה בערך מה שהולך שם חח..

butbut

New member
חח ידוע,אז זה בטח אומר שזה יצא עכשיו לאמיול?

כי בא לי לראות.. למרות שזה בטח יהיה מעפן כי הראשון הוא פשוט..עם סוף סגור אין מה להוסיף.

daeve1

New member
גם לי נראה משום מה שהוא יהיה מאעפן, אבל...

מסקרנים אותי שני דברים... 1. העם הסרט יהפוך להצלחה עצומה כמו הראשון?! 2. על פי הקליפ ששוחרר מתוך הסרט השני נראה שגבריאלה וטרוי ביחד, אבל איך זה יכול להיות?! הרי בסוף לא קרה בינהם כלום.

butbut

New member
חח זה צפוי שיקרה..זה מה שנקרה "סרט לבנות"..הם

עושי בדיוק את מה שהכי ילהיב בלות,ושהן יפנטזו על עצמן. זה פשוט סרט צפוי חח=]

גם אני

זה דיי מוזרר.. הצטרפת לפורום וכל מה שאתה מדבר עליו זה הסרט בית ספר מוזיקלי ולא על מקפליי שעליהם הפורום. זה מוזרר.. מאד!

daeve1

New member
כי אני מכור אליו../images/Emo3.gif

אבל כן, אני אוהב אותם! חולה עליהם למען האמת, ואני מצטער שזה יוצא ככה שאני מדבר רק על הסרט אבל מה לעשות שאני (שוב) מכור

m i c k e y 15

New member
אך אפשר להיות כ"כ מכור לסרט חחחח

חח בכל זאת..פחות דיבוריםעל הסרט..more mcfly
אותי אישית הסרט לא מעניין חח..שמעתי עליו וזה..לא אוהבת חח

../images/Emo45.gif באמת פחות סרט ויותר מקפליי../images/Emo70.gif

אלא אם כן זה סרט על מקפליי או עם מקפליי
וגם אותי הסרט לא כ"כ מעניין

butbut

New member
אוקיי גם אני אתרום=]

מקפליי איך הם עשו את סטאר גירל: http://www.youtube.com/watch?v=D4zUlNQa7vY&mode=related&search= מקפליי-לא מזהים את האימאות שלהם חח=] http://www.youtube.com/watch?v=1RKQBydDMis&mode=related&search= היינג'וי=]

למעלה