טלויזיה וחגיגה ב-
אנשים

LironPoynter

New member
When you're gone

החדש של אבריל, דיי איזה שיר מדהים! מישהי יכולה לעלות לי אותו בבקשה?
האימיול שלי קקה ולא מתפקד

אוי היי סקול מיוזיקל חחח

איזה נוסטלגיות הייתי ממש ממש חולה על הסרט הזה לפני חצי שנה בערך ^_^

kelly7i

New member
../images/Emo7.gif

התגעגעתיייייייייייי!!!!!!!!!!!! המחשב שלי מיום שישי לא עבד, לא היה לי אנטרנט והייתי כל כך מנותקת מהעולם בזמן הזה והתגעתעי למחשב:'( ואני מדברת היום עם ח ברה שלי ואומרת לה "יו והפסדתי את המקוויקאנדדדד, ועכשיו אני לא ידע על מה דיברו בפורום, והאימילים שלי, אני חיבת לקרוא אימיילים" חחחחחחוואע כמה שהיה חסר לי מחשב הייתי היום בקניוןם הזהב עם אימי, וקניתי ג'ינס! ח סוף סוף, הוא ארוך ובגזרה ישרה, ואהבתי את הג'ינס שהיה למוכרת היית צריכה לשאול אותה מאיפה הוא.. אני בעייתית בלמצוא בגדים, באמת שקשה לי לבחור חח ומחר אני נוסעת לתל אביב, ואני חיבת חיבת בגדים, נעלים וחגורות ואני צריכה לשים האלופה בויאודייי MISS

McSon of Busted

New member
../images/Emo207.gifטטטטטטטטההההההההה

בהצלחה לכל מי שעושה היום בגרות בהיסטוריה ב'!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ואז זה נגגגמרררררררררררררררררררררררר יוווואאאאאאווווווווווווווווווווווו אני כל כך שונא את המורה שלייייייייי ימחחח שמוווווווווו!!!!!! והוא שונא אותי P: אבל העיקר שאנחנו מסיימים עם הבגרות הזאתת כבררר!!!!!! שיגמר המקצוע הזהה!!!!!! ואז חופשש!!! ושנה הבאה י"ב יאאבבאאאאאאאא טוב, התלהבתי.

m i c k e y 15

New member
חהחה אני עושה שנה הבאההה

ואני דווקא אוהבת את זה יותר מהיסטוריה א' ...ב' זה יותר מעניין!

m i c k e y 15

New member
אני לא היחידה חח..ואממ

כל הביצפר שלי ככה.. אבל השנה למדנו את החומר של פולין והשואה ושנה הבאה נמשיך והכיתות האחרות יתחיל מפולין וזה ואנחנו כבר נתקדם כי אני במבר אז הקלו עלינו והתחלנו ללמוד מהשנה...חהחה עדיף שנה הבאה...חח

Decay Dance

New member
חחח יותר טוב לכם

אנחנו למדנו את כל החומר השנה ונראה לי שאני יצטרך לעשות חוזר שנה הבאה...מה שאני מאוד מקווה שלא יקרה

McSon of Busted

New member
חחחחחחחחחחח אני עם היסטוריה..........

ס י י מ ת י!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מזה היסטוריה בכלל???...

Decay Dance

New member
גמלי יש היום...ואני בשיא הלחץ

גמני שונאת את המורה שלי...היא עושה לי את המוות ורוב הסיכויים שאני יעשה בגרות חוזרת שנה הבאה :(

למעלה