לא תודה, אני תפוס.
D danduuu New member 17/6/07 #11 ../images/Emo45.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif היסטוריה זה כ"כ שנה שעברה
L Lily SonataArctica New member 18/6/07 #26 כנ"ל../images/Emo6.gif אבל מצד שני יש לי מחר מגן בביולוגיה וזה יותר נורא... בעעע צמחים חשופי זרע
א אטומיק בייגל New member 18/6/07 #22 בהצלחה! ~גם מצביעה וצוחקת~ ~ואז בוכה כי עוד שנה אני רק אתחיל את הבגרויות שלי~
ה הגבירה מהיער הזהוב New member 18/6/07 #28 יש לי עוד שנתיים../images/Emo12.gif שיו, אני מרגישה צעירה להחריד,ואני לא אוהבת את זה דרך אגב, משהו ראה הנפילים? זה נורא מוזר, סדרת מד"ב ישראלית. וסמי הורי לא בתור ערס זה פריקי.נורא. כן, אני מלאה תובנות,אני יודעתP:
יש לי עוד שנתיים../images/Emo12.gif שיו, אני מרגישה צעירה להחריד,ואני לא אוהבת את זה דרך אגב, משהו ראה הנפילים? זה נורא מוזר, סדרת מד"ב ישראלית. וסמי הורי לא בתור ערס זה פריקי.נורא. כן, אני מלאה תובנות,אני יודעתP:
S Super Alonit New member 18/6/07 #30 למה? להיות צעירים זה נפלא.../images/Emo9.gif גם אני צעירה יחסית פה, בעיקר מנטלית. ואני מתה על הציטוט שיש לך בחתימה, קטע מקסים.
למה? להיות צעירים זה נפלא.../images/Emo9.gif גם אני צעירה יחסית פה, בעיקר מנטלית. ואני מתה על הציטוט שיש לך בחתימה, קטע מקסים.
ה הגבירה מהיער הזהוב New member 18/6/07 #38 כל השיר מקסים../images/Emo99.gif אני זוכרת שבקיץ שעבר התחלתי לשמע מטאליקה (ובנתיים עלומה קנתה לי דיסק ליומולדת ) ודאפש, וככה התחלתי לשמוע מטאל. דרך דאפש בעיקר, כי יש להם שירים נהדרים,עם כי נוטים לטכנו בצורה שיכולה להבריחP:
כל השיר מקסים../images/Emo99.gif אני זוכרת שבקיץ שעבר התחלתי לשמע מטאליקה (ובנתיים עלומה קנתה לי דיסק ליומולדת ) ודאפש, וככה התחלתי לשמוע מטאל. דרך דאפש בעיקר, כי יש להם שירים נהדרים,עם כי נוטים לטכנו בצורה שיכולה להבריחP: