טלויזיה סמסונג חכמה בת שלוש - פס כהה - עם אחריות

k-don

Well-known member
מצרף לך את תגובה #3 שלו, כדלקמן:

כל עוד יזייף במסגרת האחריות, ידרוש לתקן את זה.
בתום האחריות, ירכוש מכשיר חדש עבור אותו סכום שנדרש, יקבל יותר בוודאות, גם ללא מבצע.
התכוונת שאם בעוד שנה (בתום האחריות) יתקלקל, אשלם מחיר מלא.
היום מחיר מלא היה 3200.
בעוד שנה יהיה 2600.
אבל אני שילמתי 1600 וכבר התחלתי להנות מהמכשיר

ladybug4NLP

Active member
אני הייתי מתקנת עם אחריות לשנה.
במיוחד שאתה מקבל 4K איכותי
אחרי שנה-אחרי המבול

מ ש ה 53

Well-known member
מנהל
היום גם טלויזה זה מסך מחשב.
כן ולא.
א. רוב הטלוויזיות החדישות הן חכמות, ולכן ה"מחשב" הוא חלק בלתי נפרד מהמכשיר.
ב. (ויתרה מכך): לאור העובדה, שמגפת המקרנה הכריחה אנשים לשבת שעות ארוכות (וימים שלמים) בביתם, יצרני הטלוויזיות הבינו, שהלקוחות מחפשים את הנוחיות בחיים, ועל כן, הם הפכו את הטלוויזיות החדישות (של השנתיים האחרונות בערך), לסוג של מחשב, שבעזרתו אתה יכול גם לגלוש, גם להתחבר לזום וגם להגיב בפייסוש או בווצאפ. אה. אבל אתה מנסה לבדוק מה ק.דון עשה במהלך השימוש במכשיר בן ה-3 שלו? לפני שפרצה המקרנה לחיינו? נו. על זה אשיב לך כעת:
ג. נניח שאינך מסתפק ב"חכמה" המוגבלת של הטלוויזיה בת ה-3 ואתה רוצה לשדרג. אז תוסיף מכשיר ייעודי, שנקרא סטרימר, שישלים לך את החוויה.
אז הנה: אינך זקוק כבר למחשב ממשי שיחובר לטלוויזיה. עבור רוב המטלות, הסטרימר "יספק לך את הסחורה".
ד. ונניח שאתה בכל זאת רוצה לגלוש במחשב באמצעות מסך הטלוויזיה 65 שיושבת לך בסלון, כשהמסך מחובר ישירות ללפטופ (כאילו שאין מצב לשקף מסך).
אז אחת משתיים: או שאתה מסיים לגלוש, ואז אתה עובר ממילא לכניסת ה-HDMI של הממיר או של הנגן או של הסטרימר - כדי לראות הוט, יס, יו טיוב או נטפלוץ, או שאתה פשוט מכבה את המסך. ונניח שלא כיבית? שומר המסך שמוטמע במחשב כבר יידע לכבות את המסך, או שהמסך עצמו ייכבה, לאור העובדה שהוא לא מקבל מידע חדש לאורך זמן ממושך.

רוב הזמן נח

Well-known member
כן ולא.
א. רוב הטלוויזיות החדישות הן חכמות, ולכן ה"מחשב" הוא חלק בלתי נפרד מהמכשיר.
ב. (ויתרה מכך): לאור העובדה, שמגפת המקרנה הכריחה אנשים לשבת שעות ארוכות (וימים שלמים) בביתם, יצרני הטלוויזיות הבינו, שהלקוחות מחפשים את הנוחיות בחיים, ועל כן, הם הפכו את הטלוויזיות החדישות (של השנתיים האחרונות בערך), לסוג של מחשב, שבעזרתו אתה יכול גם לגלוש, גם להתחבר לזום וגם להגיב בפייסוש או בווצאפ. אה. אבל אתה מנסה לבדוק מה ק.דון עשה במהלך השימוש במכשיר בן ה-3 שלו? לפני שפרצה המקרנה לחיינו? נו. על זה אשיב לך כעת:
ג. נניח שאינך מסתפק ב"חכמה" המוגבלת של הטלוויזיה בת ה-3 ואתה רוצה לשדרג. אז תוסיף מכשיר ייעודי, שנקרא סטרימר, שישלים לך את החוויה.
אז הנה: אינך זקוק כבר למחשב ממשי שיחובר לטלוויזיה. עבור רוב המטלות, הסטרימר "יספק לך את הסחורה".
ד. ונניח שאתה בכל זאת רוצה לגלוש במחשב באמצעות מסך הטלוויזיה 65 שיושבת לך בסלון, כשהמסך מחובר ישירות ללפטופ (כאילו שאין מצב לשקף מסך).
אז אחת משתיים: או שאתה מסיים לגלוש, ואז אתה עובר ממילא לכניסת ה-HDMI של הממיר או של הנגן או של הסטרימר - כדי לראות הוט, יס, יו טיוב או נטפלוץ, או שאתה פשוט מכבה את המסך. ונניח שלא כיבית? שומר המסך שמוטמע במחשב כבר יידע לכבות את המסך, או שהמסך עצמו ייכבה, לאור העובדה שהוא לא מקבל מידע חדש לאורך זמן ממושך.
זה בכלל לא קשור לאם הם חכמות או לא. זה קשור לזה שאפשר לחבר את המסך למחשב.

מ ש ה 53

Well-known member
מנהל
זה בכלל לא קשור לאם הם חכמות או לא. זה קשור לזה שאפשר לחבר את המסך למחשב.
פסדר. התייחסתי גם. וכשאתה לא מכניס אות "חדש" למשך פרק זמן מתמשך, המסך כבה מעצמו. [גם הפלזמה של פיוניר שרכשתי בשנת 2009, הייתה כבית כשהייתה ניזונה מסיגנל קבוע או בשל אי קבלת סיגנל].

רוב הזמן נח

Well-known member
פסדר. התייחסתי גם. וכשאתה לא מכניס אות "חדש" למשך פרק זמן מתמשך, המסך כבה מעצמו. [גם הפלזמה של פיוניר שרכשתי בשנת 2009, הייתה כבית כשהייתה ניזונה מסיגנל קבוע או בשל אי קבלת סיגנל].
זה לא אמור. אלה אם כן במחשב יש שומר מסך או מצב של כיבוי מסך. במסך טוב, יש מצב של PC. מצב שאתה מחבר אליו מחשב והוא רק מתפקד כמסך, בלי כל השטויות שהוסיפו למסך במצב של טלויזיה.

מ ש ה 53

Well-known member
מנהל
זה לא אמור. אלה אם כן במחשב יש שומר מסך או מצב של כיבוי מסך. במסך טוב, יש מצב של PC. מצב שאתה מחבר אליו מחשב והוא רק מתפקד כמסך, בלי כל השטויות שהוסיפו למסך במצב של טלויזיה.
תתפלא. יש לי כאן מסך טלוויזיה שמחובר למחשב. הוא מחובר באמצעות כבל HDMI ועפ"י הגדרת מצב שינה במחשב, הוא כבה.

רוב הזמן נח

Well-known member
תתפלא. יש לי כאן מסך טלוויזיה שמחובר למחשב. הוא מחובר באמצעות כבל HDMI ועפ"י הגדרת מצב שינה במחשב, הוא כבה.
אז אם זה לא טוב, מבטלים מצב שינה.

הודעה ישנה ששמרתי. לא זוכר מי רשם אותה:

כדי להפוך את מצב שינה לבלתי זמין, בצע את הפעולות הבאות:

לחץ על התחל ולאחר מכן הקלד cmd בתיבה התחל חיפוש.
ברשימת תוצאות החיפוש, לחץ באמצעות לחצן העכבר הימני שורת פקודה ולאחר מכן לחץ על הפעל כמנהל.
כאשר תוצג לך הנחיה על-ידי בקרת חשבון משתמש, לחץ על המשך .
בשורת הפקודה, הקלד powercfg.exe /hibernate off ולאחר מכן הקש ENTER.
הקלד exit ולאחר מכן הקש על ENTER כדי לסגור את חלון שורת הפקודה.

כדי להפוך את מצב שינה לזמין, בצע את הפעולות הבאות:

לחץ על התחל ולאחר מכן הקלד cmd בתיבה התחל חיפוש.
ברשימת תוצאות החיפוש, לחץ באמצעות לחצן העכבר הימני שורת פקודה ולאחר מכן לחץ על הפעל כמנהל.
כאשר תוצג לך הנחיה על-ידי בקרת חשבון משתמש, לחץ על המשך .
בשורת הפקודה, הקלד powercfg.exe /hibernate on ולאחר מכן הקש ENTER.
הקלד exit ולאחר מכן הקש על ENTER כדי לסגור את חלון שורת הפקודה.

דרך יותר פשוטה שאני משתמש בה. עושים העתק לפקודה הרצויה.
אחר כך עושים קליק ימני במקום ריק בשולחן העבודה, בוחרים --> חדש, קיצור דרך.

מדביקים את הפקודה. הבא, סיום ..

נוצר קיצור דרך בשולחן העבודה. קליק ימני עליו והפעל כמנהל.

אפשר להכין שני קיצורים כאלה. אחד לביטול מצב שינה. ואחד להפעלה מחדש של מצב שינה. ואז לפי הצורך להשתמש בהם.

נערך לאחרונה ב:

מ ש ה 53

Well-known member
מנהל
למה 4K איכותי?
4K בן 3 שהמסך כבר התעייף
לא הייתי אומר שדווקא ה-4K התעייף. אבל הטכנולוגיות השתפרו: ה-FALD החדש (ככל שרכשת מסך FALD [וסמסונג מכנה את אלה "QLED"]), מכיל יותר אזורים והוא טוב יותר כמובן, וה-HDR השתפר אף הוא, כי רמת התאורה של המסכים החדשים השתפרה אף היא.

רוב הזמן נח

Well-known member
סתם לסקרנות, זה מסך שנשאר דולק כל הזמן? או שפעם ביום או יותר עושים לו כיבוי?

מ ש ה 53

Well-known member
מנהל
סתם לסקרנות, זה מסך שנשאר דולק כל הזמן? או שפעם ביום או יותר עושים לו כיבוי?
לא שאני מכיר את דון, אבל למה שלא יכבה את המסך לפחות כשהוא הולך לישון, או כאשר הוא הולך לעיסוקים שונים מצפייה במסך? זה הרי לא מסך מחשב. זו טלוויזיה.

מ ש ה 53

Well-known member
מנהל
אולי אפילו מכבים אותו כמה פעמים ביום (ומחברים ומנתקים סטרימרים מידי פעם)
@מ ש ה 53
למה לחבר ולנתק סטרימרים? אתה יכול להשאיר סטרימר קבוע בכניסה קבועה ואז אתה יכול לעבור מממיר לסטרימר מבלי לנתק ולחבר...

k-don

Well-known member
למה לחבר ולנתק סטרימרים? אתה יכול להשאיר סטרימר קבוע בכניסה קבועה ואז אתה יכול לעבור מממיר לסטרימר מבלי לנתק ולחבר...
אני מדבר על סטרימרים שונים
GOTV
גוגל CHROMECAST
TIVO
סלקום מאסטרבוקס

מ ש ה 53

Well-known member
מנהל
5 טלויזיות (ודווקא החדשה התקלקלה ושודרגה)
ומה זה אומר? אולי זה אומר שהיצרנים החלו לתכנן מוצרים שאורך חייהם יהיה מוגבל, כדי לאלץ את הצרכנים לרכוש חדשים מדי פרק זמן?
ליצרנים נמאס לייצר מוצר שיחיה ויחיה, ואתה תשב לך על זרי הדפנה בשאננות. הם רוצים להמשיך ולייצר, כדי שתהיה לך סיבה לקנות.
אז נכון. יש פיתויים. יש מוצרים מתקדמים יותר, ויש כמובן פיצ'רים שקודם לא היו קיימים וכעת הם ישנם.
אבל כמה פיצ'רים כאלה אפשר להוסיף למכונת כביסה? למייבש? לתנור אפייה? נכון. בטלוויזיות זה עדיין נושא "פתוח"... אבל גם... נראה שבתקופה האחרונה, היצרנים די מיצו את שיפורי התמונה. אז איך ינסו למכור? כשהמכשיר שלך יתקלקל, לא תהיה לך עוד ברירה, ואתה תיאלץ לרכוש חדש. לא ככה?

למעלה