טלויזיית לווין או סטרימר ?

רוב הזמן נח

Well-known member
הם לא מוכנים להשקיע ולהסתגל

הדינוזאורים האלה. אז סופם להיכחד.
גם בזק לא משקיעים. יש להם כבר סיבים אופטיים והם לא מציעים את האינטרנט הזה ללקוחות ולא משקיעים בפריסת הסיבים. היתה כתבה שהאינטרנט בישראל היה כבר צריך להיות הרבה יותר מהיר.
&nbsp
בכל מקרה זה העתיד והאינטרנט למרות זאת משתפר והמהירויות כל הזמן גדלות.
&nbsp
&nbsp

SysAdmin1

New member
לפני שהם יכחדו, הם עוד מסוגלים לאכול אותנו חיים בלי מלח...

לפני שהם יכחדו, הם עוד מסוגלים לאכול אותנו חיים בלי מלח. וגם, אם הם יכחדו בעוד כמה מליוני שנים, לא בטוח שנהיה כאן ונזכה לראות את זה. ובמיליוני השנים האלה, מי שיקבע את הכללים, זה הדינוזאורים האלה.
ובקשר לעתיד ועתידות, אז לפני כשלושים שנה, בעתידות של בזוקה ג'ו של ליבר היה כתוב, שעד גיל 21 נגיע לירח.

רוב הזמן נח

Well-known member
אתה צריך להסתכל על זה מכיוון אחר. יס והוט מאבדים מנויים..

כל הזמן. חלקם לטובת החדשים שניכנסו -פרטנר וסלקום (שנדמה לי שמעבירים את השרות דרך האינטרנט) וחלקם לטובת אלה שהבינו שמספיק להיות מחובר לאינטרנט בשביל לקבל טלויזיה.

בגלל שהם ישנים ומסורבלים ויקרים ולא גמישים לתת שרות טלויזיה בהתאמה אישית כיאה לשנת 2017 והם עדיין מבוססים על הסטנדרט שהיה מקובל ואטרקטיבי משנת -2007 ומטה ולא רוצים וגם לא מסוגלים להשתנות.

לכן הם גם הקימו את זיר"ה בשביל לנסות לחבל עד כמה שניתן באינטרנט, כי הם רואים בו איום על שרותי הטלויזיה שלהם.

rafid1

Active member
מנהל
כשאתה "רואה", נסה לנתק את האינטרנט תוך כדי הVOD וספר מה קורה

ruven7

Active member
יש לי שכנים מחוברים לעידן פלוס וקודי ומרוצים

גם אני הולך לכיוון הכללי ומוותר על הוט
אפשר גם נטפליקס ב-40 שקל לחודש עם מבחר לא מבוטל של סדרות וסרטים.
קודי חינמי.
בקרוב יוצאים YES עם stingtv שאין מחיר עדיין
ויש פרטנר,טריפל סי ורמי לוי. תלוי במה מעוניינים לצפות.

רמי אב

New member
בכל אחד מהם יש יתרון ויש חיסרון

הכי טוב אם אתה יכול לנסות את שניהם
בצלחת לווין, ככל שקוטר הצלחת יותר גדול, אז אתה תוכל ליקלוט יותר שידורים של לוויני תקשורת
&nbsp
&nbsp

רוב הזמן נח

Well-known member
פעם בשנות ה-90 או אולי לכל המאוחר 2007 זאת היתה החשיבה

אבל היום הגישה המעשית היא שאין שום צורך באלפי ערוצים (ובטח לא כשצריך לשלם עליהם ) בשפות זרות שאפילו לא מבינים.
&nbsp
עדיף בהרבה קודי עם הרחבות שנותנות VOD כי היום גם ככה יש לכולם אינטרנט.
&nbsp
&nbsp

למעלה